לא יודע מי זה אבל חסרה לך ??? כי אצלי זה משפריץ
R r and a New member 10/6/10 #61 ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo135.gifמשתדל! ../images/Emo6.gif
P parparlive New member 10/6/10 #62 הנושא עבר לבדיקה מעמיקה האם יש אמת במחקר/tapuzforum/images/Emo3.gif
ת תותית בננה New member 11/6/10 #66 טוב.. במילא כולם עכשיו במונדיאל.. מקווה שזה יגרום לעגלשון לרצות להכנס *איתי* לממ"ד...
פ פסגות מושלגות New member 11/6/10 #67 אין מצב שאני לא מקפיץ לך!!!!!!!!!!!!! פשששש.... ככה? בגנבה? תזהרי - אני עוקב.
ח חרדית חרמjית New member 11/6/10 #71 חחחח שיחקת אותה ,איזה ירידה! רזה מידי .יא ואלי.את לא אוכלת? ישר בולעת?
ת תותית בננה New member 11/6/10 #77 חצופה! את לא מכירה אותי בכלל ואני ממש לא כותבת פה בעוד ניק,פשוט באמת לא הייתי פה מלא זמן מכל מיני סיבות. וכנראה שעגלשון צדק. וזו תהיה תגובתי האחרונה אלייך. בברכת שבת שלום, <ותזהרי עם החלות.. נראה שיש לך נטיה להגזים.....>
חצופה! את לא מכירה אותי בכלל ואני ממש לא כותבת פה בעוד ניק,פשוט באמת לא הייתי פה מלא זמן מכל מיני סיבות. וכנראה שעגלשון צדק. וזו תהיה תגובתי האחרונה אלייך. בברכת שבת שלום, <ותזהרי עם החלות.. נראה שיש לך נטיה להגזים.....>