טרייד דד ליין

OrEl74

Well-known member
מנהל
וכרגיל, הבולס מחוץ לטירוף!

במקום לעשות טרייד על טאג' גיבסון שכבר הצהיר שהוא לא מבסוט הם יושבים וחולמים בדרכם האופיינית.
&nbsp
מעצבן!
&nbsp

עוד איחוד: טיישון פרינס חוזר לדטרויט

האוהד הזה ישמח.

מיאמי עשתה טרייד לחצי קבוצה, ובתמורה קיבלה לא דראגיץ אחד, אלא שניים! אני מכיר רק איש אחד שיודע לעשות מבצעים כאלה וזה רמי לוי.
זו גם דרך להגדיל את הסיכויים שגוראן ירצה להישאר.

וכנראה שנוריס קול ימצא את עצמו לא בפיניקס, אלא בניו אורלינס. לפליקנס יש מחלקת סקאוטינג מובילה, אולי הם יודעים עליו משהו שכל הפרשנים לא יודעים, נניח שהוא מבין כדורסל.

בוסטון, לא ברור מה מניע את המהלך להביא את אייזאה תומאס, אבל מה שבולט זה ששתיים מהקבוצות החלשות בליגה [בוסטון ומינסוטה] מצליחות לייצר קצת כותרות, ואולי עניין, בחצי השני של העונה.

מקדניאלס הולך ליוסטון. "הילד ענק!" עכשיו גם ביוסטון.

ג'ברקו הולך לבוסטון.

בקיצור, עכשיו נשאר רק לתת לזה לשקוע ולחשוב איזה קבוצה צריכה רכז. #גל_מקל.
חייב, אין, פשוט חייב להיות ישראלי בדם ולחשוב על האינטרס הצר.

דנבר נאגטס - אם טיפשות היתה מדינה

טים קונלי היה ראש הממשלה. אני צוחק. זה פשוט מסתדר לי עם זה שהמהלך היחיד שהם ביצעו בדדליין, ועוד מיהרו להוציא על זה פרסום רישמי באתר הקבוצה, זה רכישת הזכויות על סנק אקיול [אנדולו אפס]. סירייסלי, dafuq?

להתראות בשמחות טרייד דדלייניות ואחרות!

איבדתי אותכם לגמריי אנשים מה זה ההזיה הזו.. שמישהו יעשה סדר!

חזרתי מלימודים במטמטיקה שבשבילי זה סינית בניב עתיק, וזה לא היה כל כך מסובך כמו מה שקורה פה.
&nbsp
מה מי באיזה טרייד למה..
&nbsp
כואב לי הראש הלכתי לעשן משהו.

אגב באותו הקשר של המשפט האחרון

כמובן שיש לי חולצה כזו מהביקור האחרון באמסטרדם, למרות שהיא רוב הזמן בארון (בכל זאת חח).

pLaz

New member
חחח, אני כבר אחרי הפאף

ה20 דקות האלו היו יותר מדי בשבילי..

דאמ אוקלהומה לא אמרה נואש עדיין

לפי דעתי פיניקס הולכת להפסיד קצת בטווח הקצר הם שינו חלקים מהותיים בקבוצה, יקח לזה זמן להתחבר אני מאמין.
&nbsp
אוקלהומה לעומת זאת העיפה את פרקינס לכל הרוחות והביאה אחלה סנטר במקומו, אני מאוד תופס מקנטר.
ואומנם אמרה שלום גם לרג'י ג'קסון (ראסל בתגובה: "ניקח אליפות גם בלעדיו" .. קודם תהיה בתמונת הפלייאוף פאל) אבל הביאה את סינגלר ונובק, לא כל כך עקבתי אחרי סינגלר אבל אני יודע שנובאק זה תרומה בחלק אחד של המגרש ומאוד ספיציפי..
&nbsp
אני יותר מתלהב מאוגוסטין הוא היה נראה הרבה יותר טוב מאז שסמית' עזב את דטרויט אני חושב שהוא אחלה רול פלייר.
&nbsp
&nbsp

אוקלהומה הפכה להיות קבוצה פסיכית אחרי הטרייד הזה...

נכון שעל הנייר היא וויתרה על שחקן עם פוטנציאל לפרנצ'ייז(ג'קסון) אבל בפועל הוא כבר לא הסתדר שם, ווסטברוק דרך לו על הבהונות.
&nbsp
אוק' מן הסתם יפתחו עם:
&nbsp
ווסטברוק
סינגלר\מורוו
דוראנט
איבאקה
קנטר
&nbsp
ספסל:
&nbsp
אוגוסטין
וויטרס
מורו\סינגלר
מק'גריי
אדאמס
&nbsp
עכשיו כשהם השיגו עוד קלעי אין להם טעם לפתוח עם רוברסון(אחרת הם מוציאים מהרוטציה את וויטרס\מורוו\סינגלר, אין בזה הרבה הגיון)
&nbsp
בקיצור יש להם יופי של חמישייה שנייה
&nbsp
לדעתי הפלייאוף שלהם מובטח(בטח אחרי השינויים שפיניקס עשתה)
גולדן סטייט הולכת להגיע עם הרבה חששות לסדרה מולם...

אגב ותראה איזה שחקנים מחוץ לרוטציה...

אני מסתכל על משלימי הסגל, שחקנים 11-15, וזה פשוט מטורף
&nbsp
11-רוברסון
12-קוליסון
13-לאמב
14-פרי ג'ונס
15-סטיב נובאק
&nbsp
אולי חוץ מנובאק, מדובר בשחקנים שהיו משחקים בספסל של כמעט כל קבוצה בליגה
פשוט מדהים איזה סגל אוקלהומה הצליחה לבנות,בעיקר בהתחשב בעובדה שהוא כולל שני מגה סטארים, ועוד שני שחקני פרנצ'ייז לגיטימיים....מטורף לגמרי.

Anfield

New member
שאלות

מכיוון שאני לא מכיר את השחקנים החדשים יותר מדי, סינגלר זה שחקן שנותן את הערך המוסף ההגנתי שיש לרוברסון? כי אחרת אני לא רואה את ברוקס משנה את החמישייה כל כך מהר.
האם קנטר משמעותית טוב יותר מאדאמס? האם הוא קרוב בכלל לרמה של ברוק לופז?
אוגוסטין לעומת רג'י ג'קסון?
&nbsp
אני יכול רק לדבר על השחקנים שלנו שאני מכיר, לדעתי רג'י ג'קסון יכול לתת מספרים גבוהים מאוד בקבוצה שתבנה עליו, הוא אחלה שחקן שנדחק מאחור בעיקר באשמתו אגב, כשווסטברוק היה פצוע ג'קסון היה האופצייה הראשונה בהתקפה והוא ראה מה הוא מסוגל לתת ומאז שחזרו ווסטברוק ודוראנט הוא מרגיש שהוא צריך לקבל יותר ומפה הדרך אחורה נהייתה בלתי אפשרית, דומה מאוד להארדן רק שאף אחד לא באמת צופה שג'קסון יהיה טוב עד כדי רמת הארדן.

ממה שיצא לי לראות...

את סיגנלר אני לא מכיר יותר מידי. הוא קלעי די טוב (אבל לא איזה רדיק או מורו) ולא נחשב שומר טוב במיוחד. לא מספיק מהיר ואתלט לשמור SG טובים ולא מספיק חזק מול ה-SF הגדולים. ראיתי את דטרויט פעמים בודדות השנה ולא זכור לי ממנו שום רושם מיוחד.
&nbsp
קאנטר הוא סימן שאלה. הגיע ל-NBA עם די הרבה הייפ (נבחר איפשהו בטופ 5 אם אני זוכר נכון) וקצת אכזב. יש לו יכולת תיאורטית לקלוע ממרחק והוא אפילו לוקח שלשה פר משחק אבל האחוזים שלו די רעים מכל הטווחים שמעל 10 פיט. אפשר לתת לו את הכדור בפוסט ויהיו תוצאות סבירות אבל הוא לא איזה כוכב בפוסט ובבירור פחות מוצלח מלופז בתחום הזה. החיסרון הכי גדול שלו הוא בהגנה. הציוות שלו עם פייבורס היה אסון הגנתית כי הוא לא מספק טיפה הגנה על הטבעת אבל לצד איבאקה זה דווקא יכול לעבוד יותר טוב כי לפחות תיאורטית יש לו את המסה להתמודד אחד על אחד עם סנטרים והבעיה היא יותר בהגנת עזרה והפחדה.
&nbsp
דיג'יי אוגוסטין הוא שחקן שאני מאוד אוהב למרות שהוא שחקן די בינוני. פתח את הקריירה בשארלוט בתור רכז מחליף לפלטון ואחרי זה בתור רכז פותח והיה שם די טוב. אחרי זה עבר מספר קבוצות ב-NBA וכמעט נשר עד ששנה שעברה הגיע לשיקאגו ועבר את "מסלול ת'יבודו להחייאת רכזים קטנים שנראה שגמרו את הקריירה ועכשיו צריכים לשחק 30 דקות למשחק כי לדרק רוז אין מאסל ממורי" (סיג'יי ווטסון, נייט רובינסון, דיג'יי אוגוסטין, אארון ברוקס).
קלעי טוב מאוד, כולל עונות של 90%+ מהקו ו-40% משלוש. קטן ולא אתלטי במיוחד ככה שלמרות זאת אין לו אחוזים מרשימים מאיזשהו טווח באופן עקבי והוא גם סוג של נטל הגנתי. מאז שברנדון ג'נינגס נפצע לפני איזה חודש+ הוא נתן מספרים מאוד מרשימים וזה משהו שהוא מסוגל לתת לפרקים אבל לא לבנות עליו ליותר מידי באופן עקבי. הדמיון לרג'י ג'קסון הוא די אפסי, אולי חוץ מחוסר העקביות :)

רג'י ג'קסון לא פוטנציאל לפרנצ'ייז בעיני.

אני אהיה מופתע אם הוא יגיע ליותר מאולסטאר אחד בקריירה שלו וגם זה גבולי.
&nbsp
בקשר לסיום של אוקלהומה במקום שמיני, אני גם לא כל כך בטוח, הם נראים טוב מאוד בחודש האחרון כולל שתי דריסות של ממפיס ודאלאס. וזה עוד כדוראנט עדיין לא 100%. יש להם פוטנציאל לסיים גבוה יותר לדעתי.

חחח זוראן הלך עם גוראן?

מעניין אם זה היה אולטימטום של דרגיץ' שאחיו בא איתו.. חחח
&nbsp
לפחות נשארו מרקיף ומרכוס

Executioner

New member
PG SHUFFLE

תגובות קצרות על הטרייד דדליין
&nbsp
מילוואקי מקבלים את MCW, לא הבנתי למה מותרים על על ברנדון נייט, יש לו עונה נהדרת, מילוואקי רצה יפה העונה. אולי קיד רואה קצת מעצמו בMCW כי הוא עושה הכל מהכל, קצת כמו קיד כשחקן.
&nbsp
פילדלפיה מסריחים, באמת אין לי מילה טובה יותר לתאר את הקבוצה הזו שבכלל צריכה לשחק בדי-ליג. זה מגוחך.
&nbsp
פיניקס קיבלו את נייט, אז מצד אחד הם איבדו את דראגיץ' אבל הם קיבלו את נייט, שנה שעברה הייתי אומר שפיניקס טועים בגדול. אבל עם איך שגם נייט וגם דראגיץ' נראים העונה, הם לכל הפחות לא ויתרו על כלום בעמדת הרכז.
&nbsp
מיאמי קיבלה את דראגיץ', עכשיו במיאמי (להבדיל מבלייקרס) לדראגיץ' יש עם מי לשחק. הם שידרגו את עצמם. אחלה מהלך אחרי העזיבה של לברון, מוכיחים שלא צריך לעשות טאנקינג כדי להשאר רלוונטיים. במיוחד אחרי שהם לא מוותרים על הרבה.
&nbsp
רג'י ג'קסון עובר לדטרויט, וכשאני מקשיב לרדיו באוקלהומה כולם שמחים וצוהלים. תיארו אותו כסרטן ואמרו שגם אם פשוט היו מוותרים עליו זה היה נחשב להצלחה בשביל אוקלהומה. מבכים על עזיבתו של ה-פרקינס. ג'נינגס עדיין בדטרויט אז אני לא בטוח מה ואן גאנדי מתכנן שם, הגנה בטוח לא נמצאת באג'נדה שלו.
&nbsp
בתמורה לג'קסון התאנדר קיבלו חבילה נאה, הם הביאו את קנטר, סינגלר, נובאק ואוגוסטין. אני חושב שסינגלר יכול להשתלב טוב. קנטר גם יכול להוכיח את עצמו כמהלך חכם, הוא גבוה טוב מאדאמס לדעתי ובנוסף הם קיבלו רכז מחליף. טרייד טוב מכל הבחינות.
&nbsp
יוטה, יעבירו את הזמן עד סוף העונה.
&nbsp
כל שאר ההעברות לא כל כך מעניינות, לדעתי פורטלנד עשתה צעד טוב אבל לא בטוח משמעותי. כל השאר זה בוטנים.

billc

New member
דרך אגב עכשיו אמרו בESPN שג'קסון רוצה יותר מ14 מליון לעונה

בדיטרויט לדעתי ישתמשו בו העונה ויזרקו אותו בסופו (אם זה המחיר שהוא יבקש)

למעלה