בהחלט חבל להפסיק
גם אני זוכר את הכתבה בערוץ 10 שבה אור אומר שבעוד חמש שנים שחקנים יקבלו כסף וכו'... אף פעם לא צחקתי מזה, ואף פעם לא הפסקתי לחלום בכל הקשור לפוטבול בישראל. כשכולנו יודעים כמה פוטבול זה דבר כיף וכמה ענק הוא יכול להיות, אין סיבה לצחוק מאף חלום ויש הרבה סיבות להמשיך ולהאמין שזה עוד יגדל והרבה בארצנו. כמעט כל מי שנכנס לעניין, נדבק בו, ויכול לראות את עצמו שותף לדבר גדול. כי כך רוב גדול של אלו שעוסקים בזה רואים את זה. אני יכול לומר שבכל השנים האלו של עשיית פוטבול בישראל, פגשתי מאות אנשים מדהימים, עם המון רוח עשייה חיובית, והבנה של גודל הדבר, וזה פשוט דבר נפלא וחסר תחליף. זה הכח שבונה את הפוטבול בישראל וזה הכח שימשיך לבנות אותו. בלי ההתחלה של הליגה ללא ציוד, לא היתה IFL כפי שהיא היום, בלי ההירתמות של AFI (ר"ת של American Football in Israel, לא AFL דורי שזו הליגה האמריקאית הישנה) לא היתה IFL נראית כפי שהיא היום, בלי הכתבות החיוביות והחשיפה לציבור ואתר האינטרנט והסקירות של אוריאל, והמאמנים המנוסים וצוות השיפוט שהתרחב והתמקצע ועוד ועוד, לא היתה IFL כמו שהיא. הכח הוא בתוכנו, באמונה שלנו ובידיעה שלנו כמה פוטבול זה דבר כיף וגדול. תמיד היו ויהיו מצבים פחות קלים, ומצבים של מחסור בכסף או בציוד או כל דבר אחר, אבל רק הכח המניע הזה של האהבה לפוטבול ולכן כל העשייה שנובעת ממנו, הם אלו שמצעידים ויצעידו את כולנו קדימה! היעדים העיקריים הבאים שאני רואה בעתיד של הפוטבול בישראל הם: 1. ביסוס וייצוב שידורים ממשחקי הליגה בערוצים נצפים. 2. העמקת תשתית הנוער ופיתוח הליגה הצעירה. 3. הרחבת הקהל המגיע לצפות במשחקים. 4. שיפור משחקי הספיישל טימס כך שנוכל לראות פילדגולס ואקסטרה פוינטס. 5. התחלת הקמת תשתיות לפוטבול כפי שהוא משוחק בארה"ב. קרי מגרשים של 100 יארד עם שערים, מעבר עתידי ל 11 על 11 וכו'. מובן שכדי שכל מיני דברים כאלו יתממשו צריך זמן וצריך להרחיב את התמיכה הכספית בליגה. הרבה סבלנות והרבה רצון לעשות. נמשיך לעשות למען המטרה.