יאיי!!

resputin

New member
ספר של סיפורים קצרים. חביב+.

למרות שקראתי ממזמן, צריך לרפרש.

PLAIN OL ME

New member
טוב...... אז!

לי יש הרה מאוד ספרים אהובים קשה לבחור רק אחד..... אני אוהב את "חולית" של פרנק הרברט... את "עריסת חתול" ו"הסירנות של טיטאן" של קורט ונגוט "החטא ועונשו" של דויסטובסקי "התפסן בשדה השיפון" של סלינג'ר "מלכוד 22" של ג'וזף הלר "כה אמר זרתוסטרה" של פרידריך ניטשה (הגדול מכולם!) וכמובן, "הנסיך הקטן" של אנטואן דה סנט משהו... (לא זוכר, שם ארוך...) ויש עוד הרבה ספרים שאני אוהב, וגם המון המון ספרים שאני מתכנן לקרוא... כמו מלחמה ושלום, הזקן והים, אתיקה (של אריסטו)...... וכו' וכו'... אה, וכן, אם לא שמתם חב, חזרתי לפורום..... יאיי!

FreakOnALeash

New member
ברוך שובך?

ח"ח אל אזכורו של קורט וננגוט. הנסיך הקטן כזה ספר פשוש...

resputin

New member
ברוך ביותר.

למרות שלא מובן לי, עדיין, מדוע ולמה עזבת. אבל כמובן ששמח אנוכי שחזרת.

אוף, מה הבעיה שלכם עם בעל זבוב?

זה ספר נחמד
ומאוד מעניין
*אל תתנפלו עלי* אני בעיקרון אוהבת את רוב הספרים שנותנים בביצפר... ***
לאאאאאאאאאאא אל תתנפלו עלי
*** ומה שעדיין לא נתנו לי בביצפר לקרוא ואהבתי זה "ילדי הצל" מחזה ו"החטא ועונשו" של פיודור דסטוייבסקי-פשוט מ-ר-ת-ק!
יש כאן מישהו\י ש -כן- מסכים\ה איתי?
אהבתי את ציפורים מתות בסתר... והרשימה עוד ארוכה...

ועוד משהו להתלהב על החטא ועונשו ../images/Emo8.gif

ביקרתי בלנינגרד (פטרבורג) וביקרתי בכל הבתים של הדמויות הראשיות בספר...
ביקרתי בבתים-לא בדירות..
בבית של רסקולניקוב בנו גדר עם מנעול כדי שלא ישגעו אותם מעריצים מטורפים של דמות שלא באמת קיימת... אבל בכיתי להם אז הכניסו אותי
(ערמומית אה?)

miss tamborin

New member
בעל זבוב...

יש חלקים שכמעט מתתי משיעמום ובחלקים אחרים נסחפתי עם הסיפור הלב שלי דפק במהירות שסיימון מת וכמעט זרתי משהו על ג'ייק שהאש נכבתה..והקברניט בסוף..אני אפילו לא אתחיל לדבר עליו.. שיעממם לפעמים למוות- כמה תיאורי נוף?!?!?! אבל אני לא מתחרטת לרגע שקראתי (וקיבלתי 90 או 95 בעבודה
)

הספר האהוב עלי.

"שבט דוב המערות" של ג'ין מ. אואל, וההמשכים שלו "עמק הסוסים", "ציידי הממוטות", ו"ערבות המעבר". חוץ מזה עוד ספרים שמאוד אהבתי: מבוזבזת - מאריה הוגנבאנד (מקווה שזכרתי את השם נכון) ערפילי אבלון - מאריון צימר בריידלי שר הטבעות - טולקין הארי פוטר - ג'. ק. רולינג אני כיסטיאנה פ. דור הפרוזאק (הספר שאני קוראת עכשיו שהוא פשוט מדהים) - אליזבת' וורצל מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, על העיוורון, ראיון עם הערפד, כולם כלולים גם ברשימה. אה ו - סיפור אהבה - אריך סגל.

גם את זה שכחתי....

את שבט דוב המערות, וכל ההמשכים...קראתי את זה בכיתה ו', לא יכולתי להפסיק...אני עד היום זוכרת כמעט הכול....

למעלה