טריגר

טריגר

אני לא באמת אעשה כלום, פוחדת מדיי (ואולי טוב שכך) ועדיין יש לי יצר חיים ותקווה מסוימת (ואולי טוב שכך), אבל אני רוצה למות. אין לי כוח לחיות יותר, אין לי כוח להכיל את הכאב הזה, את החרדה הזאת, את חוסר הוודאות הזה. רוצה שיישמרו עליי. רוצה שיסירו ממני אחריות ויטפלו בי. רוצה להיות קטנה. רוצה להיות הבת שלה ושהיא תהיה אתי כל הזמן. ואי אפשר. ואי אפשר לרקוע ברגליים בגיל 38 (או בכל גיל אחר מעל 5) ולקבל מה שרוצים. או כמו במקרה שלי - צריכים.

אני לא באמת אעשה כלום, אני רק כותבת כדי לפרוק. רע לי ורע לי ורע לי ונמאס. מתגעגעת לאימא שלי. מתגעגעת לאיזו שהיא תחושת ביטחון שמעולם לא הייתה שם באמת כי הבן אדם שאמור היה לשמור ולהגן באמת שמר והגן, אולי אפילו יותר מדיי, אבל זה בגלל שהוא חמד אותי לעצמו והרשה לעצמו לקחת. ואולי בגלל שהבן אדם שהיה אמור לשמור ולהגן התעלל והתעלם והפנה עורף וכתף קרה ולא יכול היה להתמודד אתי ועם העוצמות שלי. היום אני מבינה שהם היו נכים רגשית, אבל אני לא בטוחה שאפשר להחלים מהצלקות האלה. שנים על גבי שנים של טחינת מים בטיפולים ומה? לא מחלימים מזה. אפשר רק לעשות שיהיה יותר נסבל, עם תרופות ושיקום, אבל לא באמת מחלימים. ההזדקקות מחלישה אותי, מקטינה אותי, ואני לא יכולה להיפרד ממנה. לא יכולה.

וכואב לי בשקע של החיבוק, שאין אותו, שגם כשהוא מגיע הוא קצת ולא מספיק ולא מספק ורק מעורר עוד ועוד כאב בלתי נסבל. כמו אדמה חרבה ששכחה איך זה להרגיש את הגשם והתרגלה לחיות בלי מים ופתאום יש מים והיא לא יודעת מה לעשות וכואב לה בסדקים שהיא שכחה שקיימים.

אני צריכה שיקום והוא כמעט לא קיים אצלי. אני צריכה טיפול. לא רק תרופתי. אני צריכה מקום. פשוט להביא את עצמי ושישמרו עליי ושיראו אותי כמו שהיא רואה וכמו שהיא בשבילי, שהיא נכנסה לי ללב ואני לא יכולה לתת לזה, לה, ללכת. ואני לא יכולה להתמודד עם עניין החתולה והשותפה.

ואני מרגישה קצת יותר טוב מאשר בשבוע שעבר, ועדיין, הלב שלי מרוסק לחתיכות כי אני כבר רואה פרידה ממנה, ממי שהכי חשובה לי היום. ובאמת שכבר אין לי כוח. אני סוחבת, אבל מתפרק לי הגב. זה כואב לרצות. וכואב לא פחות להפסיק לרצות. כשלא רוצים יותר כלום, קשה להישאר בחיים. אני עדיין רוצה, אבל מתנדנדת כל הזמן. יש לי מחשבה שאומרת לי שאני צריכה לסיים הכול וללכת מכאן למקום שלא כואב יותר. שמשכנעת אותי שדי, הגיע הזמן, 38 שנים זה המון, אימא שלי מחכה לי (היא לא, אני בטוחה שהיא לא הייתה רוצה שזה יקרה). ויש לי גם מחשבה טובה שמתעקשת גם היא לא להרפות בינתיים, של דברים לחכות להם, להתנחם בהם: לימודים, עבודה שיקומית, עבודה רגילה, אנשים שאכפת להם, שיקום שאולי עוד יהיה, אכילה שפויה שאולי עוד תחזור, סרטים, מוזיקה, תכניות בטלוויזיה. אולי גם לחזור לצייר, מה שלא עשיתי 20 שנה בערך (מצרפת לכם ציור שלי). אולי לשחות. מנסה להיאחז בכל מה שאפשר ובוכה. נקודת האור הכי משמעותית לי כרגע היא הרופאה שלי, והיא גם זו שבגללה אני סובלת כל כך בחוסר הוודאות הזה. כואב לי. רע לי. והחתולה שלי. אני פוחדת עליה. והשותפה, שלא תעזוב... ומה יהיה עם המתח הזה בינינו...

אני צריכה חיבוק ומתביישת לבקש אותו. אבל בבקשה, מי שיכול...

באותה הזדמנות מתנצלת על החפירות היומיומיות שלי, אבל זה עוזר לי לפרוק ולהרגיש טוב יותר, אז גם תודה על המקום הזה
.

כאן...

מצטערת שחסרת מילים..
רק שכאן..
וקוראת הכל..
ואיתך..
מחבקת חזק חזק...

תחזיקי מעמד יקרה...
אוהבת המון המון...

Blackbird fly

New member
...

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((אור)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

כמה שתרצי, מתי שתרצי.

תמרה45

New member
אלומה אהובה!!!

שולחת לך ים של חיבוקים ואהבה
ועוד הרבה הרבה כוחות ליצר החיים והתקווה שקיימים בך..
מי יתן והוא יגדל עוד ועוד!!
את באמת נ-ו-ר-א מוכשרת!!
אלומונת.. באמת אני רואה בך כ"כ הרבה אור ויחד עם זאת כואבת את הכאב שלך..
וכואבת את זה שאין לך את ההזדמנות לשחרר את הכאב מתוכך, ולהצליח לצלוח את המכשול או את הגדר שהוא שם לך..
לא יודעת, אולי זה התלות הזאת, לא יודעת בדיוק להגיד מה זה הדבר הזה ששם תקוע מלאפשר לך להאיר לך את עצמך, ולהאיר את עצמך לעולם בפשטות... {תקני אותי אם אני טועה..}
אני רואה להאיר לך את עצמך ולומר לך כמה כוחות של נתינה יש לך לעולם הזה..
אולי יום אחד תצליחי להרכיב במקום אחר בנשמתך איזה זוג אחר של משקפיים שיאפשרו לך לראות את עצמך כמחזקת אותך.. כנותנת לך... אוחחח.. אולי אני סתם מקשקשת פה תרופות פלא פנימיות שהם לא הכי אמיתיות אבל בכ"ז, הלוואי...
וגם באמת כולנו כולנו צריכים חיבוקים ונישוקים ואהבה.... רק שיש בנו דרגות רגישות שונות.. וכל אחד לפי צורכו ((-:
אוהבת אותך ומחבקת!!!
תמרה..

תודה לכולן + טריגר

אני לא עומדת במתח הזה. השותפה חזרה והדלת שלה סגורה, אני לא יודעת מתי נדבר, איך נדבר ועל מה נדבר. בסוף נצטרך הרי להיפגש פנים מול פנים, הדירה שלי לא נורא גדולה. הפחד, לעומת זאת, כן גדול. אולי אני מנפחת את זה והחרדה לא מעוגנת במציאות, אבל אני מרגישה שהיא כן. שהיא תכף תגיד לי שהיא עוזבת. שהיא תציב לי תנאים לגבי ההתנהגות של החתולה (כאילו שיש לי שליטה עליה בכלל). שהיא לא תחזיר לי את הכסף שהיא חייבת לי ולא רוצה לתת וזה ייצור משקעים בינינו. שייקחו לי את החתולה בגלל שהיא הלשינה עליי למשרד הבריאות. שהיא בעצמה תתנכל לחתולה (לא נראה לי שהיא מסוגלת, היא מאוד עדינה והיא בטח תפחד ממנה בכל מקרה אחרי מה שהיה).

אני מתוחה מאוד ואין לי מנוחה. כל הזמן באי שקט מוטורי. ועכשיו חזרתי מרופאת המשפחה. מתברר שאסור לי לקחת תרופות הרגעה לפני השינה, כי אני סובלת מדום נשימה בשינה, אני נחנקת תוך כדי שינה ומתעוררת כדי לנשום. זה מבהיל. ואם לוקחים כדורי הרגעה אז ישנים יותר חזק, ואני לא אתעורר כדי לנשום. איזה שיט זה. אני כנראה אצטרך מכשיר של חמצן, כמו ששישמים אחרים אמרה. עכשיו זה סיפור, להזמין תור לא.א.ג, למעבדת שינה (איזה שיט זה, עברתי את זה לפני 15 שנה בערך, ואז הייתי יותר רזה בהרבה). אוף. וגם הזמנתי דו"ח מהרוקחות המרכזית, שינסו לעזור לי להתחקות אחר התרופות שלקחתי מאז ומעולם. נראה אם הם יוכלו לעזור לי. מקסימום אני אזמין את כל התיק הרפואי מהארכיון, מקווה שזה אפשרי. הכול לצורך המשימה הזאת של הפסיכיאטרית שלי, שרוצה לעשות לי הערכה מחודשת של כל התרופות עם איזה פרופסור שמתמחה בפרמקולוגיה.

אין לי שקט. אין לי מדריכות. שתיהן לא יכולות להיפגש מתי שאני כן יכולה. בעבודה מלחיצים אותי מאוד לתת את מינימום השעות ההכרחיות, יש לי טקסטים שמחכים לי (ברוך השם) ויש לי סמסטר חדש שמתחיל מחרתיים ומרגש אותי, יש לי אינספור טיפולים רפואיים ובדיקות שעליי לעבור, והייתי יכולה להיות הרבה יותר רגועה אילו רק הייתה לי שעה שבועית קבועה עם הרופאה שלי. רק זה. לא רוצה שום דבר יותר. כלומר רוצה, אבל הייתי מסתפקת בזה. אני כל כך זקוקה לה, למילים הטובות שלה, לטון הדיבור, למבט. אני יודעת שכבר חפרתי על זה רבות, אנא סלחו לי, אני לא רוצה לשעמם, אבל אני לא כותבת פה כדי לבדר, אני כותבת כדי לפרוק ולהקל על עצמי ובלאו הכי מי שלא מתעניין לא קורא.

אני פוחדת ממתי שהשותפה תצא מהחדר, איך נדבר, מה נדבר. אני כל כך מתוחה. אפשר לחשוב מה הכי גרוע שיכול להיות? שהיא תעזוב. ואני לא כל כך בטוחה שהיא תרצה לעזוב, כי היא בחיים לא תמצא דירה בתנאים כל כך טובים כמו אצלי, שזה מרחק יריקה מהמכללה שלה, לא משלמת מים, ארנונה, אינטרנט, חשמל רק 35%... הכול בחוזה... ואפילו תיקון של סתימה היא לא מוכנה להשתתף אתי. זה כואב. זה מאכזב וזה מכעיס. ואני לא רוצה שתהיה אווירה עכורה בינינו. אני אנסה להאמין שהכול לטובה ואם היא תעזוב סימן שהיא צריכה לעזוב ואני אמצא מישהי יותר טובה. אבל האם זה אפשרי? מאיפה לוקחים כוחות, תגידו לי? וכל הזמן אומרים לי שיש לי כוחות ושאני חזקה ובלה בלה בלה נכנס לי לאוזן אחת ויוצא מהשנייה. אני לא מרגישה חזקה בכלל. כלומר, אני אסירת תודה שאומרים לי את זה, אבל זה באמת עובר לידי ואני לא מרגישה שום דבר. נכנעת לבולמוסים בלי שמץ של נכונות. חולשה פיזית ונפשית ואין לי כוח לכלום.

תחזיקו לי אצבעות שהיא תצא מהחדר והכול יהיה בסדר, כי אני לא יכולה לסבול את המתח הזה, טוב?

אני לא יכולה יותר
ט

עייפתי. עייפתי די, בחיי

אני אוכלת ובולסת וטוחנת כאילו זה מה שיעזור לי בחיים עכשיו.
אין לי שקט בנפש בכלל, הכול בוער וסוער.
אני רוצה שהיא תקבל אותי מחר.
אני רוצה לראות אותה מחר.
לא יכולה יותר ככה, כולי רועדת מפחד ועל מה? למה? בגלל מה? איזו סיבה הגיונית יש לי לפחד?
די, די, קחו ממני את הכאב הזה כבר

יש לי רעיון

מפגר לגמרי, אבל לא לגמרי חסר אחיזה במציאות. ואולי כן. אני עייפה מדיי לשפוט אפילו את עצמי.
אולי אני אעבור לגור בדיור מוגן של זקנים? יענו בית אבות כזה... יש שם חדר אוכל, חוגים, אולי אפילו בריכה, לימודים... יש קורת גג יפה ומטפלים שנמצאים שם כל היום... גם ככה אני מרגישה שהחיים שלי עומדים להיגמר, אז אולי אפשר לחפש משהו כזה...?! כי לא בא לי לעבור להוסטל של פגועי נפש... אני ממש לא רוצה את זה... אבל לא כל כך מצליחה להחזיק מעמד... אני נחלשת פה. לא רוצה אשפוז יום, אבל כן זקוקה להשגחה אינטנסיבית עכשיו, הרבה יותר ממה שאני יכולה לקבל ומקבלת.
כל הזמן יש לי מחשבות לא טובות ואני נאבקת איתן. אולי במקום להיאבק אני צריכה פשוט לתת להן להיות ולגרום להן "להבין" שאין להן כוח עליי? אין לי כוח, באמת שאין לי כוח. שאלוהים יעזור לי. בבקשה, בבקשה...

תמרה45

New member
נשמתי

הסבל שלך מכאיב גם לי.
אני בטוחה ויודעת שלא מגיע לך לסבול את זה ולסחוב את זה על עצמך.
שמגיעה לך אפשרות למשהו אחר.
לא נראה שאת צריכה לגור בבית אבות.. את פשוט צריכה להתאזן ולהתייצב.
אין אפשרות שיותר תיעזרי במטפלות שלך? {לא הרופאה שכבר לא זמינה מידי שבוע..}

חיבוק גדול ממני

מצטערת שאין לי מה להגיד...
מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב עכשיו...

למעלה