ימות הפרפר?
E erezbh2 New member 9/6/10 #15 תספר את זה לפראנק בלאק אולי ../images/Emo46.gif הוא יבוא הכלבלב הזה איזה ווסקי הכנתי לערב אתה בא לכוסית(לא כוסיית) של פראירים?
תספר את זה לפראנק בלאק אולי ../images/Emo46.gif הוא יבוא הכלבלב הזה איזה ווסקי הכנתי לערב אתה בא לכוסית(לא כוסיית) של פראירים?
נ ניקזמני3 New member 9/6/10 #18 את רוצה תמונה של גברברי הפורום בתחתונים? עם הגאטקס הישנים שלי? או שאת פשוט נהנית להעיר אותנו מתרדמתינו?
את רוצה תמונה של גברברי הפורום בתחתונים? עם הגאטקס הישנים שלי? או שאת פשוט נהנית להעיר אותנו מתרדמתינו?
ח חרדית חרמjית New member 9/6/10 #21 לאאאא לא תחתונים ולא געטקס,מענין לי ת`תחת ,אם כבר גברים,רק תמונת פנים!!
נ ניקזמני3 New member 10/6/10 #33 נראה לך שמישהו יעלה לפה תמונת פנים? בטח. ברור. כבר ... רק רגע - כבר מגיע א. ממשרד "א. א. א. אברהם בלשים פרטיים" לראות מי פה ...
נראה לך שמישהו יעלה לפה תמונת פנים? בטח. ברור. כבר ... רק רגע - כבר מגיע א. ממשרד "א. א. א. אברהם בלשים פרטיים" לראות מי פה ...
נ ניקזמני3 New member 10/6/10 #39 יופי! כעת א. ממתין למסרים, חלקם בשמו ("א. חקירות"), וחלקם בשם אשתו ("אשתו של א. חקירות").
ע עגלשון New member 9/6/10 #26 במה אני מקנא בדיוק? כל אחד שחושב שאת לא מושכת בעליל מקנא בך? אני חייב לציין שהאטימות שלך מפתיעה אותי בכל פעם מחדש, זה לא להאמין כמה שבן אדם יכול להיות לא מודע לעצמו.
במה אני מקנא בדיוק? כל אחד שחושב שאת לא מושכת בעליל מקנא בך? אני חייב לציין שהאטימות שלך מפתיעה אותי בכל פעם מחדש, זה לא להאמין כמה שבן אדם יכול להיות לא מודע לעצמו.
נ ניקזמני3 New member 10/6/10 #31 אשריך וטוב לך. מה לעשות ... כל אחד ומה שמכניס אותו לממ"ד. לפחות יש לך מישהי נורמאלית שם?
נ ניקזמני3 New member 10/6/10 #34 אולי נשדך לך מישהי בחורה מבית טוב, שידוך טוב, אחת שיודעת פוסקים ...