טריוויה סימפסון

טרוויה סימפסון../images/Emo124.gif

הטריוויה היא טריוויה בשרשרת זאת אומרת : מישהו מתחיל לשאול שלאה (אני יתחיל ראשון הפעם) והבנאדם שעונה את התשובה הנכונה ראשון מקבל זכות לשאול שאלה אבל בבקשה בלי פיוצרמה רק סימפסון(יש הרבה אנשים שלא יודעים בכלל מה זה פיוצרמה או שלא מתאפשר להם לצפות בסדרה- אני יצא לי רק לראות את הפרקים הראשוניים, ענק)אם אתם רוצים פיוצרמה אז תארגנו טריוויה פיוצרמה. אם לא עונים על השאלה הרבה זמן(לפי החלטת השואל) הוא רשאי להחליף שאלה ומותר להעביר זכות של לשאול שאלה ואני יהיה אחראי על הניקוד ויעדכן כל הזמן בקשר אליו (אני גם ישמח לעזרה בנושא) טוב עכשיו אני רק מקווה שיהיה שיתוף פעולה טוב אני יתחיל בשאלה די פשוטה איך קוראים לדג בעל שלושת העיינים שנוצר בגלל הזיהום של המפעל?

שאלה טכנית בנוגע לשרשור

אם עונים על השאלה צריכים לחכות עד ששואל השאלה יאשר את התשובה על מנת לשאול את השאלה הבאה? (אני לא מאמינה שלא הזדקקתי לסימני פיסוק!)

TimBuck2

New member
רגע... אין עוד שאלה?

לא שאני בקיאה בטריוויה סימפסונית... זה פשוט מעניין. אז לי יש שאלה (שמן הסתם תהיה קלה, תראו את ההערה הקודמת) מי רצח את מר ברנז???

fry

New member
גם את זה אני יודע

מגי סימפסון בגלל שברנזי לקח לה את הסוכרייה

TimBuck2

New member
אז למה אתה לא כותב עוד שאלות?

אתה הורס את כל המשחק יקירי! חחח... יש לי שאלה (לא שייך לטריוויה) שמטרידה אותי: למה לבארט ליסה ומגי אין צבע לשיער? כלומר, לכל שאר הדמויות יש, להם רק יוצאים שפיצים מהראש. אם לי יצאו שפיצים מהראש אף אחד לא יקרא לזה שיער....

fry

New member
עזבי

זה סדרה מצוירת אין כאן מה לחשוב בטח משהו שקשור למאט גרונינג

fry

New member
והנה חידון

שאלה קטנה איך קראו לנגן הסקסופון שליסה אהבה?

TimBuck2

New member
אה! אני יודעת את זה!

bleeding gums לא רגע... זה משהו שקשור לשיניים... המממ... פרק משעשע.

אני לא חושב שהנבתם את הרעיון

לאף אחד אסור לשאול שאלה חוץ מהאדםשעכשיו תורו וגם הוא צריך לחכות לאישור משואל השאלה הקודם אז FRY אתה מוזמן לשאול שאלה ובבקשה תשתדלו שזה ישארלפי החוקים ולא להתחיל סתם לזרול שאלות באוויר אגב קראו לו בלידינג גאמס מרפי והוא כבר נפטר בבפרק לפני שנה בערך אז FRY שאל

TimBuck2

New member
כפי שכבר ציינתי

אני לא ממש בקיאה בסימפסולוגיה (את הפרט הקודם ידעתי כי הפרק שודר לא מזמן) אז אני מנדבת את מי שירצה לשאול שאלה במקומי...

אבל את לא צריכה לשאול שום שאלה

תורו של FRY עכשיו כי הוא אשיב נכון על השאלה שלי והוא גם ענה ראשון

אה סליחה (ויש גם שאלת המשך למשחק)

שאל כבר אז אני ישאל במקומך (תודה אגב ושוב סליחה) איזה חיות מחמד היו למשפחת סימפסון ( לפחות שלוש ושיהיו שונות יעני לא לרשום שני חתולים וכאלה ואת סוג החיה והשם שלה)?

TimBuck2

New member
טוב יש לי 2

שני חתולים (לא זוכרת איך קראו להם... סורי... אולי לאקי?) וסנטה´ס ליטל הלפר (שהפרק עליו מרגש... סניף סניף) רגע, מגי לא נחשבת חיית מחמד? מי שנותן את השם של החיה השלישית זוכה לשאול את השאלה הבאה! הממ....

TimBuck2

New member
טוב, בעצם יש לי שאלה

(כי באופן טכני מגיע לי...) קודם כל, בקשר לשאלה הקודמת, עדיין חסרה חיה (יש לנו 2 מינים ושלוש חיות) אז צריך להשלים את זה. שאלה אחרת אבל באותו נושא- מה היה המקצוע של סנטה´ס ליטל הלפר לפני שהיה חיית המחמד של המשפחה הצהובה?

odie

New member
סנטה´ס ליטל הלפר

היה כלב מירוץ מחורבן שנמכר להומר במיטב כסף המתנות לחג למשפוחה, ששינה את שמו מ´עוזרו הקטן של השטן´ ל´עוזרו הקטן של סנטה´ לרווחת הילדים הצהובים שבדרך.

Nautilus

New member
והחיה השלישית:

Duncan הסוס שמחליף את השם ל Furious D באמצע הפרק Saddlesore Galactica. אני מקווה שזה נחשב לחיית מחמד כי אם לא אז אין לי מושג מי השלישי. ועכשיו לשאלה: אם כבר ב Saddlesore Galactica עסקינן: מי יודע מה הסוד של הרוכבים במרוצי סוסים שבהם בארט משתתף? אה כן, ולא הצגתי את עצמי... שרוף סימפסונס רציני (וגם פוטראמה) , אבל רק מאז שגיליתי את הסידרה מחדש באינטרנט (יש לי 170 פרקים בנתיים), בטלויזיה ראיתי רק את העונה הראשונה לפני הרבה שנים בערוץ 1. אז בהצלחה עם הפורום החדש, ומחכה לתשובה.

Gevakumon

New member
לא הבנתי את השאלה....

הניסוח לא ממש ברור....אבל החיות שהיו להם זה סנובול סנובול 2 סנטה´ס ליטל הלפר ולאקי הכלב שבארט קנה עם הכרטיס אשראי ואגב, השאלה "מי רצח את מיסטר ברנז" צריכה שינוי קטן, השאלה היא "מי ירה במיסטר ברנז" שהרי הוא לא מת... אם זאת התשובה הנכונה, אז אני שואל עכשיו שאלה, אז הנה זה בא: מה בארט עשה שגרם להומר ומארג´ לשלוח אותו לבי"ס צבאי?

למעלה