טריגר

avi060880

New member
טריגר

היי
אני בדיכאון חריף מזה כחודשיים בגלל עזיבת אהבת חיים. אהבתי מישהיא ששינתה אותי לטובה. והיא עזבה אותי. מאז אני בוכה כל הזמן. לא מתפקד וכל הזמן חושב עליה. ( אני סובל גם מפוסט טראמה עקב אונס).
מה לעשות חוץ מלחתוך את עצמי. איך מתגברים על אונס ואהבה מאכזבת.

תודה מראש אבי

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי אבי

האם ניסית טיפול פסיכולוגי? הוא מאוד יעזור, למטפלים יש שיטות משלהם איך להתגבר על הכל

avi060880

New member
היי DOCTORWHO טייגר

ניסתי ללכת לטיפול ובעצם אני באמצע טיפול פיסכולוגי ואני לא רואה כל כך שזה עוזר. פשוט נמאס לי מהחיים האלה.
והטיפול רק מחזיר אותי לאונס שעברתי. והתחלתי לחתוך את עצמי. ואני לא מוצא את עצמי באף מקום

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

אני מבינה את הכאב שלך. זה לא קל לעבור מה שעברת. אתה נשמע אדם חזק אתה צריך מסגרת שתוכל לפרוק שם את מה שאתה עובר. טיפול יכול לעזור למרות ההתעסקות בנושא, אתה תראה שתקבל כלים חדשים איך להתמודד עם מה שעברת. בנוסף שווה לחפש גם קבוצות תמיכה יש הרבה, זה יעזור לך לפרוק. אל תוותר אתה נשמע אחלה של בן אדם אל תאבד תקווה אנחנו כאן בשבילך

avi060880

New member
היי DOCTOR W H O

היי אני בטיפול ובקובצת תמיכה לנפגעי תקיפה מינית. ויש לי שאלה בקשר לפגיעה עצמית. יש לכם רעיוניות איך עושים פגיעה עצמית שלא מסכנת את הגוף.
כמו קרח יבש במקום חתכים שאני חותך את עצמי.

תודה רבה

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

לי בגלל האוסידי יש טקס של לשרוט את המצח כשיש מחשבה טורדנית. היום אני רק מעבירה קלות את האצבע על המצח . נסה להפוך פגיעה למשהו שיעשה לך טוב כמו במקום לפגוע ישר לראות טלויזיה וכדומה

למעלה