טרור גם בארה"ב

gureli

New member
טרור גם בארה"ב

חברים יקרים,הנה זה הגיע גם לארה"ב הגדולה והמוגנת מכל וכול, ברגעים קשים אלו,אנו צריכים בראש ובראשונה להרקין ראש ולהשתתף בצערם של מיליוני האמריקנים, שהפכו בין רגע לשותפים אמיתיים ליגון ולשכול של מדינת ישראל. זה הזמן להתאחד,כל אומות העולם למלחמה כואבת בטרור על כל גווניו בכל דרך אפשרית, מדינית צבאית..עד לחיסולו המוחלט...אני קורא לכולכם...להביע צער עמוק על המתרחש..ולגנות את כל האירועים לאלתר. תודה לכולכם...

שרוף

New member
העולם לא יתאחד הנפט סמיך יותר

מהדם. בשבוע הבא businnes is usual

צודק...... ../images/Emo16.gif

משתתף בצער עשרות אלפי משפחות ההרוגים...... ולא רק אתה חושב ככה, כל מנהיגי מדינות העולם החופשי בדעה הזאת....

גידי@

New member
יש רגעם בהסטוריה העולמים שמשנים

דברים. במהלך ההסטוריה היו גורמים שנסו לערער את הסדר העולמי כדוגמת שודדי הים. כאשר עברו גבול מסוים הביאו לאיחוד כל הגורמים שחסלו את התופעה... היום במתקפת הטרור על ארה"ב ייתכן ונעבר הגבול הזה שיביא את העולם הדמוקרטי לנקוט מלחמת חורמה בטרור. האם זה יקרה? האם יפגעו בכל ארגוני הטרור ומדינות שמהוות מגן להם? רק ימים יגידו.

אור מ

New member
אני מקווה

אני רוצה להביע צער כבד על רבבות ההרוגים בפיגועי הטרור האכזריים והלא אנושיים שהתבצעו היום. אני מקווה ומיחל שהחיים יהיו עיסוקנו העיקרי, ולא המוות. אני מקווה ומיחל שנפתח את העיתון ובעמוד השער נראה דבר שמח. אני מקווה ומיחל שאנשים ירצו לבוא אל ארצנו ולא לצאת ממנה. אני מקווה ומיחל שימוגרו כל ארגוני הטרור בעולם ובמזה"ת בפרט. אני מקווה ומיחל שנוכל לנסוע באוטובוס, לצאת למסעדה, למועדון, לעבור במעבר חציה ובכלל, לצאת מהבית ללא פחד.

למעלה