PG SHUFFLE
תגובות קצרות על הטרייד דדליין

מילוואקי מקבלים את MCW, לא הבנתי למה מותרים על על ברנדון נייט, יש לו עונה נהדרת, מילוואקי רצה יפה העונה. אולי קיד רואה קצת מעצמו בMCW כי הוא עושה הכל מהכל, קצת כמו קיד כשחקן.

פילדלפיה מסריחים, באמת אין לי מילה טובה יותר לתאר את הקבוצה הזו שבכלל צריכה לשחק בדי-ליג. זה מגוחך.

פיניקס קיבלו את נייט, אז מצד אחד הם איבדו את דראגיץ' אבל הם קיבלו את נייט, שנה שעברה הייתי אומר שפיניקס טועים בגדול. אבל עם איך שגם נייט וגם דראגיץ' נראים העונה, הם לכל הפחות לא ויתרו על כלום בעמדת הרכז.

מיאמי קיבלה את דראגיץ', עכשיו במיאמי (להבדיל מבלייקרס) לדראגיץ' יש עם מי לשחק. הם שידרגו את עצמם. אחלה מהלך אחרי העזיבה של לברון, מוכיחים שלא צריך לעשות טאנקינג כדי להשאר רלוונטיים. במיוחד אחרי שהם לא מוותרים על הרבה.

רג'י ג'קסון עובר לדטרויט, וכשאני מקשיב לרדיו באוקלהומה כולם שמחים וצוהלים. תיארו אותו כסרטן ואמרו שגם אם פשוט היו מוותרים עליו זה היה נחשב להצלחה בשביל אוקלהומה. מבכים על עזיבתו של ה-פרקינס. ג'נינגס עדיין בדטרויט אז אני לא בטוח מה ואן גאנדי מתכנן שם, הגנה בטוח לא נמצאת באג'נדה שלו.

בתמורה לג'קסון התאנדר קיבלו חבילה נאה, הם הביאו את קנטר, סינגלר, נובאק ואוגוסטין. אני חושב שסינגלר יכול להשתלב טוב. קנטר גם יכול להוכיח את עצמו כמהלך חכם, הוא גבוה טוב מאדאמס לדעתי ובנוסף הם קיבלו רכז מחליף. טרייד טוב מכל הבחינות.

יוטה, יעבירו את הזמן עד סוף העונה.

כל שאר ההעברות לא כל כך מעניינות, לדעתי פורטלנד עשתה צעד טוב אבל לא בטוח משמעותי. כל השאר זה בוטנים.