טריוויה סימפסון

עוד שאלה../images/Emo50.gif../images/Emo85.gif

השאלה הבאה שלי מה כתוב על הסקסופון של ליסה(החדש)? ובימקום מה קנו לה אותו....?????????

אתה לא יודע כלום.......

היה גם את הסוס של ליסה פרינסס זה לא היה עקרב זה היה סרטן היה גם לטאות של בראט הקוף של הומר והחברה של סנטה ליטל הלפר והגורים שלהם......

למה

למה לא שואלים יותר שאלות...

שאלה חדשה

טוב השאלה היא.................. בן כמה נד פלנדרס ובאיזה פרק מגלים זאת...........................מהרו וענו...........

starman

New member
חידה קלה

הוא בן 60 ומגלים את זה בפרק "ויוה נד פלנדרז". starman

dylan

New member
שאלה מכשילה..

לא בכוונה אני מניח.. אבל זה מי ירה במר ברנז.. הוא עדיין חי..

Gevakumon

New member
טוב אז יש תשובה אבל אין שאלה...

אז אני אשאל שאלה, תנו לי שניה לחשוב על משהו... אוקיי, זה שאלה דיי מתוסבכת... מה הקשר בין "מיפ מיפ" (אתם יודעים, הציפור הזאת שבורחת מהשועל או מה שהוא לא יהיה) ובין אחת מהדמויות שהיו בסימפסונס. אחח, איזה שאלה מתחכמת דפקתי חחח Chief Wiggum: "Remember ralph, if your nose bleeds, it means you´re picking it too much, or not enough"

אני יודעת!

זו שעושה את הקולות של איצ´י וסקרצ´י היתה עושה גם את הקול של הרוד-ראנר בפרק בו הומר היה הדמות החדשה! (היא עשתה רק "מיפ" אחד והם שכפלו את זה...) פרק ענק! עכשיו אני מחכה כמו ילדה טובה לאישור התשובה שלי לפני שאשאל את השאלה הבאה.

R-E-L

New member
לדעתי את צודקת

והנה שאלה: מה שם הגברת שבארט עבד אצלה במטרה להרוויח כסף כדי לקנות חוברת קומיקס? כמה קיבל בסוף העבודה? ולשם איזה מוצרים הגברת אמרה שהכסף מיועד? שאלה קלה כזאת... למי ש"בקיא בחומר"

היי! ../images/Emo46.gif

השרשור לא עובד ככה! זה שענה על השאלה הקודמת הוא זה שאמור לשאול את השאלה הבאה!

למעלה