תודה רבה על הפרגון. התבלין הכי חשוב בכל
ארוחה.
גם אני, אם להשתמש בביטוי שלך, לא אוהב לבזבז נדל"ן על מנה גדולה שאין בה בשר או דג או לפחות איזה לובסטר קטן לעת מצוא. אבל כאן ממש לא הצטערתי.
מה זה אוכל מדהים? לא יודע. בטוח שלא מעט אנשים יאכלו את המטעמים של הטבחית של טריו וימשכו בכתפיים. לי היה ברור, למה היה לי מדהים - כי אני מכיר את מנעד האיכות בתחום. אכלתי מידי הנשים המדהימות אותן הזכרתי בדיווח ואצל חברים גיאורגים אחרים, אכלתי ברב המסעדות הרלוונטיות בארץ וגם בגיאורגיה עצמה לא צמתי. אז כשאתה רואה משהו שחורג מהמנעד המוכר - זה כיף גדול. והכיף הגדול בא במפורש בגלל ההיכרות המוקדמת עם המנעד הזה. כמו ששמעת המון ביצועים של הסוויטות של באך לצ'לו - קאזאלס, יו-יו-מה, מאיסקי, דה פרה - ואז, פתאום (נגיד), אתה שומע בפעם הראשונה את רוסטרופוביץ'... תסכים שהתדהמה תהיה הרבה יותר גדולה מאשר אם היית שומע את היצירה בפעם הראשונה בביצועו... [טוב, סתם הגיגים סביב נושא שמעסיק אותי כבר זמן מה - עד כמה חשוב או לא חשוב לפתח מומיות כדי להפיק הנאה מירבית בתחום נתון].