ט.נ.ט.נ.ים שלי!!

• פותח הנושא bebo
  • פורסם בתאריך

אורית...2

New member
בבושקה, אני שולחת לך שקדיה..../images/Emo143.gif

הנה לך שקדיה ... ואני מאמינה שגם בשבוע בא הם עדיין יהיו ....

bebo

New member
תודה, יקרה על ה"שקדיה פורחת"

(ולהיטלר יש קרחת) אני באמת מקווה שלא ינבלו מהר כמו זאת ששלחת לי. ´א´ יצא ליום בילוי עם ילדיו הבוגרים ואני ממילא לא הצלחתי להתעורר ואין לי אוטו. ("מקורקעת") אז השקדיה שלך משמחת אותי, אבל כמה מהר עוברות אצלה עונות השנה! את מסתכלת עליה לרגע והופ...הזדקנת ב-5 שנים!

מה זה ט.נ.ט.נ.ים?

אל תעשי הכללות על עוד יש לפחות יוצא דופן אחד.... ראית את האתר המשופצר? אורי.

bebo

New member
סליחה חמודי. ט.נ.ט.נים ותסמונת

פינגווין אחד! לא ראיתי, לא הספקתי, וגם את יהודית רביץ הפסדתי, לצערי.

רונה101

New member
ויטמין e - בכמות גדולה

יכול לגרום לתופעות לוואי כמו בחילות? מישהו יודע? הבת חולה, מקווה שזה כלום.....(מפחדת לומר, אבל יש עוד משהו..)

bebo

New member
כמה זה כמות גדולה???

ולמה את מפחדת, דברי, שפכי מהלב. וחוץ מזה, זה כמעט בטוח וירוס. ויטמין E לדעתי, צריך המון להתצטבר. הוא לא רעיל. זה שרעיל בכמויות גדולות הוא A. לא לפחד!!! שפעת או וירוס בטן, או פשוט, כמו שסבתות שלנו אמרו: אולי היא אכלה משהו לא טוב? אם אין חום ועובר, מה טוב. אם לא יעבור מחר...רופא משפחה (מותק, אני לא רופא!!! אלה רק עצות מרגיעות)

רונה101

New member
לבבו,

800 ביום, לי זה ניראה הרבה ישר בהתחלה. אתמול היא הרגישה מצויין..כרגיל. ופתאום בלילה..נורא..וגם לא הרגישה את האצבעות..וזה פעם ראשונה שזה קורה לה. (כבר רוצה לדבר אם הרופאה שלה בבלינסון...)

bebo

New member
מה עם חום??

אם יש שפעת, או וירוס או איזשהו חולי, ויש טרפצת, ובמיוחד עם חום, יש המון-המון סימפטומים של טרפצת, שבד"כ חבויים שפתאום מופיעים ועוברים יחד עם הוירוס. אבל במצב של אי-ודאות, זה בסדר גמור שהיא רוצה לרופאה. בשביל זה היא קיימת, מה גם שהיא "חדשה" (גם אני לפני שנה רצתי על כל התקרצצות...מתרגלים!)

רונה101

New member
זה בגלל הכמות הגדולה של הויטמין

כך אמרה לה רופאת המשפחה. (אצל הבת שלי..מעשים..ומיד!) שנדהמה מהכמות שהרופאה הנוירולוגית רשמה לה).ויעצה לה להתחיל מכמות של 200, ולעלות לאט לאט..חוץ מזה אמרתי לה בטלפון את דעתך,(הקשר בין ט.נ. וחולי..) בבו - את כדור הרגעה מצויין!!!!

אורית...2

New member
רונה אני מצרפת לך קישור ...

אני מקווה שתמצאי שם את התשובה ... לפי מה שהספקתי לראות לוקחים 200 פעם ביום .... יש להם גם קו טלפון והם עונים לכל מי שפונה ושואל שאלות .... תתקשרי אליהם ... לי זה נראה שהיא לקחה כמות גדולה ...(אבל זאת דעתי האישית ...)

למעלה