יאיר נתניהו

dory30

Well-known member
היה והוא ירצה לעבוד (לצערי, זו פריבילגיה שקיימת אצל בודדים מאיתנו), לאן הייתם מציעים לו להתקבל לאור סט הכישורים שיש לו?

dory30

Well-known member
טוקבקיסט בתפוז. הוא עולה כאן פי עשרות מונים על לא מעט שנושאים בתפקיד כרגע.
כפי שזה נשמע, הוא מחזיק פה בכמה יוזרים. הייתי נותן לו להיות מוכר בחנות לאביזרי מין- או משהו מפוקפק אחר.

poseidon111

Active member
היה והוא ירצה לעבוד (לצערי, זו פריבילגיה שקיימת אצל בודדים מאיתנו), לאן הייתם מציעים לו להתקבל לאור סט הכישורים שיש לו?
מכיון שהאדם הזה הוא יותר נטל מתועלת (ראה ערך "תרומתו" למשפחת נתניהו) נראה לי שהמעביד שלו יהיה רק חבר מרכז ליכוד כי אף מוסד שמכבד את עצמו לא יקבל את האישיות הבעייתית הזו.
אז מוכר בשוק, נהג מונית, שיפוצניק או כדומה.
אני סתם כותב זאת, נראה לך שהוא יקום בכל בוקר לעבודה כאחד האדם כשהוא יכול להמשיך ולחיות מעתיניה השופעים של המדינה?

dory30

Well-known member
מכיון שהאדם הזה הוא יותר נטל מתועלת (ראה ערך "תרומתו" למשפחת נתניהו) נראה לי שהמעביד שלו יהיה רק חבר מרכז ליכוד כי אף מוסד שמכבד את עצמו לא יקבל את האישיות הבעייתית הזו.
אז מוכר בשוק, נהג מונית, שיפוצניק או כדומה.
אני סתם כותב זאת, נראה לך שהוא יקום בכל בוקר לעבודה כאחד האדם כשהוא יכול להמשיך ולחיות מעתיניה השופעים של המדינה?
באיזשהי צומת בחיים, אם וכאשר אבא שלו לא יהיה יותר בפוליטיקה (ולא יצליחו להכניס אותו לשם פנימה), הוא יהיה חייב למצוא כיוון אחר.

דיברגנט חדש

Well-known member
באיזשהי צומת בחיים, אם וכאשר אבא שלו לא יהיה יותר בפוליטיקה (ולא יצליחו להכניס אותו לשם פנימה), הוא יהיה חייב למצוא כיוון אחר.
הסר דאגה מנגד עינייך, הוא מסודר כלכלית ורוב מקומות העבודה יהיו כמהים לקבל אותו.
אני חושב שהוא ייכנס לפוליטיקה כשאביו ייצא ויתברג במקומות הראשונים ברשימת הליכוד עם שאיפה להיות אחד מראשי הממשלה הבאים.

dory30

Well-known member
הסר דאגה מנגד עינייך, הוא מסודר כלכלית ורוב מקומות העבודה יהיו כמהים לקבל אותו.
אני חושב שהוא ייכנס לפוליטיקה כשאביו ייצא ויתברג במקומות הראשונים ברשימת הליכוד עם שאיפה להיות אחד מראשי הממשלה הבאים.
ונראה לך שבליכוד ששים "לקבל את היורש"? הרי הוכרז זה מכבר שתם עידן הנסיכים- ושכל חבר כנסת או מועמד צריך להוכיח את כישוריו. מה שנכון ומקובל, אין זכות אבות ואמהות. זה לא בית המשפט, ששם אנשים מתמנים לפי אמות מידה בלתי מקצועיות בעליל.

נערך לאחרונה ב:
למעלה