טרי מהיום

טרי מהיום ../images/Emo26.gif../images/Emo140.gif

מסלול - זכריה שמאלה עליה בכביש ימינה בשביל עליה בשטח עוד כביש - ירידה פניה שמאלה פניה ימינה לנחל זנוח עליה ארוכה ונחמדה - הגעה לחרבת חנות - ירידה במדרגות הקיסר רכיבת כביש עד זכריה - וזהו 30 ק"מ + 3 תמונות של יורם

aFish

New member
בכלל לא הגזמת ../images/Emo18.gif

עם התיאור המפורט של המסלול. בסוף עוד נבין איפה בדיוק רכבתם...

יורם חן

New member
זה כבר החלק שלי ../images/Emo11.gif

מזכריה שמאלה במעלה כביש 38, ימינה לאחר 700 מטר בשביל המתעקל מייד שמאלה ויורד חזק לואדי. חוברים לשביל ישראל ואיתו מזרחה. בפיצול הראשון צפונה מטפסים ומטפסים עד לתל ירמות. משם באדום/סינגל, יורדים לכביש רמת בית שמש ואח"כ בכביש המוביל צפונה לזנוח. ימינה בנחל זנוח, מטפסים, מטפסים ושוב מטפסים, עד לחירבת חנות. ניכנסים לסינגל של מדרגות הקיסר ומתחילים להרביץ בירידה, חוצים את כביש 375 וממשיכים בסינגל המצוין עד לבית הבד. פוגשים למטה חבורה של 20 רוכבים בני ישיבה מגוש עציון ללא קסדות , ללא ציוד תיקון ועם שלושה פנצ'רים. מתקנים להם את הפנצ'רים וממשיכים בכביש חזרה לזכריה. אחלה יום.......

יורם חן

New member
רק במדרגות הקיסר, אבל הקדמנו

תחילת דיווש ב 0700 -+ אז החום לא היה נורא כ"כ

רֶשֶף

New member
סאבלימינל (והצל)

זהו. שמתם לב שאנחנו בהָייפּ של צל כרגע? ("למכירה צל, מטר על מטר, משומש במצב טוב, קריר וממוזג. לפרטים...")

shl17

New member
מה חסר צל באזור י-ם?

בא לחורשן אחהצ מלא צל אבל מי שרוצה צל אוכל אותה בקוצים

רֶשֶף

New member
שכחתי לציין...

ארבעה כיווני אויר. מרופא. כחדש. במצב מכאני מצויין. כמעט לא היה בשימוש. עדיין באריזה. לי זה עולה יותר.

יש חלוקת עבודה ../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

יורם מתכנן , מנווט , מתאר את המסלול ומכין פסטה ואני מצלם.
חלוקה שווה בשווה ... (את הכבל מאריך שכחתי?)

arnonke

New member
היי אתם עושים חיים ולא מזמינים

אותי כבר. מזה פה, איפה האבטיח בסיום, ככה יפה טוב אז בשביל שתקנאו עשיתי היום טיול של 45 ק"מ באזור הר טורען, יער לביא, הארבל והכנרת. ושתקנאו עוד יותר, פתחו סינגל חדש של 4 ק"מ במקום הכי יפה בארץ אומנם הגעתי כבר בדמדומים ואת חצי הירידה עשיתי בחושך אבל הפנס ראש עשה את העבודה וזה הוסיף לריגוש. תתכננו כבר להגיע לטיול ביום שישי ה- 20.6 כדאי לכם.

מה זה פתחו מי זה פתחו

מי מה ולמה פתחו סינגל - מה זה סודי? פרטי ? כיסית את הסינגל בענפים שלא יראו אותו? מה החשאיות הזו ? אני שולח לך מעקב צמוד עד שנמצא את הסינגל האמור.... אני מציע לך לשלוח מבטים חטופי מעבר לכתף כל 5 דקות...

shl17

New member
כל סינגל חדש ראוי שיפורסם כאן

הרי זאת אחת ממטרות הפורום הזה!

alonaski

New member
שלמה!!! ../images/Emo13.gif אני מכתירה אותך כ:

"צייד הסינגלים" הראשי של הפורום!!!
בשבילי אתה: "שלמה - צייד הסינגלים"!

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo13.gif) דווקא יש לי הסבר מצויין