טריוויה סימפסון

Nautilus

New member
אני יודע!

הוא לקח את כל המגפונים במשטרה וחיבר אותם ביחד ואז צעק פנימה (מה שהרעיד את כל העיר...) ושאלתי עדיין עומדת בעינה: מה הסוד של "אצני הסוסים" (איך מתרגמים Jockeys?) בפרק שבו בארט והומר מאמנים סוס להיות סוס מרוץ

odie

New member
אני יודעת ../images/Emo13.gif

היה את - santa´s little helper, או בשמו האמיתי- satan´s little helper
כלבו של בארט, שהומר קנה ככלב מרוץ, מהזוועתיים שבהם. והיה את snowball 1-? חתול שחור, כמדומתני שהיו רבים לפניו והראשון היה לבן. ולליסה היה פוני באיזה פרק, שאינני זוכרת את שמו, והיו את 2 הלטאות אוכלות הציפורים שבארט גידל לאחר שבקעו מביצה, שאינני זוכרת את שמם. נכון ששניים בלי שם מסוגים שונים שווים לאחד עם שם?
נגיד שכן ואשאל שאלה, אםאינכם מסכימים, אתם יכולים להתעלם ממנה. או.קי?
אז ככה (שאלה משולבת בעלת שני חלקים, ברשותכם) - איזה להקות הופיעו ב´הומר-פאלוזה´ שארגן מי אם לא חביב הקהל הידוע בגם כינויו ´קוויג´יבו´, הומר סימפסון, ומאיפה לקוח הכינוי? ערב טוב במידת האפשר.

fry

New member
זה אני יודע

הכינוי נלקח כאשר המשפחה שיחקה scrtable ובארט לא רצה לשחק אז הוא שם את כל המילים שלו ויצא קוי´גבו והוא אמר שזה big north american monkey והומר הבין שזה הוא וזה לא פייר יש לי שני שאלות לשאול לא כולל זה

odie

New member
רגע, ומה עם הלהקות?

אחת מהן היתה הרד הוט צ´ילי פפרז... רמז.

starman

New member
אני חושב ש Smashing Pumkins

הופיעו. ודרך אגב לליסה היה גם עכבר שהיא עשתה ניסוי לגביו ולגבי בארט. starman

mccartney

New member
היו עוד להקות

גם סייפריס היל היו שם, וגם SONIC YOUTH, נראה לי. אני חושב שגם היה להם סוס מרוץ, מהפרק שבו בארט התחיל לנצח עם הסוס במרוצים ואז הגמדונים שהם בעצם הג´וקיז במציאות - חטפו את הומר.

fry

New member
אמרתי כבר

קוראים לו פינצ´י והוא מת שהומר עשה לו אמבטיה עם מים חמים ובטעות בישל אותו

לא רוצה להיות קטנוני

אבל בכל זאת חכו עד שאני יתן אישור עכשיו תורו של נאוטלוס לשאול אז בבקשה תחזור על השאלה שלך וכשתראה תשובה נכונה תאפשר למישהו אחר לשאול חיות של משפחת סימפסון: 1.סנטס ליטל הלפר-כלב 2.סנובל-חתול 3.סנובל 2 -חתול 4.סטמפי-פיל 5. פרוגי-צפרדע 6.היה כלב שבארט הזמין מהטלוויזיה שגרם לו לשכו מסנטנס ליטל הלפרלא זוכר איך קראו לו אבל נראה לי שלאסי כי הוא היה מאותו סוג 7.הסוס שציינו קודם 8. קרבי או משהו כזה שהיה העקרב של הומר עד שמצא את מותו במטבח של מארג

Tabasco

New member
להקה! ../images/Emo108.gif

איך אפשר לשכוח את הפרק עם U2?! הלהקה הכי טובה בעולם כולו! דרך אגב- יש לי מין כזה לוח שנה שמקלפים ימים והוא של משפחת סימפסון, כל יום יש איזו שהיא שאלת טריוויה והן ממש ממש ממש קשות!!! אז אם אתם רוצים- אני מוכנה לקחת על עצמי את האחריות לארגן סקר יומי וכל יום לשחרר שאלה אחת ונספור נקודות- מי שינצח בסוף יקבל פרס נחמד... אני יודעת מה
רק תגידו לי כן או לא, ואני אקח את זה על עצמי

fry

New member
אוקיי טעות עצומה

קראו לו פינצ´י!!!! הוא מת שהומר עשה לו אמבטיה עם מים חמים אחרי שהם חזרו מהים

לי יש שאלה

מי יודע ואיך הומר גילה מה מסמן הגי בשם שלו הומר גי סימפסון.......

fry

New member
שאלה קלה

כשהוא הלך למקום שאימא שלו חיה שהייתה היפית והיה ציור של הומר והיה כתוב homer jay simpson

יפה יפה

יפה יפה על התשובה יש לי שאלה יותר קשה שבארט הופך להיות היורש של מיסטר ברנז מה הוא מגלה על הומר (שהוא עושה בסטר בדרך כלל בשרותים)

fry

New member
גם את זה אני ודע!!

הוא אוכל פרחים!!!! ואז הומר אומר i need help

למעלה