ט

2b mind

New member
ט

אני רוצה ללכת יחפה על זכוכיות.
במקום זה, אני נוהגת מבית אחד לבית אחר.
(רק בשביל עוד 50 דקות עם מ')

((ובימים הקרובים אני רוצה שקט. אלו ימים שלא קיימים. אני לא קיימת בהם. אני לא רוצה לדבר. ולא רוצה לחשוב. לא רוצה לדעת מה שלומי. לא רוצה שיחפשו אותי או ידאגו לי. לא רוצה שיזכרו שאני קיימת.
כי אני לא. ))

מבטיחה לחזור אחרי.

skiper63

New member
אהובה

שיהיו לך ימים של שקט.
מקווה שיהיה קל.

מחכה לך פה כשתחזרי.

lital172

New member
מבינה כל כך את הרצון לשקט.

וזה בסדרלהשקיט את כל הרעש מסביב אבל לא אותך. יכולים להיות לך ימים של שקט שאת נוכחת בהם ונחה כמה שאת רק צריכה.
חלק מלקבל את השקט ולהרגיש אותו זה לא להעלים את עצמנו... אלא להיות עם עצמנו... ככה אני רואה את זה.

אולי תנסי כן לשאול לשלומך בימים האלו? מה יכול בעיניך לתת לך שקט? איזה סוג של שקט את מצפה לו...?

מחבקת.

אני רוצה להגיב לך

ברצינות ולכן זה יחכה למחר (בינתיים רק כתבתי ומחקתי וחוזר חלילה). חשוב לי שתדעי, לפני שאר המילים, שאני אוהבת אותך ושאני כאן, כאן ושם.

בסרט שראיתי אתמול

(את יודעת איזה? הוא היה לא קשור לנושא בעליל, ובכלל, מהנה מאד) דברים קרו בזוגות; היתה הפעם הראשונה שאותה לא ידעת להעריך כי היא היתה רק בפני עצמה. והיתה הפעם השניה. בפעם השניה את יושבת ומבינה עד כמה הראשונה היתה משמעותית, ואת כל מה שאת מרגישה את מרגישה יותר: אם זאת שמחה, עצב או פשוט ההרגשה הזאת, של "הי, היינו כאן כבר פעם, וזה מוכר". חשבתי עלייך - לא רק כי דיברנו תוך כדי - בגלל שככה אני חושבת שמזהים טראומה: בדיעבד. קורה משהו שמזכיר אותה ופתאום את מבינה, ברגע, עד כמה האירוע הזה שינה את חייך ואת התפיסה שלך את הדברים. אני חושבת שזה מה שקורה לך עכשיו (קרה?). את מזהה את כובדו של הדבר איתו את מתמודדת ובצדק, כי השבוע הזה לא היה יכול שלא להזכיר לך אותו.

אני חושבת, גם, שהרצון לשקט הוא לגיטימי ומובן, והרצון לא להיות הוא התוצאה שלו. קצת כמו להגיד "אני רוצה למות" כשבעצם את רוצה להפסיק להתמודד עם המציאות היומיומית שלך - מה שהטראומה השאירה - ולא להפסיק לחוות את כל הדברים היפים והמעניינים שיש לעולם להציע (ויש לו). אני חושבת שאת צריכה לקחת את הרצון לימים שלא קיימים ולהביא אותו לטיפול כדי לעבד את הסיבה שבגללה היית מעדיפה שלא להיות. לדבר, לחשוב, לדעת מה שלומך, כשאנשים דואגים לך - כל זה עושה אותך קיימת ואת מה שאת מרגישה לקיים. אם זה כואב מדי או מפחיד מדי או גם וגם, הטיפול הוא המקום לדברים האלה. תחשבי עליהם - ובמיוחד, תרגישי אותם - כשאת מוגנת.

דברים יותר ספציפיים פנים אל מול פנים. בינתיים, אל תלכי יחפה על זכוכיות (גם לא ברמת המטאפורה, טוב?).
אוהבת אותך.

תמרה45

New member
הי אהובתי

עצם זה שבחרת לכתוב לנו את ההיעלמות שלך.. תהיתי- מה אני יכולה לכתוב לך, להשתתף איתך? כי באמת שרוצה!!
מחבקת!!

למעלה