כנס...
קודם כל נתחיל בזה שלא קוראים לשיר טורנה קוראים לו - Ematha Pos Eisai Mangas ושר אותו במקור - Xristakis ( כריסטאקיס ) השיר הוא זבקיקו ישן מאוד מהמוכרים בארץ וגם משמיעים אותו הרבה במועדוני יוונית פה והנה תרגום השיר+מילים באנגלו\יוונית
Xristakis - Ematha Pos Eisai Mangas EMATHA POS EISAI MANGAS,EISAI KAI MERAKLIS\שמעתי שאתה מאנגאס,שמעשן חשיש POS YERISIS STIS TAVERNES,EISAI KAI BELALIS\שמבלה בטברנות,ומסתבך בריבים POS YERISIS STIS TAVERNES,EISAI KAI BELALIS\שמבלה בטברנות,ומסתבך בריבים EMATHA POS EISAI MANGAS,EISAI KAI MERAKLIS\שמעתי שאתה מאנגאס,שמעשן חשיש TOURNE KAI TOURNE,TOURNENE\תסתובב ותסתובב,תסתובב ולך PES TO VRE MANGA,VRE MANGA MOU TA NAI\אך בסוף תן לי,תן לי את ה"כן" שלו אני מחכה PES TO VRE MANGA,VRE MANGA MOU TA NAI\אך בסוף תן לי,תן לי את ה"כן" שלו אני מחכה TOURNE KAI TOURNE,TOURNENE\תסתובב ותסתובב,תסתובב ולך EMATHA POS PAIZEIS ZARIA,STIS LESCHES POS YIRNAS\שמעתי שאתה משחק בקוביות,וחוזר בשעות הלילה KAI STO SPITI SOU TO VRADIA POTE SOU DEN PATAS\ומסתובב במועדוני הימורים,ולביתך לא חוזר KAI STO SPITI SOU TO VRADIA POTE SOU DEN PATAS\ומסתובב במועדוני הימורים,ולביתך לא חוזר EMATHA POS PAIZEIS ZARIA,STIS LESCHES POS YIRNAS\שמעתי שאתה משחק בקוביות,וחוזר בשעות הלילה TOURNE KAI TOURNE,TOURNENE\תסתובב ותסתובב,תסתובב ולך PES TO VRE MANGA,VRE MANGA MOU TA NAI\אך בסוף תן לי,תן לי את ה"כן" שלו אני מחכה PES TO VRE MANGA,VRE MANGA MOU TA NAI\אך בסוף תן לי,תן לי את ה"כן" שלו אני מחכה TOURNE KAI TOURNE,TOURNENE\תסתובב ותסתובב,תסתובב ולך תהנה