יום אהבה היהודי. 1.מה אתם אוהבים? 2.איך תפנקו את אהבת חייכם 3. מה תרצו לקבל ביום אהבה?
שמלת תחרה1 Well-known member 23/7/21 #3 יום אהבה היהודי. 1.מה אתם אוהבים? 2.איך תפנקו את אהבת חייכם 3. מה תרצו לקבל ביום אהבה?
Harrington Well-known member מנהל 23/7/21 #6 נכתב ע"י שמלת תחרה1: יום אהבה היהודי. 1.מה אתם אוהבים? 2.איך תפנקו את אהבת חייכם 3. מה תרצו לקבל ביום אהבה? לחץ כדי להרחיב... מאחר וזה יצא בשבת לאחר יום שישי ארוך למדי אצלנו, אציע לבת זוגי ואבקש כנ"ל לעצמי, שקט ומנוחה .
נכתב ע"י שמלת תחרה1: יום אהבה היהודי. 1.מה אתם אוהבים? 2.איך תפנקו את אהבת חייכם 3. מה תרצו לקבל ביום אהבה? לחץ כדי להרחיב... מאחר וזה יצא בשבת לאחר יום שישי ארוך למדי אצלנו, אציע לבת זוגי ואבקש כנ"ל לעצמי, שקט ומנוחה .
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 23/7/21 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: יום אהבה היהודי. מה אתם אוהבים? לחץ כדי להרחיב... אהבתי חומוס (וו בשורוק) אהבתי פול. (וו בשורוק) אך את אישתי, יותר מכול. (וו בשורוך) (בינתיים) נערך לאחרונה ב: 23/7/21
נכתב ע"י שמלת תחרה1: יום אהבה היהודי. מה אתם אוהבים? לחץ כדי להרחיב... אהבתי חומוס (וו בשורוק) אהבתי פול. (וו בשורוק) אך את אישתי, יותר מכול. (וו בשורוך) (בינתיים)
שמלת תחרה1 Well-known member 23/7/21 #4 נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: אהבתי חומוס (וו בשורוק) אהבתי פול. (וו בשורוק) אך את אישתי, יותר מכול. (וו בשורוך) (בינתיים) לחץ כדי להרחיב... מעט מאוד דברים אתב אוהב
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: אהבתי חומוס (וו בשורוק) אהבתי פול. (וו בשורוק) אך את אישתי, יותר מכול. (וו בשורוך) (בינתיים) לחץ כדי להרחיב... מעט מאוד דברים אתב אוהב
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 23/7/21 #5 נכתב ע"י שמלת תחרה1: מעט מאוד דברים אתב אוהב לחץ כדי להרחיב... את רק תגידי לי מתי יום ההולדת שלך. אני אקנה לך מתנה, מקלדת חדשה.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: מעט מאוד דברים אתב אוהב לחץ כדי להרחיב... את רק תגידי לי מתי יום ההולדת שלך. אני אקנה לך מתנה, מקלדת חדשה.
GoldenEyes Well-known member 23/7/21 #7 נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: את רק תגידי לי מתי יום ההולדת שלך. אני אקנה לך מתנה, מקלדת חדשה. לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: את רק תגידי לי מתי יום ההולדת שלך. אני אקנה לך מתנה, מקלדת חדשה. לחץ כדי להרחיב...
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 23/7/21 #8 נכתב ע"י GoldenEyes: לחץ כדי להרחיב... היא משגעת אותי עם השגיאות מקלדת האלה. והכי גרוע.... היא לא מתקנת את הטעויות באמצע נגינה.
נכתב ע"י GoldenEyes: לחץ כדי להרחיב... היא משגעת אותי עם השגיאות מקלדת האלה. והכי גרוע.... היא לא מתקנת את הטעויות באמצע נגינה.