יאאלה לקום!!!! *******סקר********

ואשתך ../images/Emo123.gif סער, מתלבשת כמו אלמנה

גרוזינית!!!! מעניין מה זה אומר, איזה שאיפות נסתרות יש לה!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
היא מתאר לעצמי....

שהיא רוצה להיות מוכנה לרגע.......חחחחחחחחח במדינה כמו שלנו...לכי תדעי......

יו אני לא מאמינה, אני מתקשרת

ומתקשרת והוא לא עונה! אני באמת מתחילה לפחד
..........

sahr12

New member
תרגעי נוגה,לא צריך לחשוב שלילי..

הוא בטח עייף נורא מהמשמרת.....ואוליי הוציא תחוט של הטלפון שלא יטרידו את מנוחתו......חחחחחחחח...... בסוף הוא יענה ואת תשמעי קול באס גברי ונמוך.. "ה----ל---ו????" מה??????????לא שמעתי שום טלפון.....ואת מייד תגישי לו את רשימת הפקודות היומית..."תפעיל מכונה, "רד לסופר תביא חלב" "תרים תבגדים" "תסדר תנעליים"...חחחחחחחחח

אכן הוא ענה לי עכשיו לטלפון בקול

נמוך ולא הבין בכלל מה אני רוצה ולמה אני כועסת. הקטע הוא שהוא לא התקשר לעבודה להודיע שהוא לא מגיע וזה ממש מכעיס אותי כי זה חוסר אחריות. הנה, ביקשת שנספר מה הכי מעצבן אותנו בבן זוגנו ואני עברתי את זה על בשרי... אולי מחר תעשה סקר ותשאל אם אנחנו רוצים לזכות בלוטו
???

ר ו ח

New member
אותי הכי מרגיז....

בטירוף... כשהילדים רבים...צווחים אחד על השני אני בלחץ...והוא...שיא האדישות.. "עזבי..אל תתערבי הם יסתדרו".. איזה יסתדרו ואיזה נעליים....

אז ככה ../images/Emo3.gif

אותי הכי הכי מרגיז, אצל ג´רי כמובן, שבשבעות הערב, כשהמלעון יושב מול המחשב, מרותק, ואני שואלת שאלה, כמובן אין תגובה, ואני שוב שואלת ושואלת, והמלעון בצלילה עמוקה עם ......., - זה מטריף אותי!! עד שאני חוטפת את ה"חלאסטרה" ו"צועקת"
ג´ריייייייייייייייי - כן !!! מה רצית אישתי היקרה??? חחחחחחחחחח כבר שכחתי מה אני רוצה לומר לו. פשוט מטריף אותי. הדבר שמטריף את ג´רי אצלי - כמובן "בזבוזים", כשאני חוזרת מידי יום, עם שקיות (כמובן ביגוד, הנעלה, וקוסמטיקה) זה מוציא אותו מדעתו, כמובן אם קלט אותי!! בדרך כלל משתדלת לחזור עם השקיות ומסדרת ישר בארון ------ שיחשוב שאשתו ילדה טובה - לא מבזבזת
שששששש - לא לספר לג´רי. חחחחחחחחחחח מדליקה בראש טוב

סנדי32

New member
../images/Emo5.gifאם היית בעלי ולא עונה לי ../images/Emo5.gif

הייתי מעיפה עליך עציץ אגרטל צלחת מה בא ליד רק שתעה תצעק תצרח רק אל תשתוק ותחייך

סנדי32

New member
הכי מרגיז אותי .............

כשהוא מרגיז אותי ובאמת מ-ר-ג-י-ז הוא כל הזמן חושב שהוא צודק ב-ה-כ-ל לא חשוב מה עשה הוא תמיד צודק וכשהוא עושה משהו בבית הוא תמיד מדבר על זה יום שלם נו ראית איך עשיתי לך? ראית איזה יופי? ראית איזה עבודה מקצועית? ראית איך אני דואג לך? ראית איזה חומרים טובים? ראית שאני יודע? אני מקצועי אני אלוף בדברים האלו במקום להזמין מישהו ולשלם לו ועוד מה ? בסוף הוא אומר לי תשלמי לי חחחחח ואם אין לי כסף? הוא אומר "טוב ניסתדר ממי" לא חייב כסף יווווווווווווווווווו חבל שעה משהו בכלל

ממש מוציא אותי מדעתי...

כשאני מבשלת והבחור תופס כל מיני מקומות מוצנעים!!! לא יכולה לסבול את זה!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד טוען שכל אישה הייתה רוצה גבר כמוהו... לכי תביני... (מחזירה לו כשהוא עובד... גם הוא משתגע, אבל לא כמוני...)

למעלה