טרלהלןהלה

MorningGlory

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo203.gifשוב../images/Emo3.gif

כי אני באמת צריכה עזרהX: אני מחפשת רעיון להופעה לקבוצה שלי, משהו בסגנון של ריקוד או שיר אבל לא כי זה צריך להיות מקורי והן צריכות לזכות
הו וזה לקבוצה של 8 בנות
רעיונות? תודהXD

MorningGlory

New member
לפורים, אבל זה לא משנה

כי ההופעה יכולה להיות כללית, על כל נושא...

broken winges

New member
אמא שלי עוזבת עוד 20 דקות

לסין. לחודש וחצי. אני לא יודעת מה להוסיף. זה פשוט כל כך מוזר לי ואני עוד לא מעכלת ומצד שני לא צריך דרמטיות מיותרת. כואב לי הראש.

broken winges

New member
זהו הם עזבו.

ועכשיו אני פה בוכה. זה התחיל כשאמא שלי התמוטטה ובכתה ואז אבי התמוטט והזיל דמעה ואז אני התחלתי לבכות ורק מור לא בכתה. אבל אני יודעת שעוד מעט היא תבכה. אני אפילו לא יודעת למה בכיתי. בעצם אני חושבת שאני יודעת קצת. כי אמא שלי עזבה לסין..והיא תיהיה לבד..וכל מה שהיא אמרה לי בקשר לזה לא טוב. כי אבי עובר ניתוח.לא סתם ניתוח..השתלת לב. וכי אמא שלי יכולה לחזור משם לבד. ואז כולנו נתמוטט.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gif

אבא שלך עובר השתלת לב? רגע..בסין עם אמא שלך? אז זה אומר שגם הוא עזב?
לא הבנתי כלום.
בכל מקרה..אני מקווה שתסבירי את עצמך.. ואני עוד יותר מקווה שהכל יהיה בסדר.

וואו../images/Emo2.gif

אני לא מבינה הרבה, אבל זה נשמע מפחיד ונראה לי הגיוני וטבעי לגמרי שתגיבי ככה..
אני מקווה שהכל יהיה טוב, אני אוהבת לראות אותך שמחה

broken winges

New member
תודה ../images/Emo24.gifנשיקה| אתן חמודות

ההורים שלי התגרשו לפני 11 שנה בערך ומאז לאמא שלי יש חבר כבר שנתיים. הוא חולה לב והמצב שלו הדרדר והוא זקוק להשתלת לב. מכיוון שבארץ יש תור ענק הוא ואמא שלי מצאו חברה שממנת ועושה השתלות בסין. התכנון היה שכולנו כולל אני ואחותי נטוס לסין לחודש,לתמוך באמא שלי וכמובן באבי.(החבר שלה) אבל בגלל שהם לא הצליחו לגייס מספיק כסף בשביל עוד כרטיסים וכסף לשם הם היו צריכים לטוס רק הם,אמא שלי ואבי . והטיסה היא היום. אני פשוט, אוח. זה לחיות בבית חודש וחצי לבד. מצד אחד זה כיף גדול. מצד שני..זו אמא! זו אחריות וכביסה ובישול ואוף. ואבא שלי גר בראשון לציון שזה מרחק של חצי שעה ואין לו תמיד אוטו אז הוא גם לא זמין כל הזמן. וזה מעצבן נורא. והפרדה הייתה קשה. אבל כמו שאבא שלי אמר, צריך לתת לשיגרה לעשות את שלה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifאוי, מסכנה.../images/Emo24.gif

לאיודעת מה אני הייתי עושה!!11 אם את צריכה לדבר אני פה. [בעצם היום לא.\:]

niritut

New member
אין לי כוח

ואני אאכזב אותם ואני אאכזב אותה כי אני לא אקנה לה מתנה ואמא כ"כ מעצבנת אותי ואני נראית נורא היום והשיער שלי לא מסכים להסתדר והכל כל כך איכסי ואין לי כוח לכלום אבל כל כך יכעסו עלי אם אני אבריז היום. איכס. נמאס לי ממנה. שונאת אותה!

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifנו, זה כבר שגרתי כל הבכי הזה.

כל יום רביעי, בהפסקה, אני אבכה ואני אחפש אותך שתחבקי אותי. זה כבר שגרה. אני שונאת שגרה. אני שונאת את זה שהיא שונאת אותי. "אין אנשים- אין בעיות".

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאש. |טריגר|

יש לי 2 כוויות על היד. מטושטש לי אם זה בכוונה או סתם מכל הגפרורים שהדלקתי.

../images/Emo163.gifפליז עזרה בנות? ../images/Emo10.gif ^^

פורים. תחפושת. מהרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אין לי עדיין תחפושת. אין משו בחנויות צריך מעכשיו צריך לתכנן אם אני רוצה לתפור. אני צריכה רעיון מקורי!! אני כל כך רוצה להתחפש למשו יפה ולא תינוקי כמו כל הדברים בחנויות
אשמח לרעויות או לפתיחת דלת לרעיון! (הייתי כבר בקומונת תחפושות, לא עזר לי.)

יש לי כמה רעיונות...

אבל אין לי מושע אם תאהבי אותם 1)נערת בזוקה 2)שדונית 3)פיה שחורה
4)ילדת המתתקים(יכול להוסיף עם תסתובבי עם סלסלה מלאה בממתקים ותחלקי לכל מיני ילדים^^) רעיונות לא משהו..אבל אלו הדברים היחידים שעלו לי לראש..

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifממ..

דורותי, ותמצאי אנשים שיהיו איש הפח, איש הקש והאריה D: אממ ישו P: רועה צאן P: קרואלה דוויל. בלרינה מלחית (כזה בים כזה P:) ואני עוד אחשוב על משהו.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifיש לי תחפושת../images/Emo9.gif

אני מתחפשת לחיפושית משה רבינו :] אם זה מעניין מישהו אז זה מה שאני שמה: חצאית מיני שחורה קפלים ומעל זה חצאית טוטו מטול כזאת כמו של בלרינה שקופה אדומה עם פונפונים שחורים שמודבקים עליה, חולצה שחורה, כנפיים אדומות עם נוקודות שחורות ומחושים כאלה גדולים אדומים עם נקודות שחורות ומשקפי שמש ענקיות שחורות:]]] וברגליים עוד לא החלטתי- גרביונים או גרביים או משהו...זה קשה לתאר את זה, אני אשים תמונה אחרי פורים... אבל זה כלכך חמווווד!

למעלה