יאיאיא

Thestral

New member
יאיאיא../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

היום כשעליתי לאוטובוס לצומת קדימה. הנהג לקח את כרטיסית האוטובוס, הסתכל עלי ושאל אותי "מה הגיל שלך אבל?" בקול תקיף כזה.... אז אמרתי לו "17?" והוא מר ל "אתה לא נראה 17. אתה נראה יותר." ואני כזה קיפצצתי לי כי הוא הבנאדם הראון בהיסטוריה שאמר לי שאני נראה מבוגר. ייאי^_^ חיח. :X זהו. [לעוד מישהו יש חוויה מעניינת שקרתה לו היום? כדי שו לא תהה ודעה מבוזבזת
]

GalBatz

New member
אה.

היום בדרך הביתה מישהי שאלה אותי אם כיתות ח' כבר הלכו הביתה, אז אמרתי שאני לא יודעת, ואז היא שאלה אותי באיזה כיתה אני, אז אמרתי שט' והיא אמרה במבט מופתע כזה "פשש, את ממש גדולה!" זה אומר שנראיתי לה בכיתה ז' או משהו.
כמה חבל.

GoOni

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מחר אנחנו הולכות לאיפה שכיתות ז' כדי להוכיח לך שאת נראית יותר גדולה. בכל מקרה, זה ממש לא כזה משנה, וממש מוזר שזה כזה מעסיק אותך. ואני נראית בערך כמוך מבחינת גיל, אז גם אני נראית בכיתה ז' בערך, כנראה, אז תתנחמי בזה.

Gizmo16

New member
אגב,../images/Emo28.gif

מישהי שאני מכירה הייתה בתלמה ילין (ככה נכון?
) ועזבה... היא ממש הצליחה שם וניגנה ושרה וכלמיני כאלה אבל אז היא הבינה שאהבת חייה זה פיזיקה-כימיה
.. ואני ממש לא צוחקת, סיפור אמיתי והיא גם הייתה במפגש איילון ומלא כאן מכירים אותה... רק רציתי להגיד לך
שלא תגלי בעוד שנתיים שאהבת חייך זה פסיכו-סוציו או משהו וכבר מאוחר לך מדי
(למרות שהיא פרשה בי"א בערך נראה לי ומסתדרת עם זה לא רע
)

GoOni

New member
"לי זה לא יקרה".

פיזיקה-כימיה? איוו. משהו ממש כבד יצטרך ליפול עלי כדי שאני אתחיל לאהוב את המקצועות האלה. באמת.

Gizmo16

New member
אוווו אוווו ^_^../images/Emo28.gif

*הולכת להביא משהו כבד להפיל על גוני* *צפויה ביותר*

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifלא נורא,

כשאני בלי איפור (לרוב-_-), ועם חולצת בצפר רחבה וג'ינס רוסי (הוא נוח, נו,.), אני נראת בת 12 וחצי, שזה הגיל של החניכות שלי. היו לי גם שתי חניכות שעברו אותי בגובה,. להזכירך, בעוד שלושה חודשים וקצת אני אמורה לסיים י',. (וגיל 12.5 זה כיתה ו' בדר"כ).

Gizmo16

New member
תקשיבו שתיכן..../images/Emo28.gif

יש אנשים במצב הרבה פחות טוב מכן... אני מכירה כלמיני אנשים, גם בכיתה שלי נניח יש כמה, שאפשר להוריד להם איזה 4 שנים טובות ככה מהמראה...
אבל זה עובר, לדעתי, אני לא מכירה בנאדם מבוגר שחושבים שהוא בן 12

ketty the sheep

New member
זה מזכיר לי איזה קטע הזוי שהיה לי.

(סיפור שקרה השנה). אני וענת (חברה שלי, שהבאתי כמה פעמים למפגשים) ישבנו באיזה שיעור חופשי בחצר של בית הספר, ומסביבנו התרוצצו ז'ניקים מכוערים שעצבנו אותנו, שהיו שם עם איזו מורה שהחליטה שזה יהיה רעיון טוב להוציא אותם קצת לשמש. בשלב מסוים החלטנו להשתמש בהיותינו יב'ניקיות מגניבות ולצאת משטח בית הספר באמצע היום (
), אז קמנו והתחלנו ללכת לעבר השער. פתאום אנחנו קולטות את המורה של הז'ניקים (שכנראה הייתה מורה מחליפה) צועקת לנו 'בנות, אתן מז'2? חיזרו הנה מיד!!1' אחר כך עמדנו שם שעה וניסינו להבין מה קרה הרגע. o.o;

Gizmo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

איזה הזוי! אתן הכייייייי נראות גדולות
אגב, מותר לצאת מביצפר בגלל שאתן בי"ב?
זה כזה באפי-לייק
מה, אצלנו אני יוצאת חופשי כבר מכיתה ז'... רק שאין כלכך לאן

ketty the sheep

New member
כןןן. ../images/Emo3.gif

מרשים לנו בעיקר בגלל שהשומר התייאש מהשעות המוזרות שבהן אנחנו לומדים (מחר אני מתחילה ב14:20, למשל. ויש לי ימים עם חמש שעות חלון וכאלו. o_o). בעקרון יש איזה חוק מטומטם שאומר שאסור לצאת משטח בית הספר לפני 12:00. זה לא כלל ארצי?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

נייי אצלנו מעולם לא היה, אם כי השומר אפילו כבר לא מתחקר אותי, רק אומר בטון כזה של שאלה רטורית "סיימת?"

Gizmo16

New member
איזה שטות../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

ואם אני רוצה לצאת לפני 12, מי יגיד לי משהו?
השומר? ואם אני לא אקשיב לו, הוא יירה בי?
חוצמזה, שיש קיבוץ ליד הביצפר שלי ואני יכולה ללכת אליו ולצאת מהשער שלו...
חוץ מזה שיש אולם ספורט ומרכז לאומנויות שאני יכולה להגיד שבאתי מהם ולצאת...
גם אם היה חוק כזה, לא היה איך לאכוף אותו אצלנו

Gizmo16

New member
לא, סתם לא היה נעים לו../images/Emo28.gif

להגיד לך שאתה נראה יותר מכוער מ-17

gp53

New member
המ

ירדתי מהאוטובוס בתחנה והתחלתי ללכת לכיוון הבית ופתאום איזה דוס תימני במכונית מצ'וקמקת כזאתי הופיע ושאל אותי איפה עדר העיזים, בסגנון של איפה הבית של המשפחה הזאתי והזאתי. לא יודעת זה לא נשמע עכשיו משהו אבל זה היה נחמד כי הוא לא נראה טיפוס זאופילי. ושמוליק היה ממש מגניב היום, כתבנו תוכניות חופשיות בפסקל בשביל לתרגל לבגרות אז כתבתי תוכנית לWorld domination(ואחת אפילו דיי טובה, אולי אני אשתמש בה) ונתתי לו אותה שיקרא, אז הוא חייך ואמר שזה ממש טוב רק מה קשורים פרה ומסור שלשלאות, ותלה על הלוח בכיתה ושם חיוך כזה על הדף :).

Knotted String

New member
זה לא קרה היום, אבל..../images/Emo129.gif

כשטיילנו בירושלים עם הגרמנים, הבצפר מימן לנו פלאפל [*קריאת תדהמה*] וחברה שלי לא רצתה פלאפל, אז היא שאלה איזה מדריך טיולים שהיה עם קבוצה אחרת מקנדה [לא הכרנו אותו] אם הוא רוצה את שלה. אז עמדנו שם בתור כדי שאני אוכל להביא לו את הפלאפל שלה, ואז דיברנו. והוא שאל אם הם נחמדים. אז אמרתי "כן, הם אצלנו כבר כמה ימים." "מה, את לא חיילת?!"

Gizmo16

New member
חחחיייחחחחח^_^../images/Emo28.gif

משמח, זה מזכיר לי שבהולנד כששאלתי בדוכן פלאפל איך מגיעים לאיזה מקום אז אלה שמכרו, שהיו ערבים מסוג כלשהו אין לי מושג, זיהו שאני אחת משלהם^^ זה היה משמח
(מרוקאית, כאילו).... *ערביה גאה*

הגרמנים שלנו לא באו../images/Emo70.gif

בגלל האינתיפאדה
גם של אחי לא באו (שנה מעליי), של אחותי עזבו עם תחילת מהומות אוקטובר ב2000

למעלה