יאיי!!

muddy girl

New member
יאיי!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo12.gif

סיימתי את בעל זבוב למחר!!!! וזה לקח רק חמש וחצי שעות כייפיות במיוחד...
טוב, ועכשיו כדי שלא ישרשרו אותי לאוף, אני אמציא נושא נורמלי להודעה. *שנייה* שרשור ספרים אהובים!! מגניב?!...אז שכל אחד יספר על הספר האהוב עליו וכל זה... ספר אהוב עליי - על העיוורון. עם כל זה שלקח לי משהו כמו חצי שנה לסיים אותו, כי הוא פשוט הפחיד אותי בטירוף...
ואחריו הארי פוטר
(גאה בעצמי נורא..
)

sarah

New member
../images/Emo63.gif ../images/Emo13.gif ^_^

-תוכלי לספר לי על 'על עיוורון'? נשמע מעניין ספרים אהובים: -כלבם של בני בסקרוויל/ארתור קונן דוייל (שרלוק הולמס, כלב מפחיד, הערבה.) -מדריך הטרמפיסט לגלקסיה/דוגלס אדאמס(הסידרה) (לא קראתי מזמן אז אני לא זוכרת למה אהוב אבל נהדר מצחיק שולת ואני אוהבת את מרווין) -הארי פוטר והאסיר מאזקבאן/ג'ואן קתלין רולינג (פשוט ספר טוב ומעניין) -התנגבות יחידים/יהושע קנז (מרגש, חזק, מעורער מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מעורער מאוד מאוד מאוד מאוד) אה, וגם שורפים ארונות חשמל של קנז והאישה הגדולה מהמחלומות וגם מחזיר אהבות קודמות
-לא גמרתי את התפסן בשדה שיפון אבל אני חושבת שהוא אהוב בהתהוות. הבעיה היא, אחת הבעיות מהרבות היא: שלא קראתי ספרים אלה זמן רב אז יכול להיות ששכחתי כמה או שכמה בכלל לא שייכים פה. באעבה, שרה

muddy girl

New member
על העיוורון. ../images/Emo63.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

אממ... בעיקרון העלילה היא על מגפה של עיוורון שמתפשטת פתאום (וזה לא עיוורון שחור, הוא לבן כזה, "כאילו נופלים לתוך ים של חלב" - מסיבה לא ברורה הספר מדגיש את זה...), והשלטונות כולאים את העיוורים, רק שזה ממשיך להתפשט ונוצרת בהלה והתנאים הסניטריים והפיזיולוגים בכלל בלתי אפשריים (וכאן איפשהו התחיל להיות ממש מזעזע ומפחיד..) . אבל!! יש אשה אחת, מגלים שאין יורת כלום בחוץ, רק הרבה בלאגן ומתחילים לבנות דרכי חיים חדשות מההשמחוסנת באופן קצת מוזר מהמחלה, שהעמידה פני עיוורת כדי להיכלא עם בעלה...בקיצור, כשגם בחוץ מתחילים להתעוור, חבורה שבראשה פורצת מהמקום הלא כייפי, והם צריכים לבנות דרכי חיים חדשות, מהתחלה... וזהו. וזה כאילו גם הופך להיות ספר על האנושות ואיך שצריך ללמוד אותה מחדש, וגם "דרך מבט נשי"
אה ואני אזהיר מראש - הספר כתוב בצורה ממש מעצבנת!! אין פסקאות כמעט, ויש איזה קטע של לא לצטט אנשים, רק לכתוב מה שהם אומרים בצורה שנורא קשה לעקוב אחריה (כי גם אין פסקאות!!)

muddy girl

New member
תיקון

מאחרי
אבל!! יש אשה אחת כל הקטע הזה
מגלים שאין יורת כלום בחוץ, רק הרבה בלאגן ומתחילים לבנות דרכי חיים חדשות מה
לא קשור!!!

miss tamborin

New member
ספרים אהובים:

שתי ערים-דיקנס אלוהים יודע- ג'וזף הלר (אל תהרגו אותי אבל אני ממתנגדיי "הארי פוטר")

mara jade

New member
הממממ

alice in wonderland ו ההמשך behind the looking glass אני פשוט מכורה לספרים האלו.
אממממ... peter pan Tales from perilous realms\Tolkin אוסף מדהים של סיפורים קצרים של טולקין! מחזור שער המוות\מרגרט וויז וטרייסי היקמן ועכשיו לא יוצא לי לקרוא הרבה...
למרות שיש לי רשימה של ספרים שאהבתי מפה עד להודעה חדשה אבל אני אעצור פה!

TwelveEyes

New member
../images/Emo5.gif

"בעל זבוב" זה כיף?! מזוכיסטית!!!!!!!! איזה ספר מסריח ודפוק... ז"א, הקונספט מאחוריו מאוד נחמד, רק חבל שמר גולדינג הוא סופר כ"כ חסר-כישרון. ספרים אהובים? יש הרבה................
"בשורות טובות" (או איך שהם לא תרגמו את Good Omens) של טרי פראצ'ט וניל גיימן.
"עולם הדיסק" של טרי פראצ'ט.
"הארי פוטר" של ג'יי קיי רולינג, על כל כרכיו.
טרילוגיית "שר הטבעות", "הסילמריליון", "ההוביט" ובעצם, כמעט כל מה שפרי עטו של ג'יי אר אר טולקין.
"הניצוץ", "תופס החלומות", "הילדה שאהבה את טום גורדון" וכל שאר ספריו של סטיבן קינג.
The Vampire Chronicles (אין לי מושג איך תרגמו את זה..) ושלל ספריה של אן רייס.
כל סדרת "אן שירלי", של ל.מ. מונטוגמרי.
Weetzie Bat, "ויולט וקלייר", "אלילה מס' 9", "הוורד והחיה" ושאר ספריה של פרנצ'סקה ליה בלוק.
"הקומדיה הטראגית או הטרגדיה הקומית של מר פאנץ'" של ניל גיימן.
כל מה שדאגלס אדאמס אי פעם כתב!
"חולית" של פראנק הרברט.
"1984" ו"חוות החיות" של ג'ורג' אורוול.
"לוליטה" של ולדימיר נבוקוב.
"עלובי החיים" של ויקטור הוגו. שיט, יש הרבה
אממ... בעיקר ספרי פנטזיה וקלאסיקה ספרותית, כאלה שיש להם איזשהו מסר.. קשה לי לתת רשימה מדויקת כי אני נורא אוהבת לקרוא

muddy girl

New member
זה היה *בצחוק* ממי...

בעל זבוב - לא כייפי במיוחד!! ולמרות מה שכולם אומרים לי תמיד, פשוט לא אהבתי את 1984...

FreakOnALeash

New member
../images/Emo45.gif וח"ח על החתימה...

ו...אני מצטרף לזו מלמטה בקשר לדור הפרוזאק, הוא מנוסח בצורה מדהימה!
. אין אנשים ארצישראליים שאוהבים את דאגלס קופלנד?

ספרים זה דבר טוב!../images/Emo22.gif../images/Emo63.gif

"על העיוורון"/ ז'וז'ה סאראמאגו- ספר מצוין. כמו שכבר אמרו לפני. "כל השמות"/ז'וז'ה סאראמאגו- חלק מהטרילוגייה של סאראמאגו, גם ספר טוב, אבל פחות מעניין. "1984"/ג'ורג' ארוול- ספר מעולה עם סוף מהסוג שאני אוהבת... "עשרה כושים קטנים"/אגאטה כריסטי- ספר המתח אולי הטוב ביותר שקראתי. "מר אל, כאן אנה"/פין- ספר מיוחד. "מחניים"- אחד הספרים שפשוט גרמו לי לבכות וזה למה אני אוהבת אותו! "המשפט האחרון של פרמה"/סיימון סינג- ספר מעניין אפילו לאנשים כמוני שפשוט מתעבים מתמטיקה וכל מה שקשור אליה. "מילכוד 22"/ג'וזף הלר- רק התחלתי אותו אבל הוא נראה לי מעניין.

sarah

New member
המשפט האחרון של פרמה...

מוזר... זה לא נראה לי כמו ספר שאוהבים כל כך...
אחרי הכל אין לו כל כך עלילה או מסר... אבל באמת טוב

למה אין מסר?

המסר שאני בינתיים הגעתי אליו הוא שיש אנשים שמתאבדים בגלל מתמטיקה. כן כן. יש אנשים שמחפשים אחרי הוכחה כל כך הרבה זמן ובגלל שהם לא מצאו אותה - הם מתאבדים. עוד מסקנה שהגעתי אליה, היא שאם המורה למתמטיקה רואה אותך קוראת את הספר- זה דבר טוב. לא משנה שאני זבל במתמטיקה, המורה יעריך אותי יותר! חחחח אני לא שטחית

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo63.gifים ../images/Emo63.gifים ../images/Emo63.gifים

*מפתחת פארנויות לא רצוניות* ובכן להלן ספריי: שעת התה האפלה והארוכה של הנפש/דאגלס אדאמס( וטבעצם כל הספרים האחרים שלו אבל זהו החביב עליי) ה"פ והאסיר מאזקאבן&ה"פ וחדר הסודות/ג'יי קיי רולינג 100 ילדים שלי/ מישהי שאת שמה אני לא זוכרת כי מזמן לא ראיתי או קראתי את הספר הממ.. בדיוק היום סייימתי את מיזרי של סטפן קינג ספר מצוין הממ שרה"ט-במיוחד את ההוביט &שניי הצריחים אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול בשורות טובות/טרי פראצ'רט&ניל גאימן יש עוד כמה שאני שכחתי..

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo41.gif ס ../images/Emo41.gif פ ../images/Emo41.gif ר ../images/Emo41.gif י ../images/Emo41.gif ם ../images/Emo41.gif

1984 / גורג' אורוול ספר מצויין (עם סוף מעולה!), חובה לקריאה.
עלובי החיים / ויקטור הוגו ספר ממש טוב, קראתי אותו באנגלית אפילו (
).
צינורות, געגועיי לקיסינג'ר / אתגר קרת אני מאלה שמאוד אוהבים איך אתגר קרת כותב, והספרים האלה שלו ממש מוצלחים.
יומנה של בריג'יט גונס - הספר הרבה יותר טוב מהסרט, התפקעתי מצחוק כל הספר... יש עוד, אבל אין לי כוח לפרט.

שלי!

לנשק לך בשדה החרציות/אביבה אברון
הנסיך הקטן/אנטואן דה סנט אכזיפרי
חוכמת הבייגלה/אילן הייטנר
הארי פוטר, אבל קראתי רק את הראשון והשני! חייבת להמשיך!/רולינג
הלקוח+התא/ג'ון גרישם
הלוחש לסוסים/ניקולס אוונס
חולה על אגאתה כריסטי
חולה על דורות'י פארקר
בית שחור+קארי/סטיבן קינג וזהו!

leMon sQueezer

New member
אצלי:

חוכמת הבייגלה/אילן הייטנר
שטן מלאן/שרה אנג'ל
שם זמני/אורית הראל
כל הספרים של פטרישיה קורנוויל
מי פירסט סוני/בני ברבש
כל הספרים של דוד גרוסמן
סדרת הארי פוטר, כמובן וזהו כרגע...

שלי:

אל תתפלאו אם העתקתי קצת,נזכרתי
הארי פוטר-כל הסדרה/רולינג
מלאך או שטן,נקמה/שרה אנג'ל
בסימן ונוס, משוואה עם נעלם/אורי אדלמן
מישהו לרוץ איתו, יש ילדים זיגזג/דוד גרוסמן
סתם חברים-סיסמן רובין
החברה האגדית שלי-לא זוכרת...
שר הטבעות/טולקין...לא סיימתי(כן כן, אני מהמאחרים)אבל בנתיים אהבתי.

resputin

New member
אוו, ליאור!

מלאך או שטן של שרה אנג'ל זה ספר מדהים. יש לה כשרון כתיבה מצויין. קראת את הספר "נקמה" שלה?

למעלה