טריידס וכהנה

XxXFireBoyXxX

New member
../images/Emo27.gif מכירה / קניה ../images/Emo37.gif

אני מקווה שזה בסדר לדעת המנהלים BROA אני קונה חלוק סאונה ורוד של בנות נקי שרשרו הודעות מכירה קניה

שרשור הטריידס הדו שבועי ../images/Emo20.gif

אפילו שמקוננת בי התחושה שהתבלבלתי בספירה .__.; בכל מקרה לכל מי שחדש, זה המקום לרשום בו את הדברים שאתם מעוניינים לקנות/למכור, וסתם לשאול שאלות ולקבל ייעוץ בקשר לקנייה ומכירה במייפל. ^_^ אל תשכחו לציין באיזה שרת אתם כשאתם מוכרים/קונים משהו. נ.ב. מתנצלת על השעה המאוחרת

XxXFireBoyXxX

New member
מנהלות

אם אפשר שרשרו את ההודעה שלי לשלה או שלה לשלי בבקשה תודה

ToryMaster

New member
טריידס וכהנה

לא הייתי בטוחה מה סיכמנו שהנוהל בנוגע לפתיחת שרשורים כאלה [אם סיכמנו, סיכמנו?], אז אני אשרשר בינתיים את שני השרשורים לכאן, אתם מוזמנים לעדכן אותי במה שסוכם. החלפות, מכירות או מתנות שברצונכם לתת או לקבל - אנא שרשרו לכאן בתוספת שם הפריט [דההה], הכמות והמחיר בו אתם מעוניינים.

miss_t

New member
bera?

או broa , יש לי בעיה עם התרגום של זה לעברית... אם זה bera אז המחירים שאמרתי בכל מקרה- גרניט שווה יותר מORE רגיל ששווה 1K... אבל עכשיו המחירים ממש משתנים אז ככה שאני יכולה בכיף למכור 3K לאחד

ToryMaster

New member
איך הגעת מbera לברוא ../images/Emo3.gif

וכן, זה broa. למה את מתכוונת בOre רגיל?

miss_t

New member
ORE

בן דודה שלי התותח הסביר לי לפני כמה ימים יש ores שהם נדירים יחסית ( קשים להשגה- נופלים פעם ב..) ויש את אלו שנופלים כל שתי שניות... הORE הרגילים- טופז,ספיר, מינטריל, הכתום, Orihalcon , הסגול, אופאל, Silver, Emerald הORE שקשה יותר להשיג (ולכן שווים יותר) DIAMOND שווה 5K - 15K GOLD שווה 10K granet - שווה 2K-5K steel שווה - 5K או יותר Bronze- 5K או יותר Black Crystal גם שווה 7K- 15K וכמובן ש LUK Crystal Ore the LUK Crystal Ore Power Crystal Ore the Power Crystal Wisdom Crystal Ore שווים גם בין 5K-20K (תלוי איזה) וש - Crystal Ore the Dark Crystal שווה 100K

ToryMaster

New member
אה

בעיקרון, זה מתחלק למתכות [מית'ריל, ברונזה וכו'] ולאבני חן [גרנט, אופל, אמרלד וכו']. שני הסוגים הם ores, כיוון שore זה המחצב בצורתו הגולמית, הטבעית, הלא מעובדת או מלוטשת. בגלל זה לא הבנתי. קיצר, למכור את הקריסטלים השחורים, בסדר, ספיייייייייייייייר.

miss_t

New member
הגולמית, הטבעית, הלא מעובדת

מה שתגידי
העיקר שהבנת את השווי של כל אחד

ToryMaster

New member
דה

אני שונאאאאאאאאאאאת לקנות דברים שאני צריכה לקווסטים, שונאת.

ToryMaster

New member
מנסה ממש

אבל משום מה נופל לי כמעט כל מחצב אפשרי חוץ מזה

miss_t

New member
את נלחמת במפלצת שמפילה אותו?

זו השאלה... אם כן - אז רק סבלנות אם לא- איזה ORE את מחפשת?

ToryMaster

New member
כן

אני נלחמת בהן ומקבלת המון דברים נורא נחמדים ושימושיים, הכל חוץ ממחצב גרנט [שהזכרתי כבר איזה ארבע פעמים בשרשור הזה
].

miss_t

New member
הזכרת רק פעם 1 ../images/Emo46.gif

ואת ה ore הכי כדאי לקנות פשוט וקל... יש המון מוכרים ואת יכולה לקנות אפילו בפחות... תציעי 1K לORE אולי יתמזל מזלך ולא יהיה למוכר אכפת

הו גרנט../images/Emo122.gif../images/Emo118.gif

אני זוכר שיש 2 משימות אאלט [אם אני לא טועה] שצריכים בהן אבני גרנט O-ם.. בעקרון אני קניתי 10 ב21K והפכתי את זה לגרנט אחד, אבל לא יודע.. אני לא חושב שממש אפשר למצוא גרנט בכמות שצריכים >< אולי רק מPQ של קרנינג

למעלה