יאאלה לקום!!!! *******סקר********

yafit75

New member
כשאנחנו מתווכחים .... והוא מתעצבן

ולוקח את הרגליים, מתניע את ההונדה וטס,,,, זה הורג אותי,,,, ואחר כך הוא חוזר רגוע,,,, (אחרי שאני יודעת, סער, איפה הוא היה), [מקבלת דיווח מיוחד] ואומר: נרגעת? ראבאק,,, ואני נשארת עם כל העצבים,,, אחרי שהוא העלה לי את הסעיף, וכשהוא חוזר,,,אז אני צועקת והוא... אוף.... כמוך, נודניק,,, סותם את הפה,,,,, ולא עונה,,,, וכשהוא אוכל,,, כל השולחן צריך לאכול וכשהוא משתין,,,מותק, הרצפה, האסלה,,, הקירות,,, וכשהוא יושן,,, מעיף אותי מהמיטה בלי להרגיש,,, אני מחוסר ברירה יושנת עם הבנות,,, והכי קטע, הוא קם בבוקר ואומר: מה יש ? לא נאה לך לישון איתי? אחח, אתם הגברים,,, אי אפשר בלעדיכם ואי אפשר איתכם!

yafit75

New member
כשאנחנו מתווכחים .... והוא מתעצבן

ולוקח את הרגליים, מתניע את ההונדה וטס,,,, זה הורג אותי,,,, ואחר כך הוא חוזר רגוע,,,, (אחרי שאני יודעת, סער, איפה הוא היה), [מקבלת דיווח מיוחד] ואומר: נרגעת? ראבאק,,, ואני נשארת עם כל העצבים,,, אחרי שהוא העלה לי את הסעיף, וכשהוא חוזר,,,אז אני צועקת והוא... אוף.... כמוך, נודניק,,, סותם את הפה,,,,, ולא עונה,,,, וכשהוא אוכל,,, כל השולחן צריך לאכול וכשהוא משתין,,,מותק, הרצפה, האסלה,,, הקירות,,, וכשהוא יושן,,, מעיף אותי מהמיטה בלי להרגיש,,, אני מחוסר ברירה יושנת עם הבנות,,, והכי קטע, הוא קם בבוקר ואומר: מה יש ? לא נאה לך לישון איתי? אחח, אתם הגברים,,, אי אפשר בלעדיכם ואי אפשר איתכם!

טליה34

New member
כשהוא

מתקין איזה מדף....או מסדר איזה משהו בבית... ואז הוא פורס את כל כלי העבודה (וזה המון, ומה שהורג אותי זה שגם אם הוא צריך רק פטיש או יוציא את הכל....שיהיה)) ישר על המיטה המוצעת או על כביסה מקופלת שעדיין לא פיזרתי בארונות או על שולחן המטבח כשיש עליו כלי אוכל...... ואני....זה מטריף אותי. אי אפשר להניח על הרצפה? אי אפשר לפרוס עיתון מתחת? פעם הייתי ממש מתעצבנת....אבל עכשיו.....ממש בקול שקט ומיואש "ממוש? אבל למה על הכביסה הנקייה? לא חבל?" והוא: אוי, לא שמתי לב.....

nightroll

New member
../images/Emo46.gif יוווווווווו

כשאני מורידה כביסה ומניחה על הספה בסלון, לפני שאני מסדרת אותה, והוא מטפל באקוואריום שלו ומשפריץ את המים על הכביסה הנקיה זה מרתיח לי את הדם....

שעההההההה,,,,,,

שעההה אני מספרת לו,,, מפרטת,מדגימה, מתכופפת, צועקת, והוא,,,,??. הוא פותח עיניי עגל,,במבט של,,,,,,,,WHAT???? כאילו הלוווווו????? אחחחחח,,כל פעם אני נשבעת,,אין יותר סיפורים,,לא משתפת אותו,,

מיכל31

New member
ואותי מעצבן .....

כל מה שכולם אמרו ו.... כשהוא מכין קפה או משהו והוא מתחיל איפה הסוכר איפה הקפה כמו איזה אורח....חחחחח אח, מגיעה לי מדליה בחיי.....

חחחחחח,,,,,,,מיכל

ועל אותו משקל,,, הוא מחזיק מכתב שהגיע בדואר,, ושואל,,, אממ,,(מעיין),,מה הם רוצים....???? גרררררר,,,,,,,,

מיכל31

New member
למה את לא מסתדרת היום ????

חחחחחחחח, מי מרגיש אותם בכלל ???????? סתם סתם מתה על בעלי היקר, החתיך והחכם...

מיכל31

New member

מיכל31

New member

נשית~37

New member
אני

אחרי 10 שנים למדתי לא להתעצבן מכל דבר אבל יש משהו שעד עכשיו יכול להוציא אותי מדעתי חחחחחח הוא קלמזי כזה (והבת שלי יצאה אותו הדבר) הם יכולים ללכת מהסלון לחדר ולהיתקל בדלת, במשקוף, בשולחן, להפיל את הדפים מהשולחן, אולי גם להפיל את הכוס קפה חחחחחח משהו!! והוא כל הזמן שזה קורה לו מסתכל עלי לראות את הבעות הפנים שלי אם התעצבנתי או משהו. ואני קולית חחחחח לא מראה כלום ומתפוצצת בפנים חחחחחח והוא מתגלגל מצחוק על זה שאני מתאמצת לא להתעצבן. קלמזי!!!!! חחחחחחחחחחחח

yafit75

New member
חחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק

חכי,, אין לי אויר,, חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע, אני חייבת לנוח... בחיים שלי לא שמעתי על אנשים כאלה,,, בטח מה זה בידור בבית שלך!

למעלה