טרייד חדשות חדש

Orenseg

New member
כל מיני החתמות מהליגה ומחוץ לה

מרקיז דניאלס יחתום רשמית בסלטיקס היום או מחר על BAE, ויקבל 1.99M$ העונה. ג'ו סמית' חתם רשמית בהוקס. שון "הקיווי המעופף" מרקס חוזר להורנטס. אדונאל "פלקס" פויל חוזר למג'יק. חוהן "פרנצ'י" פטרו חוזר לנאגטס. דני גרין חתם בקאבס. עוברים ונשארים באירופה: עכשיו זה כבר רשמי - רוביו סגר בבארסה על חוזה ל6 השנים הבאות, שכולל אופציית בייאאוט "במחיר סביר" ב2011 (בעוד שנתיים). הוולבס יאלצו לחכות. סדריק סימונס חתם בפריסטרי שביוון. טרנס קינסי חזר לפרנבחצ'ה. אלכס אקר סגר בארמני מילאנו. ופרד ג'ונס בביאלה אנג'ליקו (איטליה).

rapgamer4ever

New member
השאלה המתבקשת היא

מי זה לעזאזל דני גרין? העונה נכונה יזכה בכדור חתום של דני גרין אחרי שלחץ יד ללברון.

Orenseg

New member
אמור להיות אחלה רול פלייר

לקח העונה את אליפות המכללות כSF הפותח של הטאר הילז. נחשב לשחקן חכם ומגוון, עם קליעה-חדירה-הגנה. לפי דראפטאקספרס, במקרה הטוב הוא פרנסיסקו גארסיה ובמקרה הרע הוא קית' בוגאנס.

rapgamer4ever

New member
אווו.... היית צריך להשתמש בחבר טלפוני

צר לי, התשובה הנכונה הייתה ד'- "למי אכפת?". הכדור יוגרל לאחד המסמסים נכונה. סתם סתם, תודה על האינפורמציה.

סלים וארזה

New member
מנהל
האח המוכשר יותר חתם באטלנטה אני מדבר על ג'ייסון קולינס לידיעת אנשי הפנטזי מייקי מור חתם בוושינגטון מרקיז דניאלס חתם בבוסטון

carmelo

New member
ג'ייסון קולינס ו"מוכשר" באותו משפט?

לא שאחיו ג'ארון כשרון גדול, אבל אם כבר להשוות בין האחים - אז הוא המוכשר יותר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברוס בואן הודיע על פרישה

צוותים רפואיים בקבוצות שונות ברחבי ה-NBA נושמים לרווחה.

King LBJ

New member
הגיע הזמן

יום שמח לNBA ולכדורסל בכלל. כמה ששנאתי את השחקן הזה

Orenseg

New member
לפחות נמנעת מהנוסח של "פרישה מכדורסל"

די ברור שזה לא היה העיסוק שלו... איזה כיף. אוהדי כדורסל ברחבי הליגה נושמים לרווחה

rapgamer4ever

New member
איכשהו הוא כל-כך עבר מתחת לרדאר

שגם כשהיה שנוי במחלוקת זה נשאר יחסית בשקט. מסמל הרבה דברים, חיוביים ושליליים. אני די שונא אותו אבל צריך להזכיר בכל זאת שמדובר באחד השומרים האישיים הטובים בליגה, כזה שאף פעם לא היה סביבו הייפ (חיובי לפחות), אף פעם לא העריכו אותו מספיק. לכל האלופות תמיד יש את השומר-קלעי, הרול פלייר הקריטי, ולרוב הקונטנדריות שלא באמת מגיעות עד הסוף חסר כזה. בואן היה השומר-קלעי האולטימטיבי, לפני הפוזים למיניהם. הוא היה צלע חשובה מאוד באליפויות של הספארס. שחקן אנדרייטד. ובכל זאת אם נתייחס גם לצד השלילי במשחק שלו- מדובר בשחקן היחיד בליגה שאני ממש שמח שהוא פרש. היחיד שהיה מגיע לו הרחקה לכל החיים, לדעתי. חרא בנאדם שעם קצת פחות מזל היה יכול לדפוק לשחקן את כל הקריירה, ולא בגלל חוסר זהירות אלא בכוונה.

somone44

New member
אחד השחקנים התחרותיים שראיתי

עשה צרות לא קטנות לקובי... משחקני ההגנה הטובים שראיתי.

88nothing

Active member
שחקן מצויין

הוציא מעצמו את המקסימום ולא תמיד בצורה הכי חיובית. אני דווקא מאוד הערכתי אותו, כי למרות הליכלוך בואן היה שחקן הגנה עצום, שאני ממש נהנתי לראות.

עידו17

New member
היו ויהיו מלוכלכים ממנו

יותר משהיה שחקן כדורסל טוב בפני עצמו (והוא לא היה), הקריירה של בואן היא דוגמא קלאסית להתאמה של שחקן לשיטה, ולסכמת משחק קבוצתית שהופכת את השלם לגדול מסך חלקיו. כמות הקרסוליים שנקע היא כאין וכאפס לעומת האפים השבורים שגרמו מוטומבו, מאהורן או סיקמה. לגמרי חלק מהמשחק.

QuickSilverAviv

New member
מוטומבו הצטער על האפים

ובואן גם עשה דברים חמורים בהרבה, ובכוונה(הבעיטה לפנים של סטוקטון). את מוטומבו מעריכים, לבואן שחקנים מתים להרביץ, ואפילו עשו זאת(וינס קארטר, ריי אלן).

עידו17

New member
זה לא עניין של מה יותר חמור ממה

עזוב אותך ממקרים ספציפיים, לכל שחקן היו מאות מקרים וכולם עושים דברים בכוונה. אי אפשר להגיד שבעיטה לפנים יותר חמורה ממרפק לאף או נשיכה באוזן. העניין הוא שמעבר לתחרותיות של שחקן, שגורמת לו לעשות דברים שלא היה עושה כשהוא בבית או באימון, ומעבר לזה שברגע שבואן קיבל את התדמית הזו כולם שמו לב אליו יותר מלאחרים, הרי שבניגוד למוטומבו ורוב האחרים שהיו קצת יותר מוכשרים, המוניטין של בואן זה כל מה שהיה לו, וכן, הוא היה 'מלוכלך' קצת יותר מהיתר, אז מה? אם שני קרסולים שבורים גרמו למאות קלעים לחשוש לקלוע מולו, הרי שזו היתה העבודה של בואן וזה מה שהאכיל את הילדים שלו. בשורה התחתונה, תראה לאן הוא הגיע, כמה הרבה הוא השיג עם כל כך מעט, אז מי אנחנו שנבוא ונגיד שהדרך שלו לא היתה נכונה?

QuickSilverAviv

New member
יש גם עניין של ספורטיביות

וכאן כן נכנס עניין של מה חמור ממה. בנאדם שעושה קריירה מלפצוע אחרים(כעניין מרכזי, בנוסף לכל האיכויות הברורות שלו), וכן, זה הרבה יותר משני קרסולים שבורים(גם עניין של שיטה, יש סרטונים שלמים שמראים שהוא עושה את זה בעיקביות), לא צריך לקבל הערכה כספורטאי. זה נוגד את כל מהות הספורט.

למעלה