ט.נ.ט.נ.ים שלי!!

• פותח הנושא bebo
  • פורסם בתאריך

bebo

New member
ט.נ.ט.נ.ים שלי!! ../images/Emo98.gif

אז מה היה לנו? אל ה-
הט.נ.טן שלנו הצטרפו השבוע מספר שיא של חברים חדשים. אנחנו לא שמחים. אנחנו כועסים על הט.נ.ט.נת! (אבל טוב שבאתם...) בזמנכם החופשי, וכטוב לבכם בצימוקים, שקדים ושאר פירות... ספרו לנו מה שלומכם? תותי, שירה, שלהבת, ואמא רונה, מה שלום הבת??? ורש? מחכים להתפקדות! שלא נצטרך להתחיל לדאוג...זה לא בריא בשבילנו! זהו. אני הולכת לתקוע "אוונקס" לשריר
לילה טוב!

רונה101

New member
לבובו ולכולם בקר טוב.

מקווה שאת בסדר..קודם כל. הבת - בבית (איזה כיף..) ניראת במצב רוח טוב...(אז גם אני!) ומכינה רשימת שאלות לרופאה. על הפרק - לספר-לא לספר,בשביל מה? וגם למי? דבר נוסף, הרופאה נתנה לה לקחת ויטמינים e וb , זה עוזר?

אורית...2

New member
היי רונה../images/Emo143.gif

קודם כל הבהרה ...לספר מה, למי ??? לא מובנת השאלה ... (אם את מתכוונת אם לספר לחברים וכדו´...דעתי האישית והפרטית אז לא לספר ....וסיפרתי ופרטתי את הנושא כבר ארוכות בהיסטוריית הפורום ..., ולהמציא "סיפורים" למה אני רועדת לפעמים ...מה הבעיה ??"קר לי"...אם לאיזה רגל לא בא לללכת ..תמיד אפשר להאשים את הבעיות בגב .. תשובה נוספת ...ויטמינים מאוד מומלץ ...ועד כמה שזכור לי, אפרתוש לוקחת וממליצה בחום ...(אבל כנראה שהיא לא מחוברת אלינו עכשיו ...שמעתי שהם שומרים שם בחלל על השבת ...
) אני עושה מדיטציה ...וגם בהיסטוריה של הפורום מאוד המלצתי ... יוגה עשיתי שיעור אחד, בבית הלוחם העבירה אותו אמא של נורית הירש (רותי הירש) ואני הייתי בעננים ,הירגשתי מצויין ,אבל ממה שהבנתי יש 3 סוגי יוגה ניסיתי את השיטות האחרות אבל השיטה שלה הכי היתה טובה לי ... אני לא יודעת אם היא עדין מלמדת ..אבל אני מאמינה שאם מתקשרים אליה היא תענה השמחה ...רק לדעת איזה סוג של יוגה היא לימדה (היא גרה בת"א, והמס´ טלפון שלה מופיע בספר טלפונים) אז אם מה שהיא עושה לה טוב ... אז למה לא ??...להזיק זה לא מזיק , רק מועיל לגוף ולנפש ...(זאת דעתי ...) וגם אני מכינה רשימות כשאני הולכת לרופא כדי שלא אשכח שום שאלה .... אם אפשר לשאול מי הרופאה שלכם ??? שיהיה לנו חג שמח !!!

רונה101

New member
לאורית היקרה שלום,

הרופאה שלה זו ד"ר רונית מוסברג. אגב, יש מחלקה חדשה לט.נ. לפני שמונה וחצי שנים, זה לא היה.. שבוע טוב.

anat11

New member
לספר או לא לספר - קישור

היו לנו (כמובן) לא פעם דיונים על שאלות כאלה. מצאתי שרשור של אחד הדיונים האלה (לגבי מקום העבודה) ואני מצרפת אותו כאן.

anat11

New member
וקישורון נוסף

לכמה הודעות בענין "לספר או לא" לילדים ולמשפחה. אני זוכרת שהיו דיונים נוספים (לספר לחברים וכו´) אבל בינתיים לא מצאתי אותם.

anat11

New member
מצאתי, מצאתי, מצאתי ../images/Emo13.gif

דיון שנערך דווקא לא מכבר (וכולל גם הודעה ארוכה ומפורטת שלי) בענין - את מי לשתף. זהו, עכשיו אני אפרוש בשיאי

anat11

New member
לגבי ויטמינים,

אני משתדלת לקחת B12 שאמור להיות קשור ישירות לעניננו (לפעמים תופעות של נימול יכולות להגרם מהעדרו של ויטמין זה, גם באנשים שאין להם טרפצת). חוץ מזה, לא ידוע לי.

רונה101

New member
לענת היקרה!

סוף סוף המחשב שלי... תודה על העזרה. אני חושבת שבינתיים כדאי לשתוק. (אבל בגלל שקצת קשה לי אז אני מדברת איתכם). בעניין הb12 - כשהיינו אצל הרופאה היא באמת אמרה שיכול להיות שהרדימות הקטנה בגב הברך לאו דווקא מט.נ. בכל מקרה נתנה לבתי לעשות בדיקת דם - לויטמינים. שבוע טוב לך ולכולם!!!

bebo

New member
רונה יקרה, סוף סוף הגעתי.

אני אחרי ליל שימורים (קונסרבים...) שנגרם בגלל הזריקה הטפשית. כל פעם זה קורה לי, וזה נורא מוזר לי! אני סוחבת את הזריקה להכי מאוחר בלילה, כדי שאחריה אלך לישון, ואז איכשהו, נסחבת לי השינה עד מאוחר נורא. היום ישנתי כל כך חזק, שממש לא הצלחתי להתעורר! שמחה שהבת בבית ושאתם מפנקים אותה! זה טוב בשבילה וגם בשבילכם. אין יותר טוב מלעשות טוב! אני לוקחת בעניין לספר או לא, אני חושבת שאי אפשר להסיק ממקרה אחד לשני... לכל אחד נסיבות חיים המיוחדות לו, מבנה נפשי אחר וצרכים ושיקולים אחרים. לפעמים הדברים עשויים גם להשתנות במשך הזמן (כלומר, היום לא!! ובעוד שנתיים אולי כן...) אני לוקחת מולטי-ויטמין כזה נורא "משוכלל" עם כל מיני תוספות של כל מיני צמחי מרפא, עולה רצח, אבל עכשיו, לאחר תקופה מסוימת שהפסקתי לקחת (גם בגלל המחיר הנבזי) וחזרתי אליו, נדמה לי שהוא ממש עוזר לי. (אין הוכחות, יקירתי...זה מאוד סובייקטיבי) קניתי, גיהצתי כרטיס ואני מבסוטית ממנו. (אין לי כל עניין לעשות פרסומת לאף חברה, וזה גם ממש לא מוסרי, אם את מעוניינת בשם התכשיר שלחי לי מסר) שתהיה לכם יופי של שבת.

רונה101

New member
ליל שימורים..

אז אצלי זה בגלל בעיות הורמונים..וכבר חודש ברציפות. ובעניין הויטמינים - אני חושבת שאנחנו לוקחות אותו דבר! (יש לי כרטיסי מועדון..)וזה בשביל בעיות אחרות... צימחי מרפא - איזה? ולמה הם טובים? (אני תמיד מוכנה לנסות..) שיהיה לך בובו וכמובן לכולם שבוע נהדר!!

bebo

New member
זה הכל ביחד ../images/Emo184.gif בכדור אחד

ויטמינים, מינרלים וצמחי מרפא (גם לי יש כרטיס מועדון ו-25% הנחה...) וגם לי יש כאבי ראש מפלצתיים כבר המון שנים, אבל כל הנוירולוגים אומרים שאין כל קשר בינם לבין טרפצת! טוב, אז לא... אה, ועוד משהו. אני בבו
(היה איזשהו קרציה בפורום שנהנה מכל מיני פרובוקציות טפשיות וקרא לי "בובו" בטעות...כך ידעתי כל פעם שהיה נכנס)

x פ ר ת

New member
אכן, היו לנו מספר דיונים בנושא

וענת צרפה לך את הקישורים הרלוונטים (אז עוד נקראתי "סיאמית"...). היום אני חושבת שצריך לספר למי שחשוב לנו שידע ושיכול גם להכיל את זה. כשאובחנתי... סיפרתי להרבה אנשים מתוך היסטריה שהובילה למין אמונה תפלה שכזו... שהאקט של פיזור המידע, יקח ממני קצת מהטרפצת. (זה לא עבד, אגב
). אולי היום הייתי נוהגת אחרת אבל זו לא חוכמה להגיד כי בשנים שחלפו מאז האבחון חלו בי ממילא שנויים שלא היו קורים לולא המחלה. כך שהתשובה לשאלה הזו משתנה מרגע לרגע... לספר למי שרוצים ברגע שרוצים וההיפך. בנוגע לויטמינים - כן. אלו הויטמינים שממליצים עליהם בד"כ. עוזר? ...למה לא? המחסור בויטמינים האלו יכול לעכב החלמה מהתקף ואולי גם להאריך את משכו. לי, מאוד עזר ויטמין B בשם "טריבמין" בעיקר לעייפות. זה לא מה שירפא אותנו מהטרפצת אבל זה אולי יקל עלינו וישנה את מהלך המחלה לטובה. נטורופתים והומאופטים יתנו לך רשימה ארוכה כאורך הגלות של כל מנוי "תוספות" ו"משלימי" ומה לא... השאלה אם בא לכן להכנס לזה. אם אתן בעניין של הומאופתיה... ~א~ שלי הולך לרופא הומאופת מדהים שהעביר לו את כאבי הראש שהוא סבל מהם תקופה ארוכה, בעזרת כל מני כדורים קטנטנים וטיפות מסתוריות. הוא גם אמר לו שהוא הכניס לו בפנים עוד כל מני "דברים טובים" שיעזרו לו ו~א~ באמת טוען שהוא מרגיש מאז אחלה וגם העייפות שלו נעלמה כמעט לגמרי. הוא מתכוון לגשת אליו שוב ולהתיעץ עמו בנושאי טרפצת אחרים. עדכונים - בקרוב!

medik

New member
בקשר לשירשור שענת צירפה

קודם כל שלום. בימים האחרונים רק קראתי הודעות, את כולן אגב, ולא כתבתי בכלל. גיליתי ששורתינו התעבו, לא יודעת אם זה משמח אבל זה חשוב. אז שלום מיוחד לכל מי שההצטרף. רונה יקרה. רק לעדכן בפרטים, בסוף לא קיבלו אותי לעבודה, (נבהלו מהטרפצת לדעתי) למרות שהסיבה שקיבלתי הייתה אחרת. אני עובדת. בבית ספר אחר. במקום העבודה הנוכחי לא סיפרתי דבר וחצי דבר, ואין לי שום כוונה לספר. לעת עתה. מקווה שכולם חגגו את ט"ו השבט במידה כזו או אחרת. חג נהדר לא?! ביי

רונה101

New member
medik יקרה!

אני לא יודעת אם קראת, אז מדובר בבתי שאובחנה, ובשנה זו היא עומדת לסיים את לימודי ההוראה. אני מבינה שאת מורה במקצועך,מה את יכולה לייעץ בעניין העבודה? (היא רוצה לעבוד בבי"ס למפגרים). שבוע טוב!

medik

New member
לרונה

מבחינתי זה מה שאני עושה בעיקר כי זה מה שאני אוהבת לעשות. ויחד עם הקושי, כי זה מקצוע שסוחט את האנרגיות,אני נהנית. זו הבחירה שלי וזו הבחירה של הבת שלך.ואני רוב הזמן נהנית מהעבודה ובעיקר מהקשר עם הילדים. כמו שכבר כתבו לך , ולא מעט, חיים עם הטרשת, אפילו חיים טוב כמו שאפרת אומרת, ובעצם כמו שלכולם חשוב לעשות בחיים מה שאוהבים ומה שעושה טוב, אז גם לנו. אני קוראת בין השורות שמראש חששת מהבחירה שלה כי זו התמודדות, ולא פשוטה. אבל אני בטוחה שהיא יודעת ותדע יותר להוציא מזה את הטוב, המלצות? לא חושבת שיש לי, לא חושבת שזה שונה בהרבה מהמלצות אחרות הרבה אושר מדי

רונה101

New member
לאפרת היקרה.

טריבמין - אלו הויטמנים שבתי קיבלה. רציתי לספר, שאני זוכרת שלפני שמונה וחצי שנים, כשבתי יצאה מבי"ח, היא סבלה מאוד מכאבי ראש, והיא הלכה לכירופרקט תקופה מסוימת שעזר לה מאוד!! גם כיום אחד התופעות זה כאבי ראש, אבל לא כמו אז.וחוץ מיזה למי אין? שבוע טוב - לך לבעלך ולאוצר הקטן שלכם!!!

ליאת888

New member
בוקר טוב לכולם

רונה היי, אמא שלי היום יותר משלימה עם המצב ומרוכזת בדברים אחרים. זה המקום גם להודות לבבו, ופנחס וכולם על שהפנו אותי לדר´ פולאק, שהפנה אותי למישהו אחר שמתמחה בסוג הבעיה שיש כנראה לאמא שלי. אז ממש ממש תודה. רונה ברור ומובן והצעתי תמיד עומדת, מתי שתרצו לדבר או לשתף. מצטרפת להמלצות ויטמינים זה תמיד טוב, D גם טוב לשיפור הריכוז.

למעלה