טריפלטס

SublimeD

New member
טריפלטס

יש למישהו עצה על איך לעבוד על טריפלטים מהירים על הבאס, זאת אומרת לא רק על איך שהצליל יישמע ברור, אבל גם לדעת איך לעבור לפריטה בודדת שתישמע ברור אחריי זה... לדוגמה cynic - the eagle nature, למי שמכיר (ומי שלא שמתי את המידי של הבאס), אני מצליח לעשות את זה ברור ובקצב הנכון במהירות טיפה יותר איטית, אבל כשאני מנסה להגיע למהירות של השיר הכל נבלע לי ואני מגיע למצב שאני מקבל "פיק ברכיים" באצבעות... ובכלל אם יש למישהו עצות על איך לעבוד על פריטה נכונה ומהירה עם 3 אצבעות אני אשמח לשמוע...

NecroSight

New member
זה ממש חולני לנסות ישר משהו של

שון מאלון,הייתי ממליץ לך לנסות לנגן שירים של איירון מיידן הכול שם זה טריולות,ברגע שתנגן שירים כאלה נקי אז תעבור לזה. אבל בעיקרון כל מה שאמרת על זה שאתה מנסה עם קצב נמוך יותר,אז פשוט תמשיך עם זה כי זאת הדרך הכי טובה להצליח את זה.

SublimeD

New member
זה לא ממש ישר..

אומנם אני לא מנגן 20 שנה, אפילו יחסית מתחיל, בסביבות השנתיים עם הבאס ולמדתי עד עכשיו לבד ($$$). אבל יש הרבה להקות שאני מרגיש שאני לא מקדם את עצמי אם אני מנגן משהו שלהם... אז אני לומד שיר שלהם, מנגן עם השיר, מאלתר עם השיר, ואז נמאס כשזה חוזר על עצמו... אני מרגיש שאני חייב אתגר בשביל ללמוד, וזה אחלה אתגר, התחלתי ללמוד את celestial voyage וכבר הגעתי לאמצע, ואז פתאום נכנס לי הג'וק לשיר הזה ואני יושב עליו כבר בסביבות ה 3 שבועות כשבעצם ה-25 שניות הראשונות הן הבעיה שלי בשיר ולא ההמשך, זה חתיכת אתגר, ובגלל זה אני מחפש טכניקות והסברים גם בוידאו על איך לחדד את היכולת והקוארדינציה שלי...

a glass moon

New member
מטרונום

אני אומנם לא באסיסט אבל הבעיה פה היא ביד ימין ולא ביד שמאל קח מטרונום ותרגילים של טריולות ותעבוד על יד ימין ותכלס ה25 שניות ראשונות של השיר הזה זה אתגר

SublimeD

New member
כן אני מנסה גם את זה

מאיפה איפה להשיג תרגילים כאלה, או שירים טובים שאפשר ללמוד דרכם ברמה עולה?..

a glass moon

New member
א. גוגל

ב. תנסה להריץ סולמות ב3 תווים על מיתר לביט לביט. כתבתי לך פה תרגילון בגיטר פרו בסול מז'ור

SublimeD

New member
בכל אופן אני אשמח

לכמה המלצות לשירים של מיידן....למרות שאני שומע הרבה מטאל, דווקא האבי אני לא ממש מחבב..

NecroSight

New member
גם אני בזמן האחרון לא ממש מחבב

סתם ככה אם בא לך אתגר תלמד שירים של נקרופאג'יסט ומרטיר חח אבל נסה לנגן קילרס,ראן טו דה הילס..הרבה מהשירים שלהם,לא חסר.

SublimeD

New member
חח לאט לאט גם נגיע אליהם

ולעוד טובים אחרים, עוד כמה שנים אולי חח, אבל סבבה, ננסה קודם את ה"מסובכים" הקלים יותר, ונתקדם יותר לאט ובטוח..

nothingman1

New member
לי אישית הרבה יותר קל לנגן את השיר

הזה של cynic מאשר שירים של איירון מיידן עם טריולות (כשמדובר ב-2 אצבעות, מיידן אני מנגן עם 3)

למעלה