טרמפ מסוכן

DxJx GADRIEL

New member
טרמפ מסוכן

שנייה לפני שאני הולך לישון שנייה לפני שהאירוע גאווה עושה כותרות אני רוצה לתת סיפור שהוא לא בן שעה אפילו תפסתי טרצפ מצומת אשקלון לחור שאני גר בו כרגיל כמו אחרי כל תאטרון עצר לי מישהו, שאל הרבה שאלות, פתאום הוא שאל "יש לך חברה או שאתה לא חובב בנות?" החלטתי שאם כבר עניתי לו על כל השאלות נענה לו גם על זאת, "אני לא חובב בנות" פתאום הוא דבר את השורה שאם אני הייתי על ההגה הייתי עושה תאנה בשנייה הזאת, "יש מצב שנשמור על קשר?" הזמן עצר והמוח שלי הריץ גרסאות, שמתי לב פתאום שהנעילה האוטומטית של הרכב הייתה מופעלת, והבנאדם נסע מהר יחסית בכביש, הסברתי לו שיש לי חבר וזה ייצור מצב לא נעים, הוא לא ויתר ואמר שהוא לא יטריד או משהו, סתם שיהיה לו. בסוף הוא עצר לי ליד המושב, אבל הוא דרש את המספר, נתתי לו את המספר (הלא מדוייק ממש ]:->) והוא רצה נשיקה, אמר שהוא יסתפק בעל הלחי, נתתי לו על הלחי, הוא פתח את הדלת, קפצתי ועפתי משם... אני לא יכול לתאר לכם את החוסר אונים שהרגשתי במכונית את הסערה הזאת שהייתה כשרציתי לרדת משם או את ההידהמות מהחוצפה של האדם הזה החלק שבאמת התביישתי בו הייתה הנקודה שהבנתי את הטעות שלי, הוא חקר ואני עניתי בגלל שאריות אלכוהול שהוא בטוח הריח, הוא חשב שהאלכוהול יספיק בשביל שהוא יוכל לגרור ממני כמה דברים מעבר לתשובות... לסיכום...זה יכל להסתיים גרוע, אם הייתי שותה יותר או משהו, וזה יכל לקרות לאור יום, קילומטרים ספורים מהבית שלי, מטרים ממקום העבודה של אבא שלי, ואף אחד לא היה יודע או עוזר... ממש דוגמה טובה למוטיב ה"לי זה לא יקרה"
 

ofofofof

New member
וואו. ../images/Emo201.gif

איזה סיפור מפחיד, אני לא יודע איך אני הייתי מגיב למצב כזה.. זה נשמע פשוט מפחיד.
שמח שהכל נגמר בטוב לפחות, זה העיקר.
אתה חושב שעדיין תיקח טרמפים הביתה עכשיו?
אופיר
 

rasmus girl1

New member
לדעתי,

זה הכל פסיכולוגי. הנעילה האוטומטית כנראה כבר הייתה מופעלת והנסיעה המהירה שלו כנ"ל..פשוט ברגע שנלחצים שמים טוב יותר לפרטים לא רלוונטים. לפי מה שהוא אמר לך זה לא ממש נראה שהוא לחץ עלייך או עשה לך משהו רע. אל תחשוב על הגרוע מכל. קצת אופטימיות בנאדם. ובקשר ל "לי זה לא יקרה" עדיין לא קרה כלום חבוב.. להבא,לא לסמוך על טרמפים, למרות שלא ממש קרה משהו.. ולא אני לא מאלו ש "עד שלא יקרה משהו לא זזים". כי פשוט אני לא רואה פה מצב שהוא היה צריך להילחץ ממנו..
 

resputin

New member
"פרטים לא רלוונטיים"?

"אל תחשוב על הגרוע מכל"? "קצת אופטימיות בנאדם"? את רוצה לומר את המשפטים האלה לכמה אנשים שאני מכיר שנאנסו באוטו ע"י אנשים שהם לא הכירו [טרמפ] או מישהו שהם הכירו באותו הלילה? את רוצה לספר את המשפטים האלה למשפחות של הנערים והנערות שלהם שתפסו טרמפ עם פסיכופתים ולא ממש חזרו הביתה? בשעה מאוחרת בלילה, במכונית עם מישהו שאת לא מכירה, אדם מבוגר ממך שנוהג באוטו ואת יושבת בפאסיביות למדי בכסא שליד הנהג והאוטו עם נעילה אוטומטית. חמודה'לה, צר לי לבשר לך - או יותר נכון, אני שמח לבשר לך - שלא היית כנראה בסיטואציה שכזו לפי איך שאת מציגה את זה, כי לי קרה מקרה קצת דומה וקצת שונה להודעה הראשית, רק שהוא היה קצת יותר חצוף ושמחתי מאוד שהאוטו לא היה בנעילה אוטומטית ונסע מהר, כי אחרת אני לא יודע מה היה קורה לי באותו הלילה.
 

rasmus girl1

New member
...

להיאנס באוטו זה משהו אחר לגמרי מאשר לפחד באוטו בלי לדעת אם באמת היה לו כוונה רעה או לא.. בשעה מאוחרת בלילה לא לוקחים טרמפ ואם כן אז מסתכלים קודם על הנהג.
 

resputin

New member
אחד לחלוטין יכול להוביל לשני

אני מקוה שלא תהיי בסיטואציה דומה בחייך, אבל במידה ותהיי, תביני עד כמה דק הקו בין האחד לשני. ועוד משהו - "מסתכלים קודם על הנהג"? מה זאת השטות הזו, כי למטורפים יש איזה סימן הכר על המצח שלא התעדכנתי לגביו? עשי טובה, אל תנסי לצאת צודקת.
 

DxJx GADRIEL

New member
?

כל תינוק יודע שנעילה אוטומטית מופעלת לבד אם האוטו נסגר למשך הרבה זמן בלי תנועה (הפעלת אזעקה אוטומטית ונעילה, עניין של תכנות), ביתר המקרים צריך להפעיל את זה ידנית. קל לך לשפוט ולנתח תודה ש"היית פה בשביל להקשיב"
 

rasmus girl1

New member
אז מצטערת,

שאני לא נכללת ב"כל תינוק" ולא ידעתי שככה נעילה אוטומטית עובדת. ולא שפטתי אפחד,בתחילת ההודעה רשמתי את דעתי=מה אני הייתי מרגישה אם הייתי באוטו הזה במקומך באותו זמן. ולא רשמתי איך היית אמור להרגיש.
 

i love gay boys

New member
אמ.

ענבר, ראסמי, מה שאמרו מעליי, נכון. אני שתקתי, כי אני חברה שלך. אבל תחשבי על זה, את באוטו עם בנאדם זר לחלוטין, לוקח אותך טרמפ הביתה או ליד הבית. האוטו נעול. לא תלחצי? לא חסר מקרים שאנשים לקחו טרמפים ונאנסו או נרצחו או לאדעת מה. אז לחשוב חיובי? במצב כזה? זה קצת-הרבה קשה או אפילו בלתי אפשרי.
 

rasmus girl1

New member
הדס,

את לא צריכה לחזור על מה שאמרו מעליי. אנלא עיוורת. ואת יכולה לדבר,אל תשתקי.
 

Green Wing

New member
...

מאמי, שמתחילים לגעת בך ודורשים נשיקה ואולי יאנסו אותך, תגידי לעצמך "לפחות אני אופטימית!"
 

i love gay boys

New member
../images/Emo24.gif

זה למה אנלא עולה על טרמפים. העיקר שלא קרה כלום. אתה בסדר, זה מה שבאמת חשוב.
 
אווו אני כ"כ שמחה שזה נגמר ככה....

אולי זה ילמד אותך לפעם הבאה לקחים. אוהבת המווון!
 
בצבא מי שלוקח טרמפים

יש כאלו שהם שוטרים מוסווים והם לוקחים אותו הישר מהטרמיפיאדה למשפט ולכלא... אני שמח שיצאת מזה בשלום חמוד ותשתדל לא לקחת טרמפים next time...
 
לא חכם

צריך להזהר עם מי שעולים ומה שאומרים להם... לפעמים הם חושבים שיש להם כוח בגלל שהם הנהגים.. ולצערינו הם גם צודקים.. צריך להזהר בכל הקטע הזה.
 
למעלה