טריילר חדש ל m-i-l כנסו לי זה לא עובד לודעת למה:(((((((( אם זה עובד תגידו במה זה שונה מהקודמתתתתת
L Lopezit New member 10/2/05 #1 טריילר חדש ל m-i-l../images/Emo26.gif כנסו לי זה לא עובד לודעת למה((((((( אם זה עובד תגידו במה זה שונה מהקודמתתתתת
טריילר חדש ל m-i-l../images/Emo26.gif כנסו לי זה לא עובד לודעת למה((((((( אם זה עובד תגידו במה זה שונה מהקודמתתתתת
O oren456 New member 10/2/05 #2 וואי זה מדהים אני ממש ראיתי את הסרטון של הסרט הזה (הפרסומות שיש תמיד לפני שהסרט מתחיל בקולנוע),וג'יין פונדה מצחיקה אותי בזה שהיא מנסה להיות יותאר טובה חחחחחחח.
וואי זה מדהים אני ממש ראיתי את הסרטון של הסרט הזה (הפרסומות שיש תמיד לפני שהסרט מתחיל בקולנוע),וג'יין פונדה מצחיקה אותי בזה שהיא מנסה להיות יותאר טובה חחחחחחח.
° °•°B®onX Girl°•° New member 10/2/05 #3 ../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifיהההה איזה יפההההההההההה זה עבד לייי=))))למרות שחצי מהזמן זה לא זז אבל שמעתי והיא דיברהההה=)))))מושלמתתתת יהה ליאת תודה עשית לי את היוםםם=)))
../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifיהההה איזה יפההההההההההה זה עבד לייי=))))למרות שחצי מהזמן זה לא זז אבל שמעתי והיא דיברהההה=)))))מושלמתתתת יהה ליאת תודה עשית לי את היוםםם=)))
L Lopezit New member 10/2/05 #6 חחח ואיייי אתם חייביםםםםםםם לראות את זהההההההה זה קורעעעעעעע במיוחד היה קטע בסוף שג'יין פונדה התחפשה לאיזה מפלצת והפחידה את ג'ניפר שנבהלה ונפלה מהספה חחחחחח
חחח ואיייי אתם חייביםםםםםםם לראות את זהההההההה זה קורעעעעעעע במיוחד היה קטע בסוף שג'יין פונדה התחפשה לאיזה מפלצת והפחידה את ג'ניפר שנבהלה ונפלה מהספה חחחחחח
L Lopezit New member 10/2/05 #7 SWD הדיוידי../images/Emo26.gif בשבוע שייצא נכנס למקום ה3 במכירת סרטי דיוידי ומקום 6 בהשכרה