טרמינל מחפשת את הביצוע לטרמינל של מאיר אריאל תודה גלה
T T S F1 New member 19/12/04 #2 בגירסה של מאיר אריאל או בגירסה של ברי? בכל מקרה יש לי את הגרסה של ברי. וברוך הבא
ה התופאיסטית New member 19/12/04 #3 אוי כמה שאני אוהבת אותך ../images/Emo13.gif את יכולה בבקשה לשלוח לי לאימייל? [email protected]
T T S F1 New member 19/12/04 #4 זה תלוי כי שליחה לאיציק תעלה לך פחות.. לאימייל זה 50 ש"ח לאיציק זה שלושים למסנג'ר זה רק 25 [אנשים!! זה מבצע!!!]
זה תלוי כי שליחה לאיציק תעלה לך פחות.. לאימייל זה 50 ש"ח לאיציק זה שלושים למסנג'ר זה רק 25 [אנשים!! זה מבצע!!!]
ה התופאיסטית New member 19/12/04 #8 חחח. החיים היו יכולים להיות כל כך פשוטים אם השליחת וקבלת קבצים באייסי שלי הייתה פועלת (ואם היה לי מסנג'ר) לכן אבקש ממך לשלוח לי אותו לאימייל. ומיד!!!
חחח. החיים היו יכולים להיות כל כך פשוטים אם השליחת וקבלת קבצים באייסי שלי הייתה פועלת (ואם היה לי מסנג'ר) לכן אבקש ממך לשלוח לי אותו לאימייל. ומיד!!!
T T S F1 New member 20/12/04 #10 הילה.. אם אני לא טועה, שלחתי לך כבר.. לא קיבלת? כל השאר.. תפנו אלי לאיציק\מסנג'ר.. זה מרגיז אותי לשלוח באימייל..
הילה.. אם אני לא טועה, שלחתי לך כבר.. לא קיבלת? כל השאר.. תפנו אלי לאיציק\מסנג'ר.. זה מרגיז אותי לשלוח באימייל..
ה התופאיסטית New member 20/12/04 #13 לא קיבלתי את זה../images/Emo4.gif טוב, די לשיחות הפרטיות בפורום. חח אני שולחת לך מסר חשאי אז נא לבדוק!
לא קיבלתי את זה../images/Emo4.gif טוב, די לשיחות הפרטיות בפורום. חח אני שולחת לך מסר חשאי אז נא לבדוק!
N n o d e l s New member 20/12/04 #9 אני רוצה גם!!!! אממ אפשר לקבל גם את הגרסה של ברי לטרמינל בקשהה???
ה הסייד הנודד New member 19/12/04 #6 קודם כל ברוכה הבאה את מוזמנת לספר לנו על עצמך קצת, איך התחלת לשמוע את ברי? מהם השירים האהובים עליך? האלבום האהוב וכו'. מקווים שתהני פה ולטניה, מין הסתם היא התכוונה לגירסא של ברי, היא התכוונה להגיד "מחפשת את הביצוע לטרמינל, במקור של מאיר אריאל" ברור?
קודם כל ברוכה הבאה את מוזמנת לספר לנו על עצמך קצת, איך התחלת לשמוע את ברי? מהם השירים האהובים עליך? האלבום האהוב וכו'. מקווים שתהני פה ולטניה, מין הסתם היא התכוונה לגירסא של ברי, היא התכוונה להגיד "מחפשת את הביצוע לטרמינל, במקור של מאיר אריאל" ברור?
N n o d e l s New member 22/12/04 #20 אני צריכה!! אממ כבר ביקשתי ממשהי פה.. אבל היא לא שלחה.. אם את תשלחי לי זה יהייה ממשש נחמד מצדך!!