טרנספר ב**ת שלי!!!

La Gamba

New member
טרנספר ב**ת שלי!!!

אם הרעיון שלכם היה יכול להיות פחות ריאליסטי הוא כרגע הגיע לדרגה הזאת.

Moledet972

New member
ברור שלא צריכים לעשות זאת!

אומנם ההסכם לא הביא לנו דבר(והפעם אין לכם שום תרוצים - לא היו לנו מלחמות איתם מאז 1967, ולא היו כמעט עימותים מאז 1970), אלא להפך - הביא לנו מהגרים ערבים מירדן. בכל מקרה - אף אחד לא קורא לגרש ערבים לירדן(למרות שאפשר לעזור להם להגר לשם). "טרנספר במלחמה", שהוא אחת מאפשרויות הטרנספר, מדבר על כך שאם תהיה מלחמה עם מדינות ערב, הערבים ביש"ע יגורשו יחד עם צבאות ערב.

yoavl1

New member
השתגעת?

אתה מאלה שעד שלא קורה אסון לא מבינים שהוא עלול לקרות? מאז 26.10.94 אז נחתם ההסכם עם ירדן, נחתמו מאות הסכמים לשיתוף פעולה כלכלי בין חברות ישראליות וירדניות, מה שהביא לעלייה ברווחי המס של ישראל. יחסי נורמליזציה מלאים עם ירדן,שכללו ביניהם גם משלחות תיירותיות בתקופה שהיה רוגע...(אהההמ....אההממ...עד לפני שנתיים בלבד) מי הבטיח לך שלא תהיה מלחמה עם ירדן בלי הסכם שלום שישתלם לשני הצדדים. אתה מדבר על זה כאילו זה עניין של מה בכך. ומה עם ההכרה של מדינה ערבית בכך שישראל היא מדינה לגיטימית לשלום. האם זוהי לא עשויה להיות פריצת דרך? זו כבר הייתה. כמעט והגענו ליחסים דיפלומטיים עם עמן ובחריין. הידעת? זה ממש עלוב לדבר על זה בזלזול שכזה. שלום - כי אין דרך אחרת. זאת אומרת יש - מלחמה.

Moledet972

New member
10 מיליון דולר זה הסחר שיש לישראל

עם כל מדינות ערב(בעצם היה לה לפני שנתיים - כיום אין כמעט סחר). מה נותנת לנו הכרה רשמית של ירדן בישראל? ממילא היינו עם יחסים דיפלומטיים לא רשמיים עם ירדן הרבה לפני כן - לפחות לא הייתה לנו הגירה מירדן.

Turquoise19

New member
../images/Emo41.gifנקודה למחשבה

לאחר מלחמת ששת הימים, האם סופחו שטחי יהודה ושומרון במלואם למדינת ישראל? זכור לי שרק ירושלים המזרחים וסביבתה סופחו למדינת ישראל, בעוד שיהודה ושומרון נותרו (בעזרת הסכם מיוחד) בהשפעה ירדנית. ירדן נגררה למלחמה הזאת בעל כורחה, חוסיין המנוח ממש לא רצה מלחמה! (להזכירכם שסבו נרצח באל אקצה בגלל שצידד בהסכם שלום עם מדינת ישראל..) ירדן היא מדינה ערבית למחצה, ולישראל יש את הגבול הכי ארוך איתה (מה שגרם להרבה חדירות בשנות ה-50 וה-60 המוקדמות עד מלחמת שש הימים, מה שגרם לצה"ל להיכנס לשטחי ירדן ולנקום ומה שגם גרם לחוסיין לפעול נגד יאסר עראפת ב"ספטמבר השחור", ולירדנים עזרו מאוד הפעולות של צה"ל בשטחם, עובדה שהם שמרו על איפוק). קצת דיפלומטיה, אנשים. יש לנו מזל שיש לנו גבול ארוך כ"כ עם מדינה מתונה כ"כ, גם בזכות השפעתה של ארה"ב על ירדן. הייתם רוצים שיהיה לנו גבול כ"כ ארוך עם סוריה או לבנון? ערעור היחסים עם ירדן יביא עלינו סוף, וזה דבר שלא יקרה אלא אם כן יקרו שני מקרים: 1. ארה"ב תתפרק / תתעסק בבעיות מבית ותימנע מלהגיב במקרה של דרדור היחסים בינינו לבין ירדן. 2. הגירה מאסיבית של פלשתינים לירדן, דבר שבסופו של דבר יגרום להפיכת השלטון (ד"א, קרובי משפחתם של המלוכה ההאשמית הירדנית נטבחו על ידי סדאם חוסיין וקודמיו כשהם תפסו את השלטון, גם עיראק הייתה ממלכה). רעיון הטראנספר לא יתבצע לעולם, וזה ברור כשמש!

Moledet972

New member
תגובה.

שטחי יהודה ושומרון לא סופחו לישראל, מכיוון שישראל פעלה באופן מתון יותר מאשר במלחמת העצמאות, ולא העבירה את 600 אלף הערבים שהיו שם. ירדן היא מדינה ערבית! ולא שום "ערבית למחצה". כל תושביה(מלבד אולי כמה צ´רקסים) הם ערבים. חוסיין המנוח לא רצה מלחמה כנראה, אבל הייתה לו ברית צבאית עם מצרים. בקשר לפעולות צה"ל בשטח הירדנים בשנות ה-60 וה-50 - בפעולת כראמה היו חילופי אש קשים בין חיילים ירדנים לחיילי צה"ל. - אם לדבר על גבולות, אז ה"גבול" שלנו עם יהודה ושומרון הוא ארוך יותר מאשר עם ירדן, וקרוב יותר למרכזי האוכלוסייה שלנו. - באשר לסדאם חוסיין וקודמיו, הם השתלטו על עיראק, שהייתה עד אז ממלכה האשמית. - בירדן כבר חיים 70-80 אחוזים שהם "פלשתינים" - אם כל הערבים ביהודה ושומרון יהגרו לשם, האחוז שלהם באוכלוסיה לא ישתנה משמעותית; מה גם - שירדן זו לא המדינה היחידה שאליה אפשר להעביר את ערביי יש"ע. בכל מקרה - צריך לעזור תמיד לשושלת ההאשמית להמשיך לשלוט בירדן. וכך גם צריך לעשות הכל, בעתיד כדי להעביר את הפליטים הערבים מלבנון, ולהפוך את לבנון שוב למדינה עם רוב נוצרי. ד"א, יצירת מדינה פלשתינית ביש"ע תגרום לסיכון עוד יותר חמור להאשמים בירדן מאשר הגירה מסיבית.

EverMan

New member
שטחי יש"ע

לא סופחו לישראל כי ישראל לא עשתה ולא תעשה טרנספר. גם במלחמת השחרור אף אחד לא גירש אותם. אבל ההיסטוריה שלך ... חוסיין המנוח אולי חתם על ברית בשביל הגנתו שלו חשבת על זה ? זה לא מעיד שהוא רוצה מלחמה. הגבול שלנו באופן ברור יותר גדול עם יש"ע -ולכן חשוב שהיא תהיה ידידותית ולא עויינת. עיראק לא הייתה מעולם ממלכה האשמית. אחוז לא ישנה משמעותית ? כמה אנשים יש בירדן ? מה האופי של הפלשתינאים בישראל ? אתה רוצה להעיף לשם אנשים שעוסקים בטרור עם משטר הרבה יותר רעוע מאשר שלנו ? הרי זה ברור יגרום לירדן להפוך לעויינת. וזה בלי כל התוצאות הנלוות בעולם. ד"א - יצירת מדינה פלשתינאית ביש"ע לא תגרום שום סיכוי לירדן.

La Gamba

New member
טוב, מה אני בכלל מדבר...

גם אני בבי"ס עכשיו. ד"א, באופן רשמי אני צריך להתחיל ללמוד ב8:20...

Moledet972

New member
אני בכלל מתחיל ב-11:00 היום.

בכל מקרה - כשנאפשר לערבים זכות שיבה - תוכל לאמר שלא נעשה שום טרנספר. חוסיין המנוח התקיף את ישראל ראשון בהפגזה של ירושלים במלחמת ששת הימים. הגבול שלנו עם יש"ע כל כך גדול - כך שעדיף שבכלל לא יהיה איתה גבול והיא תהיה חלק מישראל. עיראק הייתה ממלכה האשמית בשנות ה-50. אני לא זוכר מתי בדיוק הייתה המהפכה שם. - אתה הרי בעצמך טוען שהפלשתינאים הם אנשים שקטים, ורק "בודדים" הם מחבלים. יוצא מכך - שאין שום הבדל בינם לבין תושבי ירדן. את האנשים שעוסקים בטרור צריך להרוג.

EverMan

New member
הרי למה אתה רוצה לעשות להם

טרנספר ? כי הם מפריעים לך בטרור פה ... אז אתה רוצה להעיף אותם לשם... מסתבר שהטרור מספיק מבוסס , אע"פ שהוא מיעוט. אפילו אם זה 1-2% , זה עדיין מסוכן שהוא נוסף להמהפכנים שם. "כשנאפשר זכות שיבה" ? מי מדבר על זה בכלל ?

Moledet972

New member
תגובה..

אני רוצה לעשות להם טרנספר כי לא מדובר ב 1%-2%. 1%-2% מהאוכלוסייה שם היא כמות ה"שוטרים" ה"חוקיים" שיש לרש"פ לפי הסכמי אוסלו. הרי זה בכלל לא כולל את כל השוטרים הלא חוקיים, ואת כל אנשי החמאס, ואת כל אנשי הג´יהאד, ואת אנשים החזרית העממית, וגם לא כולל את שאר זורק הבקת"בים למיניהם. ההמלחמה עם הערבים ביש"ע היא מלחמה עממית(!). - הירדנים יודעים לטפל לא רע בטרור מבפנים. אצלם הם פשוט יכולים להרוג כמה אלפים ביום-יומיים, ואין טרור יותר. -אם אתה לא מאפשר להם לחזור - זה כבר אומר שאתה גירשת אותם.

EverMan

New member
עוד מעט תגיד

שצרפת גירשה את כל העולם ... אי מתן חזרה זה לא גירוש. אז אתה מודע שאתה שולח אנשים לטבח ? ותפסיק להמציא מספרים.

Moledet972

New member
למה לטבח? אם הם יפעילו טרור נגד ירד

ירדן, אז ברור שירדן תתקוף אותם. ושוב - ירדן אינה המדינה היחידה שאליה אפשר לשלוח את הערבים.

EverMan

New member
שמענו עליך ...

העיקר שאתה במפלגה שדוגלת ב"ירדן היא המדינה הפלשתינאית". ואם יפעילו טרור (ויפעילו טרור ואתה יודע זאת) זה יגרום להפצצות אוכלוסיה אזרחית ומוות המוני.

Moledet972

New member
מוות המוני לא יהיה. בעולם הערבי

2000 אנשים הם סטטיסטיקה. 2000 ערבים חדשים נולדים בכמה שעות. בשבילנו זה אסון, בשבילם זה לא כל כך. כפי שערפאת אמר "אנחנו יכולים בקלות להקריב 30,000 שהידים".

Moledet972

New member
יפה אמרת. בשבילנו(בעיקר בשביל

ארגוני "זכויות האדם") ההרוגים שלהם הם דבר נורא. בשביל ההנהגה, וגם בשביל מרבית הערבים ביש"ע, מדובר בסטטיסטיקה או ב"הקרבה" למען האסלאם.

EverMan

New member
ובשבילך הם מספר , זאת הייתה הכוונה

שלי ... אין הבדל. בשביל אנשים הם מספר.

למעלה