יאלה בלאגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orsher

New member
יאלה בלאגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רבותי, משחק הפוטבול המשודר הראשון בתולדותינו! לפני 4 שנים הליגה הוקמה. מחר אנחנו משודרים. מי יודע מה נשיג בעתיד הרחוק יותר......

bumperz100

New member
טעות קלה

אור, ממך הייתי מצפה ליותר, הליגה הוקמה רק לפני 3 שנים. לא צריך להוסיף שנים כדי לפאר את הרזומה, אחרת המשחקים שלנו בספורטק יתנו פה וותק של 15 שנה בערך. אם אנחנו שואפים להיות כמה שיותר מקצוענים, אז לא צריך לציין את המשחקים הלא-מוסדרים ההם, הם יפים לנוסטלגיה, וגם לי יש זיכרונות טובים מהם, אבל לדעתי זה פשוט עצוב שמרגישים חובה לציין את זה. טוב, מספיק שליליות הערב, כמו שאמרת מחר שידור ישיר! מתי שחקן ראשון במכללות????

orsher

New member
עונה ראשונה הייתה באוק' 06

או שאני טועה? או אפילו ב 05? אני טסתי לחו"ל בינואר 07 וזה היה אחרי ששיחקתי עונה ראשונה בליגה, העונה בלי ציוד

Da Deuce

New member
טרום העונה של העונה ללא הציוד

התרחש בינואר 2006 והעונה נמשכה עד אמצע הקיץ בערך.

roei90210

New member
מה שעצוב הוא שאתה מנסה כ"כ לבטל את זה..

אבל לצערך, זו אכן היתה עונת IFL ובסופה האלופה זכתה להניף את גביע בקר, אותו גביע שתניף האלופה מחר..

bumperz100

New member
רועי רועי רועי

מה יהיה? תמשיך להתרפק על העבר? קצת סדר: היה מאוד נחמד לשחק בלי ציוד, אם כי מסוכן. בסוף אותה עונה זכתה חיפה באליפות ואכן הניפה גביע. מאז משתדלים מס' משחקניה להידבק לזיכרון המתוק של הנפת גביע אליפות מאחר ולא כ"כ הלך להם להניף גביע עם הציוד.... אני לא מנסה לבטל, אבל יצרתם מצב שכל החדשים פה בפורום ב-ט-ו-ח-י-ם שהכל התחיל המעונה ההיא. צר לי לבשר שהכל התחיל ונגמר עם הכסף והארגון של ה-AFI. גם אני לא מת על ההתנהלות שלהם אבל סטיב ליבוביץ הוא האבא של הפוטבול, ולא עופרי ולא רביב ולא גדי וגם לא אני או אתה. אני דווקא גאה מאוד בעונה ההיא, חלקנו ראינו פציעות קשות (מי שזוכר את מייקל) ולמרות זאת המשכנו לשחק ללא ציוד, לא מטיפשות אלא מצמא אדיר לפוטבול. אבל זו לא היתה ליגה מסודרת. הליגה הפכה למסודרת כאשר מס' חבר'ה מאצלנו ישבו עם סטיב ואדם ויצרו ארגון בבלאגן. זה שקראו לזה IFL וגם לליגה הנוחכית קוראים IFL זה מקרי בהחלט. לגבי האלופה אז? כן, אני חוזר ואומר חיפה אנדרדוג היו האלופים בעונה ללא ציוד, כל הכבוד להם והבה ונבנה להם אנדרטת זיכרון בצומת הצ'ק פוסט! ולגבי גביע בקר, אני מנחש שאני פותח פה תיבת פנדורה אבל החל מהעונה הראשונה טענתי שזה לא תקין שהגביע נקרא על שם אדם שפעיל בארגון הליגה. זה שהוא שם את הכסף להכנת הגביע זה מ-א-ו-ד נדיב מצידו, אבל לא נותן לו בעלות על הגביע, ואם כן אז כנראה שהליגה צריכה גביע חדש, גביע שיקרא IFL TROPHY או גביע קראפט או משהו כזה. מיותר לציין שעופרי הוא גם שופט פעיל וזה קצת מוזר שגביע האליפות נקרא ע"ש שופט ששופט במשחק האליפות. כמו שאמרתי קודם, זה חובבני והלוואי והליגה תמנע מלקרוא לגביע כך. עופרי תורם מספיק לליגה בלי שיצטרך גביע על שמו. וכמובן שלא תבינו מדבריי שהוא אשם במשהו, איך שזה נראה רועי אשם יותר כי הוא עדיין קורא לגביע כך.... so better luck next year רועי!

orsher

New member
בואנה בן אדם אתה חי בסרט

זו הייתה אותה הליגה פחות הציוד ופחות קבוצות (כמו שאתה זוכר היו רק 3). מי אתה חושב שיצר קשר עם ליגת הפלג בירושלים? המשיח? לא. והשם הוא לא מקרי. זה כבר עובר גבול. שמע אני באמת לא יודע איזה סרט אתה עובר.

bumperz100

New member
כרגיל- דיפלומטי

חבל אור שלא למדת לקח מהמקרה השבוע בוא ייעצת למישהו כאן ולאמא שלו. לא נורא. ולידיעתך, כדי לצאת מ"הסרט" שאני נמצא בו- והדבר אינו נתון לוויכוח ונאפשר גם לוודא את זה מול סטיב ליבוביץ (אולי הוא המשיח?)- מי שיצר את הקשר הראשוני מול ליגת הפלאג זה לא אחר מאשר אני! כן אור, אני- גיא, דיברתי עם סטיב במסיבת חנוכה בירושלים ולאחריה הגעתי למגרש בערב של הפלאג ושם דיברנו שוב והעברתי לו פרטים של חבר,ה כמו רביב ועופרי. מעולם לא חשפתי זאת כי מטרתי היחידה היא לשחק, ומאז גם נמנעתי מלקחת חלק בניהול כלשהו בליגה. אבל את זה לא תיקח לי. אולי אחרים פה חושבים אחרת אבל סטיב עצמו אומר שבלי הגישה ההיא כנראה לא היו מתחברות הליגות (מי שלא מאמין שישאל כמה ירושלמים, הם לשם שינוי מדברים עם סטיב). אז תוציא את התיסכול על מישהו אחר. אני לא חי בסרט, וכנראה שיש מנטליות אחרת בין 3 הקב' הירושלמיות ש"חיות בסרט" וחושבות פחות או יותר אותו דבר, לשאר הליגה שמאוד מחוברים לקרקע ומצילים אותנו הילידים התמימים מלטעות שוב ושוב. ורק לציין שלפי טענתך גם המשחקים הפתוחים בספורטק היו אותה ליגה- רק פחות הציוד, פחות הקבוצות, פחות המדים ופחות השופטים, לא? מקווה שתצטרף לליגה, ותבין כמה פעם היה A kids game

DEJ

New member
ויכוח מיותר בתכלית

נסו בבקשה להתמקד בעניין החיובי, בלי הדיון המיותר על "זכויות" על הליגה. מי שחושב שבלי האנשים הפעילים שהוזכרו לעיל הייתה ליגה, טועה. מי שחושב שבלי הכסף והארגון של ה-AFI היינו מגיעים למעמדים הללו, טועה גם הוא. השילוב בין המאמצים שעשו אותן דמויות שהוזכרו לעיל, שיצרו גם את האינטרס של ה"כסף" להגיע, לבין אותו כסף, הוא שהביא לכך שהיום יש ליגה פעילה שגם זוכה להגיע לכך שמעמד השיא שלה מצולם בערוץ הספורט. הליגה בעונה ללא ציוד הייתה שונה מאוד. רמת הציוד הייתה שונה. ספר החוקים היה שונה. המגרשים היו לא משהו (מישהו זוכר איפה חיפה שיחקו? ואיך נכנסנו לשם?) מצד שני, רמת המחויבות של השחקנים לא הייתה שונה. כולם האמינו במטרה לקדם את הפוטבול, ותרמו מזמנם היקר לצורך זה, איש איש לפי יכולתו. ככה דברים מתחילים - בקטן, ומתפתחים אם יש המשכיות, ואם ממשיכים להאמין במטרות שעמדו מראש. אז כן, אפשר לספור את העונה הראשונה. אפשר לספור אותה ולשים כוכבית קטנה לצד השם של האנדרדוגס. זה ממש לא מה שחשוב. כדאי להתמקד באיפה אנחנו היום, ואיך ממשיכים לקדם את הדברים הלאה, לכיוון החיובי. מה שחשוב הוא שיהיה משחק הוגן ומעניין היום. זה ייתן דחיפה לליגה, ויאפשר שבעתיד ערוץ הספורט יבואו אלינו ויתחננו לשדר את המשחקים. בהצלחה לכולם.

bumperz100

New member
יפה

אי אפשר להגיד את זה יותר טוב. פנינים על המקלדת (מה לעשות, אחרי משמרת לילה ארוכה...).

orsher

New member
אני מרים ידיים

כנראה שאי אפשר יהיה לנצח אתכם אתה יצרת קשר כשחקן בליגה לא כאינבידואל שלא קשור (או שאני טועה?) החוקים היו אותם חוקים פחות שינויים שקורים בכל מקרה בין עונה לעונה המגרשים היו בספורטק, בבה"ס בחיפה ובכפר הבבטיסטים היו שופטים בניגוד למשחקים הפתוחים היה סקדואל קבוע. היה מעקב אחרי ניצחונות\הפסדים. הוכתרה אלופה. מה עוד אתם צריכים. ו הקלף האחרון, ועליו אני לא סגור, כשפותחים ענף ספורט חדש יש צורך לעשות עמותה או משהו אחר כדי שהוא יהיה רשמי. אם אני לא טועה חמישה אנשים מהליגה חתמו על העמותה הזאת כדי להפוך את הפוטבול לספורט מוכר בארץ אם אחרי זה העונה ההיא עדיין לא נחשבת עבורך\כם לעונת ליגה אני מרים ידיים וגיא, קודם כל אני ואתה מכירים (ועם מכרים אפשר להיות יותר פתוחים), אין לי מושג מי הבחור ההוא. דבר שני לומר "חי בסרט" זה לא לקלל

bumperz100

New member
never give up!!

לא מתאים לך לוותר... אז בוא נסכים לא להסכים. אני תמיד אטען שזו לא היתה עונה, וכמו שאמרת אנחנו מכירים הרבה זמן ואתה יודע שאני עקשן למדי.... העיקר שהיה יום גדול לפוטבול, חבל שקבוצתי הפסידה, אבל עדיף להפסיד בשני גמרים מתוך שלוש מאשר לא להיות בהם אז סבבה.... כל הכבוד לת"א, ומזל טוב מכל הלב לותיקים שלהם- בעיקר רביב ועומרי, וגם עדי ולירן ותומר. אם שכחתי מישהו סליחה. נתראה שנה הבאה (לפחות לקראת סוף העונה)! נ.ב.- לעולם לא תנצח אותי!! הא!

אני אומר זה מקביל לNBA לפני שעון ה24 ולפני ה3

נקודות. באופן רשמי האליפויות נחשבות ברזומה של הקבוצות אבל אף אחד לא ממש מתייחס אל זה. גם כי הליגה הייתה די איזוטרית באותה תקופה וגם כי המשחק היה שונה לחלוטין. למשל ג'ורג' מיקאן, הסנטר הכוכב של המיניאפוליס לייקרס שזכה בכמה אליפויות, לא ברמה אפילו של המכללות בימינו. הוא סתם היה סנטר איטי, לבן (לא אתלטי) גמלוני וגם לא גבוהה במיוחד בקנה מידה של ימינו. אז למה שנזכור אותו בכלל...

אתה מתכוון לNBA?

אם כך אז הוסיפו את שעון ה24 בסוף שנות ה50 או תחילת ה60, את קו השלוש הוסיפו בסוף שנות השבעים (לקחו את הרעיון הזה מהABA - ליגה מתחרה בNBA ושחורה יותר שבסוף התמזגה עם הNBA). עוד שינוי עם השפעה דרמטית זה ששילבו שחורים בליגה. עד שנות השבעים היה חוק לא כתוב שאומר לא יותר משתי שחורים לקבוצה, ואחרי שהחוק הזה ירד הרמה עלתה. גם לפי מה שג'וש אמר לי במשחק המקורי בשנות ה40 לא היו כידרורים אפילו.

למעלה