טרלהלה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifכי-../images/Emo58.gif לספר..

זה הספר של אמא שלו,איילין פרינס,והוא גם למד איתו.

../images/Emo183.gifכן עכשיו קלטתי../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

אוף, אני יושבת ובוכה פה כמו איזה מטומטמת.. לא בכיתי אפילו כשסיריוס מת, אבל זה כתוב בכזה עצב שבחמשת הפעמים החרונות שקראתי את הפרק האחרון בכיתי
רגע, אם הארי אמר שהוא לא יחזור שנה הבאה להוגוורטס אז יש סיכוי גם לספר שמיני? כי מה הסיכוי שהוא ימצא ארבעה הורקרוקסים וגם יהרוג את וולדמורט? עזבו, פשוט קשה לי להאמין שנשאר עוד ספר אחד... ><

shronet

New member
שמעתן מה התאריך?

הספר השביעי יוצא ב 7.7.07 D: כ"כ מגניב
יש עוד פול זמן

גדול../images/Emo6.gif

מאיפה את יודעת? כתבה או משהו? אני רוצה לקרא..
שיהיה עוד זמן עד הספר הבא^^ זה לא הולך להגמר
אני כל כך לא קרוצה שהסדרה תגמר>< (רגע, גם הספר הזה יוצא בקיץ?
)

היא נופלת.../images/Emo54.gif

ואני כ"כ מפחדת עליה ואני מפחדת ליפול יחד איתה ואני פשוט..מפחדת.

yaeloolik

New member
אני עוזבת אתכן:]../images/Emo25.gif

זה שילוב של דברים. גם כמו אנבל אני רוצה זמן לעצמי.. וגם יש לי את השליש השני בבית ספר ואני צריכה להשקיע ואני פה כל הזמן זה לא יכול להיות טוב><. וגם עוד דברים פחות חשובים...
אז אממ זאת לא ממש הודעת פרידה. אני אהיה פה מידי פעם. אשתדל לכתוב הודעות איזה פעם בשבוע ולהפסיק להיות פה באופן הדרגתי... כי לא טוב שאני פה>< אני מקבלת ציונים חרא וזה לא טוב><. אז אממ.. ביי כזה?>< לא לגמרי:].

Blue Pencil

New member
החלטה נבונה.

תחושת בטן אמרה לי כי בסופו של עניין את תעצרי את שהותך בפורום לזמן מה בכדי לבחון מחדש את יכולותייך השכליות בבית הספר. ישר כח.

Blue Pencil

New member
...

ועכשיו בעברית- יעל,
שיהיה לך המוןהמון בהצלחה. ושתתנחלי אצלנו כל חופש. DD:

אלוהים אדירים><

ילדה מהכיתה שלי צריכה לעשות תיקון מבחן בהיסטוריה(ציון 60). היא החליטה שאני גאון בהיסטוריה, למרות שאני אפילו לא לומדת(עזבו אותי מלמה). היא מנדנדת לי. אנחנו בספריייה. "תמי, לכל הרוחות, אנחנו בספרייה! גוגל! אינציקלופדיית יוון העתיקה!"

למעלה