יאיאיא

Knotted String

New member
שלנו היחידים נראה לי../images/Emo129.gif

שבאו השנה.
כי הם אמיצים וחסרי שכל, כנראה.
וגנבו לשניים מהם את הארנקים בים המלח.

Gizmo16

New member
שמישהו מכם יפסיק לדבר עם עצמו../images/Emo7.gif

או שיחליף כינוי

Knotted String

New member
אבל...../images/Emo129.gif

אני ושקד אוהבים לדבר עם עצמי. או עצמו. או עצמנו. משהו שמה באיזור.

Knotted String

New member
בוואריה רולז. ../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

יא בייבי. או משהו.
סתם, איפה זה בבוואריה?

Me 4eVer

New member
לא..../images/Emo3.gif../images/Emo34.gif

אבל פעם חייל חשב שאני בת 22.
(כי פתרתי איתו תשבץ וזה היה נראה לו אינטלגנטי.:X) די, הוא היה כזה חמוד. והוא אמר שהוא לא התחיל איתי כי הוא חשב שאני יותר גדולה ממנו. אבל אז הוא תהחיל איתי.
אני רוצה חייללללל!! אני רוצה את כולם.:X

Gizmo16

New member
נאמ...../images/Emo28.gif

בוא נתחיל עם זה שבאף ביצפר שהייתי אף מורה\ילד מהכיתה\מנקה\מזכירה\משהו מעולם לא העלו בדעתם שאני קטנה יותר מהגיל הנורמלי של הכיתה שלי, כך שתמיד נראיתי לפחות שנתיים יותר גדולה.. בגיל 12 הייתי במיני-טיול בתמצווה עם אמא והלכנו לשוק הכרמל (אח"כ לנחלת בנימין
) וקניתי גומיות שחורות לשיער והמוכרת שאלה אם אני חיילת כי חיילות קונות תמיד גומיות שחורות
ובגיל 13 נסעתי במונית (זה היה כיתה ט' בערך) מלירון והנהג מונית שאל במה אני עובדת... ואמרתי לו שבמחשבים והמשכנו עם זה והיה מצחיק
ושנה שעברה (הייתי בת 15) נהג מונית מקריית שמונה שנסעתי איתו שאל אותי למי אני מצביעה בבחירות המקומיות בקריית שמונה
יש עוד אלף אבל מספיק להיום

../images/Emo2.gif התעלית על כולם!

גיל 12?
הממ. אני סתם מושא לחשד כשאני קונה כרטיסיית נוער, ובגיל 14 אנשים נטו לחשוב שאני בת 17. אה וגם הכניסו אותי למקום של תעודת זהות בלי לבקש ממני (ומאחרים ביקשו), ומכרו לי אלכוהול בבר למרות ש"שכחתי" תעודת זהות. זהו בערך. לא משהו מיוחד ><

Gizmo16

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

כן, הבעסה היא שבגיל 12 חשבו שאני בת 18, ועכשיו בגיל 16 חושבים שאני בת 17
איזו נסיגה...:X טוב, אבל כמו שארז אמר, חלומה של כל נערה- שגם בגיל 14 וגם בגיל 30 יחשבו תמיד שהיא בת 17:X:X:X

AGENT SHESH

New member
אבל אודי...

אתה באמת נראה יותר מ17.. אני חושב שאמרתי לך את זה באחד מהמפגשים שהיו.. אגב, לגביי - אנשים תמיד חושבים שאני בן 19-20 והיתה מישהי שחשבה אפילו שאני בן 22 אגב, העניין הזה התחיל אחרי שגידלתי את הזקן הצרפתי..

חחח../images/Emo6.gif כל השרשור הזה...

לא לא קרה לי ממש... אלא אם כן אתה מחשבי את העובדה שפעמיים בחופשי-חודשי סומן לי גבר ולא נער
...

Kryptonite

New member
לפני כחודש בערך...../images/Emo168.gif

הייתי בסמינר תנועה, וכששאלו אותי שם בן כמה אמרתי "15", והם רק הנהנו עם הראש. זה היה חדש

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifבטח חשבו שאתה קומונר מהצפון,

או משהו כזה,. המהמ.,

למעלה