ט' באב

avidiamond

New member
חברים יקרים

בואו נרגיע נסחפנו קצת עם כל הדיון הזה וזה באמת לא קשור לפורום

TAMIR182

New member
אל תשכח ש

אתה חי במדינת היהודים. ישראל. לא תגיד אתה במקום אחר כמו ארה''ב וכו''. ואז באים כמה יהודיים למקום שאתה גר בו ומטיפים לך על הדת. וגם 90% מהפורום פה יהודים אז אם קשה לך לקבל את זה . אז לך לפורום לפורום אחר.

HelloweeN

New member
זה בסדר, נישאר לי פחות משבוע

עד הטיסה, ככה שאני במצב רוח די טוב.

bmt29

New member
ציטוט: " זיוני שכל יהודיים"

המממ מעניין... תגיד אתה לא חש מעט בושה להתנסח בצורה כזאת? או שאולי אתה עצמך לא יהודי? אני שואל ברצינות, אחרת אני לא מבין איך אתה מסוגל להגיד אמירה שכזאת. JB

HelloweeN

New member
אני לא חושב שאני חייב לך

או לכל אחד אחר הסברים. אני סולד מדתות בכלליות, ותומך בסקולריזציה כללית ועולמית. אני ממש לא מחבב יציאות דתיות בפורומים שלא עוסקים בזה. בין אם זה בנושא יהודי, נוצרי, מוסלמי וכד', מה עוד שהבחור מנסה לעודד מיסיון (ע"ע: "הלוואי שירבו כמוך בעם ישראל") מה שבהחלט מקומם, אותי לפחות.

גרברון

New member
בקיצור

ת'לא אוהב ת'מדינה הזאת , באסה אתה במדינה גם דתית אחרי הכל וכולם פה יהודים עם ה"זיוני שכל היהודיים שלהם" לא טוב לך אז לך זדיין מפה תלמד לתת כבוד

bmt29

New member
כשאתה כותב הודעה כמו זו שכתבת.

אז כן. אתה בהחלט חייב הסברים. אמונה בדת לא שייכת. הבנאדם הביע את תמיכתו בעניין ומזווית הראייה שלו אמר: "כן ירבו". אותו הדבר היה יכול להאמר בכל הקשר אחר. ואתה תוקף אותו כמו ילד קטן חסר מחשבה. אתה יהודי לא? אתה חי במדינה יהודית לא? תתעורר!!! תלמד קצת במקום להתגאות בבורות... "מסיון" פחחחח

pitamarliz

New member
מסכים לגמרי

אולי הלווין לא התבטא בצורה הכי טובה שיש אבל אני מסכים איתו לגמרי, וגם אתם צריכים להיות סבלנים כלפי אתאיסטים, את כל משפטי החכמה של הדת תשאירו בצד. ותתחילו להבדיל בין ישראל לדת אני ישראלי לכל דבר, אבל לא דתי\מסורתי\חרדי\דוסי בשיט לא מעניין אותי שום דבר בדת- אתאיסט בקיצור תכבדו את זה גם, תודה, ואת הדברים שקשורים לדת תשמרו לפורום המתאים

kfirshap

New member
אתה לא צריך לעשות את זה

מתוך כבוד לדת אלא מצתוך כבוד לבנאדם, היציאה שלך היתה מוגזמת ולא במקום במקומה יכלת לבקש ממנו להשאיר את "הטפות הדת" לפורומים מתאימים כי זה מפריע לך. יש צורה להגיד דברים...

bmt29

New member
אגב, הבנאדם סך הכל כתב את "דעתו".

ואתה בא ו"אוסר" עליו להביע אותה משום שהיא כהגדרתך "זיוני מוח יהודיים". אז תגיד לי, מי הדמגוג פה? JB

WinterZ

New member
../images/Emo45.gifאני חייב לתמוך,

לא מאמין ולא כלום, אבל בלי שום קשר אני לא מוצא את הפורום הזה מקום לדיונים כאלו. קל מאוד לתקוף אתאיסטים, מאוד קשה לתקוף אנשים "נאורים". dw drum עם כל הכבוד אלייך ואל הדת, זה לא המקום. לא רק בכך אבי, אל תתחיל עם גניבות וזה כי טכנית המקום הזה שאתה חוגג לו 60 שנה עוד מעט גם נחשב גנוב מיסודו. לא נכנס לדיון למה כמה ואיך, אבל בואו נשאיר את זה בחוץ. תודה ויום טוב.

dw drum

New member
תשובה לכל התוקפים...

מה בדיוק לא במקום? מה בסה"כ אמרתי אז נתתי כמה פסוקים על ירושלים על החורבן לא אמרתי לכם תבואו להניח תפילין ח"ו! הבעתי את הזדהותי עם אותם אנשים שצמים ובטח ובטח שלא משום אינטרס של כפייה !! לא תקפתי אותכם רק מה, שחרה לי התבטאותו של מר הלואין שהציג את אמרותיי כזיוני שכל יהודיים וציין שזה לא לכבוד הפורום משום שזה לא הנושא המרכזי פה ואני הסברתי לו את מה שהסברתי(כנ"ל בהודעתי) תבינו לא אמרתי את זה כדי להחזיר אתכם בתשובה לא באתי מאינטרס כפייתי ושלא תבינו אותי לא נכון . חורבנה של ירושלים מציין עבורי לא רק את הערך של בית המקדש אלא את הקרע הפנימי של העם שאפשר לראותו בימינו,שנאה בלי שום סיבה! ועזבו לרגע את בית המקדש , עצם הריב הזה הביא אסונות על עם ישראל במשך הדורות ,מתי שיש שנאה ולא אהבה עם ישראל לא מאוחד ולכן שתוקפים אותנו תוצאות האסון גדולות יותר כי אנחנו לא מאוחדים, אם היינו מאוחדים היו פוחדים להילחם בנו. עזבו את אימרותי לרגע אני יודע שדברי נוגדים את הלך רוחכם (חלקכם..) אך בכל זאת גם אם לא תמיד דעותינו דומות אנחנו עדיין בני אדם אל תשכחו את זה ובתור פורום צריך להרבות אחווה ולא שנאה תזכרו אולי אנחנו שונים אך לכולנו את אותו אהבה, התופים בוא נשמור על האהבה הזאת יחודית נהיה חברים ולא אויבים! שיהיה לכולכם הרבה שמחה בחיים!
חשוב להבהיר: כל מי שרואה בדברי החזרה בתשובה,כפייה, אינטרס מיסיונרי,זבל עופות וכו' אני מתנצל מראש על הדברים ומבקש את סליחתכם .

offry13

New member
בקשר למה שאמרת

אני חייב להסכים עם החלק שאנחנו לא מאוחדים.. גם אני לא דתי, אבל אני חייב להסכים עם מה שרז אמר

ברצינות

אנחנו כאן בארץ הזאת מסיבה אחת בלבד והיא היותנו יהודים מי שרואה את עצמו קודם ישראלי ואח"כ יהודי פיספס את כל המהות של המדינה אין שום צורך להיות דתי כדי שתהיה לאדם תחושת זהות עם יהדותו אני לא מבין אנשים שמדברים על כפייה דתית ולא שמים לב לשטיפת המוח החילונית שהם עוברים (אגב אלה הופכים הרבה פעמים לחוזרים בתשובה הפנאטיים ביותר) ותדעו חילוני או דתי בעיני הגויים זה אותו יהודי הכותב יהודי גאה ולא דתי

למעלה