המכנסיים משמאל למטה
M michali278 New member 9/4/14 #31 מכאן אהבתי פריט אחד מכל תצוגה מצד אחד פריטים יפהפיים ומצד שני פריטים הזויים ותלושים מצד שלישי אלה פרטי תצוגה שלרוב תלושים. אם לקחת פריט אחד, אני הייתי רוצה את השמלה הבוהקת האמצעית למעלה בתמונה האחרונה עם מגפונים שחורים רוקיסטיים.
מכאן אהבתי פריט אחד מכל תצוגה מצד אחד פריטים יפהפיים ומצד שני פריטים הזויים ותלושים מצד שלישי אלה פרטי תצוגה שלרוב תלושים. אם לקחת פריט אחד, אני הייתי רוצה את השמלה הבוהקת האמצעית למעלה בתמונה האחרונה עם מגפונים שחורים רוקיסטיים.
M michali278 New member 9/4/14 #28 את מצויינת, אנחנו מעדיפות קצר ואיכותי. אם אפשר לשריין אותך לכל שבוע זה יהיה מעולה
ה העוגיות New member 9/4/14 #34 תודה על ההזמנה אני נהנית מאוד מהשרשור היומי ושואבת ממנו הרבה השראה, אם אצליח להתגבר על הביישנות ולהעלות לשם תמונות שלי - אבוא להשתתף
תודה על ההזמנה אני נהנית מאוד מהשרשור היומי ושואבת ממנו הרבה השראה, אם אצליח להתגבר על הביישנות ולהעלות לשם תמונות שלי - אבוא להשתתף
L lisa s New member 9/4/14 #37 שרשור מאוד נחמד ראיתי לפני כמה ימים גם תצוגה או שתיים משבוע האופנה בברזיל, היה צבעוני ויפה!