ממלא מקום ראש הממשלה ומחליפו בעתיד.היה והוא ירצה לעבוד (לצערי, זו פריבילגיה שקיימת אצל בודדים מאיתנו), לאן הייתם מציעים לו להתקבל לאור סט הכישורים שיש לו?
הנדסו לכם את התודעה חזק בליכוד, אה?ממלא מקום ראש הממשלה ומחליפו בעתיד.
טוקבקיסט בתפוז. הוא עולה כאן פי עשרות מונים על לא מעט שנושאים בתפקיד כרגע.היה והוא ירצה לעבוד (לצערי, זו פריבילגיה שקיימת אצל בודדים מאיתנו), לאן הייתם מציעים לו להתקבל לאור סט הכישורים שיש לו?
כפי שזה נשמע, הוא מחזיק פה בכמה יוזרים. הייתי נותן לו להיות מוכר בחנות לאביזרי מין- או משהו מפוקפק אחר.טוקבקיסט בתפוז. הוא עולה כאן פי עשרות מונים על לא מעט שנושאים בתפקיד כרגע.
I rest my case. תודה על הסיוע בהוכחת טענתי.כפי שזה נשמע, הוא מחזיק פה בכמה יוזרים. הייתי נותן לו להיות מוכר בחנות לאביזרי מין- או משהו מפוקפק אחר.
מכיון שהאדם הזה הוא יותר נטל מתועלת (ראה ערך "תרומתו" למשפחת נתניהו) נראה לי שהמעביד שלו יהיה רק חבר מרכז ליכוד כי אף מוסד שמכבד את עצמו לא יקבל את האישיות הבעייתית הזו.היה והוא ירצה לעבוד (לצערי, זו פריבילגיה שקיימת אצל בודדים מאיתנו), לאן הייתם מציעים לו להתקבל לאור סט הכישורים שיש לו?
באיזשהי צומת בחיים, אם וכאשר אבא שלו לא יהיה יותר בפוליטיקה (ולא יצליחו להכניס אותו לשם פנימה), הוא יהיה חייב למצוא כיוון אחר.מכיון שהאדם הזה הוא יותר נטל מתועלת (ראה ערך "תרומתו" למשפחת נתניהו) נראה לי שהמעביד שלו יהיה רק חבר מרכז ליכוד כי אף מוסד שמכבד את עצמו לא יקבל את האישיות הבעייתית הזו.
אז מוכר בשוק, נהג מונית, שיפוצניק או כדומה.
אני סתם כותב זאת, נראה לך שהוא יקום בכל בוקר לעבודה כאחד האדם כשהוא יכול להמשיך ולחיות מעתיניה השופעים של המדינה?
הסר דאגה מנגד עינייך, הוא מסודר כלכלית ורוב מקומות העבודה יהיו כמהים לקבל אותו.באיזשהי צומת בחיים, אם וכאשר אבא שלו לא יהיה יותר בפוליטיקה (ולא יצליחו להכניס אותו לשם פנימה), הוא יהיה חייב למצוא כיוון אחר.
ונראה לך שבליכוד ששים "לקבל את היורש"? הרי הוכרז זה מכבר שתם עידן הנסיכים- ושכל חבר כנסת או מועמד צריך להוכיח את כישוריו. מה שנכון ומקובל, אין זכות אבות ואמהות. זה לא בית המשפט, ששם אנשים מתמנים לפי אמות מידה בלתי מקצועיות בעליל.הסר דאגה מנגד עינייך, הוא מסודר כלכלית ורוב מקומות העבודה יהיו כמהים לקבל אותו.
אני חושב שהוא ייכנס לפוליטיקה כשאביו ייצא ויתברג במקומות הראשונים ברשימת הליכוד עם שאיפה להיות אחד מראשי הממשלה הבאים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.