יאאאאאאלללללהההההה

greeneye

New member
יאאאאאאלללללהההההה

מי בא חידון?? ולא סתם- נושא פרסים! פרסים יתקבלו בצילומים ביום חמישי. מי רוצה קונה שוקופלקס מקבלת שאלון עם פרסים?

mati88

New member
מעיין לא משתתף. הוא לא בא לצילומים

והוא לא אוהב את ארץ נהדרת! נו מור חידונים בשבילך יאנג מן!

Yuvalenko

New member
יאללה יאללה... ואתם עוד מתיימרים

לדעת עברית.. אתם ישראלים אתם?!? אתם יותר גרועים מה"עלים החדשים" !! ממלאת. כמו בגזרת השלמים - משלמת, מנפצת, משקרת, מז**ת. (אופסי... סליחה..) ממלאה - טעות נפוצה, הידמות לגזרת ל"ה, כמו בפעלים - מגלה (לגלות), מצפה (לצפות), מקווה (לקוות). שאלות מישו?

פIלי

New member
תמות נביילה!

אז יש כאלה שהתחילו ללמוד לשון רק השנה! מה קרה? תסכול אותם עם גזרות ושאר ירקות? הא? הא?!

Testicles

New member
אתה עוד תראה!

אני אבדוק את זה! אני כמעט בטוח שאפשר להגיד את המילה בשתי הצורות, וכן, אני יודע על גזרת ל"ה ול"א. תיזהר! שאני לא אתחיל עם נע"ו ונע"י...

~*~gaL

New member
יובל, מאיפה הזכרון?!

אני לא חושבת שיש עוד מישהו חוץ ממך, שהוא לא תלמיד שלומד את זה עכשיו או מורה שמלמדת את זה, שזוכר את זה... זה דיי... מפחיד. :eek:

kfm

New member
../images/Emo2.gif לא! אל תעזוב!

אם תפרוש.... מי יתקן את השגיאות כתיב של הפורום? מי יגלה לנו מילים חדשות בעברית שחשבנו שקיימות רק בערמית קדומה? מי יבריק לנו משפטים שנונים במקומות לא קשורים? מי לא יצחק מהבדיחות שלנו?? (ובעיקר שלי) מי יעשה לנו פרוטקציות והנחות בחנויות סקאל ברחבי העולם? רואה? הפורום בלעדיך זכמו עראפת בלי שפתיים רועדות!! או משו כזה..

למעלה