טריפונס,מי זוכר!

• פותח הנושא NISOD
  • פורסם בתאריך

NISOD

New member
טריפונס,מי זוכר!

בבקשה,לינק לשירו:"טורנה קה טורנה"

NISOD

New member
טורנה ,של מי?

אודה לך ולמי שיתן לי פרטים על השיר הזה . לטריפונס אין שום דבר יווני מקורי באמתחתו. אני מכיר אותו אישית ,הוא מבציע לא רע וגם איש מאד נחמד.

arik87

New member
כנס...

קודם כל נתחיל בזה שלא קוראים לשיר טורנה קוראים לו - Ematha Pos Eisai Mangas ושר אותו במקור - Xristakis ( כריסטאקיס ) השיר הוא זבקיקו ישן מאוד מהמוכרים בארץ וגם משמיעים אותו הרבה במועדוני יוונית פה והנה תרגום השיר+מילים באנגלו\יוונית Xristakis - Ematha Pos Eisai Mangas EMATHA POS EISAI MANGAS,EISAI KAI MERAKLIS\שמעתי שאתה מאנגאס,שמעשן חשיש POS YERISIS STIS TAVERNES,EISAI KAI BELALIS\שמבלה בטברנות,ומסתבך בריבים POS YERISIS STIS TAVERNES,EISAI KAI BELALIS\שמבלה בטברנות,ומסתבך בריבים EMATHA POS EISAI MANGAS,EISAI KAI MERAKLIS\שמעתי שאתה מאנגאס,שמעשן חשיש TOURNE KAI TOURNE,TOURNENE\תסתובב ותסתובב,תסתובב ולך PES TO VRE MANGA,VRE MANGA MOU TA NAI\אך בסוף תן לי,תן לי את ה"כן" שלו אני מחכה PES TO VRE MANGA,VRE MANGA MOU TA NAI\אך בסוף תן לי,תן לי את ה"כן" שלו אני מחכה TOURNE KAI TOURNE,TOURNENE\תסתובב ותסתובב,תסתובב ולך EMATHA POS PAIZEIS ZARIA,STIS LESCHES POS YIRNAS\שמעתי שאתה משחק בקוביות,וחוזר בשעות הלילה KAI STO SPITI SOU TO VRADIA POTE SOU DEN PATAS\ומסתובב במועדוני הימורים,ולביתך לא חוזר KAI STO SPITI SOU TO VRADIA POTE SOU DEN PATAS\ומסתובב במועדוני הימורים,ולביתך לא חוזר EMATHA POS PAIZEIS ZARIA,STIS LESCHES POS YIRNAS\שמעתי שאתה משחק בקוביות,וחוזר בשעות הלילה TOURNE KAI TOURNE,TOURNENE\תסתובב ותסתובב,תסתובב ולך PES TO VRE MANGA,VRE MANGA MOU TA NAI\אך בסוף תן לי,תן לי את ה"כן" שלו אני מחכה PES TO VRE MANGA,VRE MANGA MOU TA NAI\אך בסוף תן לי,תן לי את ה"כן" שלו אני מחכה TOURNE KAI TOURNE,TOURNENE\תסתובב ותסתובב,תסתובב ולך תהנה

Nava5

New member
עזרה בבקשה!!!

אולי מישהו יכול לעזור לי? לפני מספר חדשים הכרתי את השיר "i patrida mou" בביצועם של kaiti garbi & antonis vardis ואני משתגעת להבין את תוכן השיר וגם לקבל את המילים באנגלו-יוונית. תעשו לי טובה גדולה מאד!

איזקיס

New member
ערב טוב ושבת שלום !!

אכן שיר גדול וגם אני מעוניין בתרגומו. סבלנות משתלמת כאן וזה יגיע.וכמובן ברוכה הבאה!!!!!!!!

arik87

New member
ברוכה הבאה

ואני מקווה שאתם לא בונים עלי בתרגום השיר כי אני לא מבין יוונית...
פשוט היה לי תרגום של השיר שניסו שאל עליו שבת שלום לכולם!

NISOD

New member
שיחקתה אותה אריק!

עשיתה לי את השבוע טוב תתקשר אלי 066-435245 יש לי בשבילך הצעה מעניינת!

למעלה