טרנספר ב**ת שלי!!!

MoOsHoN16

New member
על הזין שלי השלום אם ירדן

הם צריכים יותר את השלום הזה מאשר אנחנו

La Gamba

New member
זה בגלל שאתה לא זוכר אף מלחמה עם

ירדן... הירדנים שם כדי למנוע מהעיראקים להגיע, הם מחסום אסטרטגי.

MoOsHoN16

New member
תפסיק להפחיד את עצמך

ירדן לעולם לא תלך למלחמה לבד עם ישראל, הסכם השלום ביננו לבינם הייתה טעות אסטרטגית נוראה, כי אז למעשה מדינת ישראל מכירה בכך שירדן היא לא מדינה הפלסטינים - והיא כן! ודע לך שכל הפחד משריון עירקי זה זבל של שטויות, קודם כל אם וזה יקרה ירדן לא יכולה לעשות כלום תאמין לי, דבר שני חיל האוויר כבר יטפל בהם...

La Gamba

New member
שמע, אתה מתאים לתקופה הזאת

של 67´ ולפני 73´. אתה כבר לא זוכר למה היחס האדיש הזה הוביל... (הו, מי מפחד מערבים, חיל האוויר יחסל אותם), אז ניצחנו ב73´, אז מה? עדיין איבדנו אלפים, בגלל יחס אדיש כמו שלך. אתה רק תלמד כשזה יהיה מאוחר מדי. ומה יקרה לתדמית (שגם ככה הולכת), שישראל בדע שלום, והפלשתינאים הורסים הכל?

yoavl1

New member
אתה מדבר כמו ימני שכבר שיכור מכח.

הם צריכים יותר מאיתנו?? ואם במלחמה ייהרגו לנו "רק" 400 חיילים ולהם 2000 חיילים כי אנחנו יותר חזקים....זה אומר שהם ספגו יותר אבידות... שווה?

MoOsHoN16

New member
מה קשור?!

אנחנו צריכים להבין שהפלסטינים הם כמו סרטן, אוייב פנימי, נורא ואכזרי שמתפתח בתוך גבולות המדינה שלך, אין אוייב נורא מזה. הירדנים הם אוייב חיצוני זה צבא מול צבא סימפוניה אחרת לגמרי אז אם תוך כדי עימות עם ירדן פותרים לפחות חלק מהבעייה הפלסטינית ע"י גירוש, זה שווה!

yoavl1

New member
יפה אמרת!

שהפלסטינים הם כמו סרטן, אוייב פנימי, נורא ואכזרי שמתפתח בתוך גבולות המדינה שלך, אין אוייב נורא מזה..... ציטוט שלך. אז למה אתה מתנגד לגדר גבול בינינו? ושוב אתה מדבר כאילו זה כלום.עימות עם ירדן ? איך נפתור חלק מהבעיה הפלסטינית ככה? מה נעשה? נלחם איתם ונסיח את דעתם,ונחפור מנהרות אל ירדן שדרכם נכניס לירדן 3.5 מיליון פלסטינים? אני אשמח לקבל תשובה.

La Gamba

New member
צודק ב100%

ואתה יודע מה עושים עם סרטן? כן, צדקת! איבר עם סרטן נכרת כמה שיותר מוקדם כשי שהוא לא יתפשט לשאר הגוף. (אלא אם זה סרטן הרחם, אז מנסים על זה תרופה חדשה שיצאה לאחרונה, עד כמה שידוע לי). לא מעיפים את הסרטן, לא מחסלים אותו, ולא כובשים אותו. כורתים אותו.

Moledet972

New member
דימוי לא הכי מוצלח.

דבר ראשון, סרטן כורתים רק במקומות שאפשר לכרות. לעיתים יש לקוות לנס או לקוות שתומצא תרופה. עד שמוצאים תרופה, מנסים לצמצם נזקים. ובנוסף, אם להשתמש בדימוי הסרטן - את החלק הסרטני הורגים וזורקים לפח. - הגידול הסרטני הוא לא יש"ע. הגידול הוא המחבלים. התאים הבריאים הם הערבים השלוים. כדי לטפל בגידול, המחבלים. צריך להרחיק את כל התאים, הערבים, למקות אחר (40 ק"מ מזרחה).

למעלה