כתבו לך מלא דברים חכמים וחמים..
מצטרפת לכל מה שנכתב מעליי.
חיבוק גדול, אני מאמינה בך, בדרך שלך, ביכולות שלך, בתיקונים שאת נלחמת כל כך חזק כדי לתקן עבור עצמך, בשינוי שאת עוברת עכשיו.
אני חושבת שיש משהו אחד קטן שאולי קצת מנחם אחרי שמגלים דבר כזה ענקי ומזעזע. זה קשור לשנאה העצמית שמופנית בכל הכוח, כל עוד לא יודעים. אני מרגישה את זה אצלי.. את השינוי בגישה. ברגע שהבנתי שאני מפנה כלפי עצמי שנאה עצמית כי זו מעין פעולה אוטומאטית שעושים כשאין אף אחד להפנות כלפיו את הכעס והכאב, כי אף אחד לא היה שם, ואין בכלל אמון... וכל מה שנותר לעשות כדי להרגיש איזו שהיא תחושה של כוח או שליטה זו ההאשמה העצמית (הנוראית כל כך)... ברגע שהבנתי (אצלי) שזה מגיע משם.. שיניתי את הכיוון, מצאתי יורת ויותר חמלה כלפי עצמי, החלטתי לתקן ולבנות את מה שנהרס, שיניתי את הגישה, והכיוון הזה הולך ומתגבר עם השנים.
אז.. אולי זה לא משנה את הדבר הנורא שקרה.
אולי זה לא משנה את זה שזה כל כך כואב להבין שזה באמת קרה, שזה קרה לך, שזה קרה לך למרות שזה לא הוגן, למרות שזה כל כך קטלני.
אבל לפחות... את עכשיו נמצאת שם בשביל עצמך.
אני רואה שאת עושה את זה. אני קוראת את זה מתגבר בהודעות שלך.
אני חושבת שיש המון אנשים בעולם שחיים את החיים שלהם בלי שיש להם את עצמם. אני חושבת שזה דבר יקר ונדיר.. במיוחד כשאת... מי שאת. ואת נהדרת, ומיוחדת, וחכמה.
אני מאחלת לך להמשיך לדאוג לעצמך, להמשיך להתקדם בדרך הזו, ולהצליח לשרוד אותה ולזכות בכל מה שיש כשיוצאים מהצד השני.
חיבוק גדול! את אמיצה מאוד מאוד.
יש הרבה אנשים