טרנינג, אוףףף

lee_1

New member
טרנינג, אוףףף

אני רוצה טרנינג, רגיל, משהו שאפשר להיות איתו בבית אבל שלא נראה פיג'מתי, ככה שאפשר גם נניח לקפוץ לחברה איתו... הייתי במתאים לי השבוע, היה להם "עלק טרנינג", הבד היה כמו של טייץ רק פחות לייקרה, יותר כותנה דקה ורחבה וזה לא מה שאני רוצה, אני רוצה טרנינג, טרנינג זה משהו אחר לגמריי שלא נדבר על זה שזה הגיע לי עד החזה וישב עליי בצורה נוראית למישהי יש רעיונות?

ענבר 23

New member
אם נשאר

אם נשאר, אז לכי ל"עונות". משובר על העונה הקודמת למיטב ידיעתי. יש להם מכנסיים מקסימים, ספורטיבים שנראים טוב על הגוף. אם הינך גבוהה, את תהני מאורך המכנסיים. קיתי לפני 4 חודשים בערך אולי 5 חודשים. כל מכנס עלה לי 100 ש"ח, היום אני יודעת שהרבה פחות ויש גם מבצעים של 2+1 אני מקווה שנשאר להם. המכנסיים המומלצים ביותר הם אלו עם 2 פסים מצידי הרגליים ומעל לאגן יש פס רחב בצבע שונה מהמכנס עצמו

DREAM111

New member
כן אם יש לך חשק לבוא לראשון בשביל

זה. יש חנות בראשון אני קניתי אצלו שנה שעברה ולצערי עוד לא יצא לי לחנוך אותו אבל החורף הזה אני בטוח אחרוש עליו. מבד קטיפה כזה מבחוץ בשחור לבן משהו יפה (טוב לפחות בעיני).

7נתי7

New member
בשנה שעברה ראיתי בקרייזי ליין

היו נחמדים,לא ראיתי השנה. שווה לבדוק

zaza199

New member
טריניגים יפים ביותר..../images/Emo60.gif

יש השנה בקרייזי ליין.. הייתי..קניתי.. יש להם גם מיבצעים!!

rozalinda22

New member
לילוש,../images/Emo108.gif

תנסי בH&O... בפעם האחרונה שהייתי שם היו להם טרנינגים חמודים כאלו
בהצלחה
[לאב יו
]

lee_1

New member
גם אימא שלי היתה שם ואמרה לי שהיא

ראתה...מחר בערב אני אקפוץ לראות

לי לא תאמיני אבל כל סופ"ש חשבתי על

איפה את יכולה לקנות טרנינג.... מרוב שאני חיפשתי... לעצמי... אז מצאתי! בשוק בויתקין יש מכנסים אפילו ראיתי XXL ויפות! ובאוטלייט בהרצליה בפוקס יש גם עם מבצעים!

lee_1

New member
איזה חומד ../images/Emo9.gif

איפה זה שוק ויתקין, אני גרה בנהריה אז סביר להניח שזה לא באיזור שלי כי הייתי מכירה אם כן ובפוקס אין במידה שלי

מישהו הזכיר חצאיות?

הייתי שמחה אם היית יכולה לפרט קצת על החצאיות - איזה סוג? מאיזה בד (יש ג'ינס)? עד איזו מידה? הייתי קופצת לשם בעצמי, אבל אין ממש חנות שקרובה אלי, כך שהייתי רוצה לדעת אם זה שווה את המאמץ, הנסיעה והפקקים יומטוב!

לי...

השוק נמצא ליד כפר ויתקין זה בכיוון שהמרכז... אבל השוק פתוח רק בימי שבת... בתור אחת שגרה פעם בצפון היינו נוסעים לשם לראות מה יש... יש הכל מהכל! שווה! בקשר לחצאיות - באריסטו יש מג'ינס - בד - משלוב

היי אני קניתי לא מזמן מלא טרניגים

מאוד יפיםם..... פשוט אני טסה מחר עם המשלחת לפולין ואני צריכה כמה טרניגים טובים .. וגם יפים!! ותאמיני לי... שהם יפים.. איזה מידה את? אני ימליץ לך על מלא מקומותתתתתת..!! וכןןן עשיתי סקר שוק לפני הנסיעההה ויש מלאאאא מקומות!

Lylyana

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטרנינגים מעולים!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

במשביר החדש לצרכן.בדיוק עכשיו קניתי 2 זוגות מכנסיים של KEDS,במידה XL שזה כנראה 46-48.גזרה ממש יפה,יש צבעים והמון מבחר-אני ממליצה בחום! כמו כן אני רוצה להמליץ על H&O,החורף יש בגדים מהממים.קניתי המון חולצות טריקו ליומיום ממש יפות ובמחירים מאוד סבירים.המידה הכי גדולה היא XXL שזה בערך 48,אז מי שנמצאת בטווח המידות מומלץ ביותר!

maya 25

New member
הXXL של H&O

ממש לא בגודל של 48 רגיל הוא פיצפון בכלל הבגדים שם מבחינת מידות זה עבודה בעיניים המכנסיים שלהם במידה 48 הם בקושי 44 ממש לא ממליצה עליהם!

Lylyana

New member
../images/Emo51.gifאיזה כיף לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא ידעתי שאני מידה 44!!!!ברוך השם אני מידה 48-50 וחולצות ה-XXL של H&O החורף גדולות לי,ולא-אני לא רזיתי...אז לפני שאומרים-בודקים!

למעלה