יאאלה לקום!!!! *******סקר********

sahr12

New member
יאאלה לקום!!!! *******סקר********

מהו הדבר שבן או בת הזוג יכול לומר לכם-ן....או לעשות... וזה הדבר שמוציא לכם-ן קרניים......מרגיז בטירוף..... אני למשל...כשאישתי מתווכחת איתי (זה קורה לעיתים נדירות) אני לא עונה,רק מחייך......היא כמעט השיער נושר לה מהקריז....... היא מדברת שעה.....מסבירה.עושה פנטומימה.ובסוף אני מחייך.....ומקסימום שואל אותה...."סיימת??" היא טוענת שזה משגע אותה לגמרי....... מה איתכם-ן???

../images/Emo9.gif

כשאני קונה בגדים, באה לסלון לסיבוב הופעות.... נו? איך זה? "מקסים מקסים", מסנן בין שיניו "לא תשאל כמה זה עלה " ? הוא: " מעדיף לא לשאול, במילא תדווחי על חצי מחיר"... מעצבן? האמת שלא. לא יודעת למה כתבתי את זה.... ומשפט הסיום שלו : " העיקר את מרוצה? אז אני גם !! " ובאמת מרגיז... שכל בוקר הוא משאיר בשרותים את הכוס קפה שלו והעיתון.

sahr12

New member
Y.......Y.... הזכרת לי עוד משהו....

שמתסכל אותי...אישתי קונה איזה בגד,או שאני מביא לה מהחנות שלי ושל מייקי איזה סט,או בייבי דול...חחחחחחחחח....אז לא משנה מה אני עושה קורא,רואה משחק,אוכל, היא באה מולי......ואומרת "אתה חייב לראות את זה עליי!!" ומתחילה לעשות מדידות.....ו-א-נ-י.....מקבל תסעיף.....מה קרה???????????מה הלחץ??????? אז נראה עוד מעט?????????והיא לא!!!!!!!עכשיו!!!!!!!!!!!!!! אז איך שהיא מתחילה להתפשט בסלון אני פותח לראווה תויטרונות...... וצועק...."קבלו את נערת השנה"...... והיא מקללת ובורחת לחדר.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באימא שלי מקרה אמיתי שחוזר על עצמו מידי פעם.......

ככה? הבייבידול והסטים מהחנות שלך

לא עושים לך את זה? כך הנחתום מעיד על עיסתו? אם זה מה שאתה אומר סער על הבייבידולים שלך אז מה אנחנו הלקוחות נגיד? אני מייד באה לחנות שלכם להחזיר את כל הסטים שקניתי!

sahr12

New member
ועדיין לא סיפרתי......

שכמעט כל הארון שלה בגדים בצבע שחור......כאילו אלמנה גרוזינית.... חחחחחחחחחחחחחחחח...... מה יש לכן מהצבע הזה אה??????????? ואל תגידי לי זה מרזה.כי היא לא בדיוק צריכה לרזות...אז למה????????????

LIRI שלירי

New member
חחחח סער אהבתי .....

שאתה פותח את החלונות. בעלי פותח את החלונות שאני צועקת על הילדים שלי ואומר שכנים תראו את אשתי המופרעת ואז אני ישר שותקת אייך שהחלון ניפתח אני שותקת למד טריק חחחחחחחח

חוף ים

New member
מסקנה

אל תקנה לה מתנות שהיא צריכה למדוד. יש הרבה דברים אחרים שאפשר לקנות חוץ מבגדים או בייבי דול. ואם כבר קנית סט סקסי של תחתון וחזיה אז תהיה חכם ותביא לה את זה בלילה לפני השינה וכשהיא תמדוד את זה אז באמת תוכל להחמיא וגם להנות תרתי משמע וכוווווווווווולללללללללללם מרוצים. מה אתה אומר על הרעיון? תיישים ותספר לי בהזדמנות לא חייב פרטי פרטים.

ואותי מרגיז..........

שתמיד, אבל תמיד!!! הוא מצליח להוציא אותי אשמה בכל מה שקורה, קרה ויקרה בעתיד.......

לא נכון, שלי לא יעיז !

גם אם הוא יחשוב ככה, אם הוא יאשים... הוא ידע שזה כבר יעלה לו.... בבריאות ! אז הוא לא ייקח צ´אנס ויעדיף לקחת את האשמה על עצמו.

חחח אצלנו זה תמיד ההיפך

אני תמיד מוציאה את בעלי אשם ועוד גם מוציאה ממנו סליחה שהוא צריך לבקש ולהתנצל. וזה משגע אותו איך כל הזמן אני מצליחה להוציא אותו אשם. מה להגיד זה היתרון שיש לשון חדה וחקלקה.

sheep_leader

New member
מישל בת 34

היי כוס קפה שירותים.... סלון... איפה אנו חיים? מגיח מן המרעה

יוהוווווו סורפרייז.... שיפי לידר

חיים במילניום הנוכחי... איך השרותים אצלך במרעה? עשית פנלים בסלון ? מישל מציצה למרעה...

כשהוא היה אומר: (היה, חינכתי אותו)

"עשיתי לך את הכלים....." "קיפלתי לך את הכביסה...." לך ? לך ? אלו גם התחתונים שלך !!!!!!!!!!!!!!!!!

yafit75

New member
U גם אצלי זה אותו דבר! קרן!

"שלא תגידי שאני לא עושה כלום בבית"!!!!! ראבאק, כולה 3 כוסות ו- 3 צלחות... והכי אני שונאת שהוא אומר: "שטפתי לך את הכלים, אירגנתי לך את הבית" מה לי? זה גם לך , לבית, לבנות... ובסוף זה לי! רק המחשבה מעלה לי את העצבים,,, סער, לא מצאת סקר יותר מרגיע?

nightroll

New member
../images/Emo58.gif

שהוא לא נותן לי לגמור משפט, בין אם בגלל שהוא קוטע אותי, בין אם בגלל שהוא מנסה להשלים לי את המשפטים כשבעצם אין לו מושג על מה אני מדברת. ומעל הכל - שהוא קוטע אותי כדי להתבדח כשאני מנסה לומר לו משהו שחשוב לי, ואני עייפה וקשה לי להתרכז. שונאת
שונאת שונאת את זה

למעלה