יאאלה לקום!!!! *******סקר********

sahr12

New member
חחחחחחחחחחח.דארמן מצא דארמנית

הוא "מעופף" כזה......??????חחחחחחחחחחחחחח

טאקילה~*

New member
אותי הוא מרגיז חחחחחחחח../images/Emo67.gif

בעצם אני מרגיזה, כשהוא מתקשר מדבר ואני בהיי בוהה במסך לא היתי מרוכזת,, הוא צועק לי את מול המחשב אני יודע,כוסאמאשלך את והמשוש שלך ... חחחחח חכי אני בא שובר לך תמחשב רק ככה תלמדי להקשיב לי, ואני כפרה שלי חולה עליך נישבעת שלא נגעתי במחשב,שקרנית אני שומע תק תק של הקלידים.. אוקיי תקראי קדיש על המחשב המזויין שלך..ואני בשקט ממי אני אגן עליו בגופי אתה תשבור אותי..חחחחחחחח טורק לי תטלפון בעצבים, אני מאבדת שלווה, אחרי שעתיים שלוש הוא מתקשר כאילו טעה במיספר ועושים סולחה...וזהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והמחשב ממשיך לחיות עד עצם היום הזה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בבית כשהוא בקריזה: כמובן אני תופסת זווית מתאימה מכניסה תיד לכיס שלו ומרגיעה לו תגוגואים.. הוא נירגע צ´יק צ´אק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כשהוא נרגע הוא אומר לי טוב נו לכי לכי קצת למחשב חברים שלך מחכים לכי שברי קריז אני מחכה לך במיטה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח סאמק!!!!

זה הדבר הכי מעצבן כאן. את מדברים עם חברים והם....המממ....כו...אהמממ....נכון.....חחחחחחחחחח ואת קולטת שהם בפורום סאמקקקקקקקקקקקקק. חבר´ה, שתדעו לכם שזה מעצבן!!!!!! חחחחחחחח

חוף ים

New member
הרגת אותי

את גנובה לא הפסקתי לצחוק ממך (טקילה "גוגואים" מצבכם קשה לא?)

yafit75

New member
דווקא אני אוהבת,,, את הזיפים...

זה הולך טוב עם הנשיקות!!!! אני שונאת שהוא מתגלח.....

nightroll

New member
שלי בא קומפלט עם זקן.

ודווקא נראה לי שיש לו פנים יפות והוא יראה טוב יותר בלי.

דברים שמשגעים אותי ואותה....

משתגע מהצורך שלה לשתף אותי בפרטים הכי קטנים של היום-יום...."אז הוא אמר לה..והיא אמרה לו, והוא אמר לה והיא אמרה לו..." ולבסוף היא מסיימת ב-"נו...אז מה אתה אומר?????" ואני "מה..? אה...כן.....כן...." אני מוטרף מזה שלוקח לה שעה עד שהיא בוחרת משהו מהתפריט במסעדה....שעה...סלט? לא..לא..פשטידה....לא...לא...סלט...." וכך הלאה עד שאני מתחרפן סופית... אבל איפה זה ואיך שהיא משתגעת ממני....

מכירים את הסדרה,,,

"הוא והיא" אני בטוחה שכל אחד מאיתנו,, מצא את עצמו רואה את הסדרה,, ומזדהה עם אחד מהקטעים,, ממש לקוח מחיים,, מצחיק בטירוף,,, והוא,,,,,,,,,אחחחחח,,,,,,כמה שהוא,,,, נכון,,,,?

מיכל31

New member
שולי????

הוא עושה לך את זה??????? לא...... מה שהכי מצחיק שבעלי כל משפט, את רואה כמה את מעצבנת. חחחחחחחח כאילו אותי הוא רואה בטלויזיה אבל הוא ... מה פתאום מר פרפקט.......

מיכללללללל,,,,,,,,

בואי נפתח עצומה,, נפגין,, אבל אין כמוני,,, כל מוצא"ש עוזרת לו,, (כדי שלא יתחרט,,חחחח) לארוז תיק,, לשבוע שלם,,, יום ראשון, ,אומרת יפה,, ביי ביי,, נתראה ביום חמישי, בובון,,, ועד אז,,,,,לא מתמודדת עם כלוםםםםםםםםםםם,,, ככה זה כשהם בצבא,,,

קשוח31

New member
אמממ...

תגיד לי שאתה אוהב אותי "אני אוהב אותך" אתם סתם אומר תזמין אתה כזה ואני כזה ונאכל ביחד ... מילין דברים

נשית~37

New member
יו ../images/Emo13.gif

גם אני תמיד אוכלת לו מהצלחת ושותה מהכוס שלו חחחחחח

מרי-לו

New member
אז ככה...

אני רואה שאני לא לבד, גם אותי הכי מעצבן שהוא עושה עוזר בבית ואח"כ אומר עשיתי לך... מסתבר שהכי מעצבן אותו אצלי זה... כשאני קונה בגד חדש (זה כבר מעצבן אותו חחחחח) ואני מודדת את זה ושואלת בערך 800 פעם... נו, איך זה? יפה עלי?... זה מוציא אותו מדעתו, עד שבסוף הוא נשבר ואמר "לא יפה! טוב לך? לא יפה!!!" ואז אני יודעת שזה בסדר
בוהריים לכולם/ן מתאוששת מלילה קשה אני

yafit75

New member
זה מזכיר את ההצגה "איש המערות"!

כשהוא רואה טלויזיה ואני מדברת,, והוא בכלל לא שומע,,, ורק עושה כן עם הראש,,, כאילו הוא שומע... עד שהוא שם צעקה: "את לא רואה שאני רואה טלויזיה" טוב טוב,,, לא צריך,,,! אבל גם לי זה קורה,,, כשאני רואה משחק כדורגל,,, שקועה,, ובאות הבנות שלי ומדברות איתי,,, ואני, כאילו אני בתוך המגרש,,, צועקת על השחקנים ,,, ומקללת...(כאילו שהם שומעים אותי) עד שיש פאול,, והשופט עוצר את המשחק,,, או שהכדור יצא החוצה,,, אני מתפנה אליהם, ואז מתברר לי שהם בכלל סיימו לשאול,,, ואני,,, לא יודעת מה לענות,, הרי לא שמעתי אותן בכלל!!!!!!!!!

ת-ס-ל-ח-י ל-י..... ../images/Emo12.gif

על מה את מקטרת בדיוק? זכותו המלאה להגיד לך מה שבא לו אחרי ש... היה בעבודה.. טיפל בילדים.. יצא במיוחד לקנות לך סביח.. שטף כלים... ועוד... ועוד... וכד´... וכו... ואת.. תמשיכי למדוד את הבגדים.. (ותשתקי חחחחח)

למעלה