טרור בלונדון!!!!

• פותח הנושא Janem
  • פורסם בתאריך

Ivan Ivanov

New member
רוב יהודי ארהב הם צאצאים ...

של מהגרים מהאמפריה הרוסית של סוף המאה ה 19 ותחלת המאה ה 20. בתקופת מלחמת העולם השניה הגיעו לארהב מעט יהודים.

GallaxY

New member
חח איזה מושפע אתה מהסרט

אתה אשכרה מצטט משם משפטים וכאלה
בכל אופן עם זאת שיש לי חילוקי דעות איתך בנושא ארה"ב אני מסכימה לגבי בריטניה... הם לא כל כך חברים של ערבים .

Janem

New member
מושפע? :)

אני או הוא? אני, בכל אופן, חשבתי על כל הדברים האלו שאני אומר הרבה לפני הסרט. הסרט רק בא להוכיח לי שצדקתי.

Drunk Bullet

New member
מהפח אל הפחת

מקאובוי טיפש, לסוטה מין טיפש. חוץ מלהרוס את יוגוסלביה, ולגרום לכליאתו של אחד מהמנהיגים החזקים ביותר, סלובודאן מילושביץ', הוא לא עשה הרבה.

טוב =\

אגב למה להיכנס לחיים הפרטיים שלו??? זה שהוא בגד בהילרי זה לא אמור לעניין אותך...

GallaxY

New member
זה מראה על אופיו של אדם

ואדם כזה; מנהיג של אומה? זה לדעתי בושה.

Janem

New member
מה שהם עשו ביגוסלביה

זה פשוט חוצפה, ממש טמטום. לתלוש את חבל קוסובו, שזה אחד המקומות היותר קדושים לסרבים, ולתת אותו לטרוריסטים האלבנים.

GallaxY

New member
../images/Emo45.gif

חבל שיש אנשים שתומכים בפיגועי טרור כשזה מתאים להם, אבל מוחים על פיגועי טרור כשזה פוגע בהם. קצת צבוע לא?

Janem

New member
צבוע לכאורה.

עצם התמיכה היא לא בארגון הטרור וברעיון הפיגוע, להרוג אנשים חפים מפשע. התמיכה היא נטו בעשיית צדק. הצביעות האמיתית באה מהמדינות האירופאיות שבתקופת אינתפדת אל אקצא התעקשו לראות בנו ככובשים מדכאים, ללא צדק. זו גם הסיבה שהם אמרו שבגלל שאנחנו כבשנו את השטחים, הפיגועים הרצחניים שנעשו היו "התקוממות עממית מוצדקת". אז אני אישית שמח שאותה התקוממות עממית מוצדקת חזרה להם בהפוכה בלונדון.

Drunk Bullet

New member
אם אתה חושב שזה ישנה משהו, אתה טועה

אחרי 11.9, בוש שינה את דעתו לגבי פינוי שטחים או הקמת פלסטין? לא. לכן אין סיבה שמדיניותה של בריטניה תשתנה. עשרות אלפי ימשיכו להיהרג בעירק, ופה המתנחלים, סוף סוף, יועפו מהשטחים שלא שייכים להם.

Janem

New member
כן, אבל יש הבדל...

אם לא ה11 ל9, הייתה קמה כאן מדינת טרור פלסטינית בהנהגת יאסר עראפאת, בתנאים של הפלסטינים. ארה"ב אומנם לא שינתה את עמדת היסוד שלה בנוגע למדינה הפלסטינית, אבל עובדה שהיא נתנה לשרון מדי פעם לעשות את כל העולה על רוחו, הוא אף שם מצור על המוקטעה. ארה"ב הכיאה בעראפאת כטרוריסט, 11 ל9 שינה הרבה מאוד.

Janem

New member
כן, אבל יש הבדל...

אם לא ה11 ל9, הייתה קמה כאן מדינת טרור פלסטינית בהנהגת יאסר עראפאת, בתנאים של הפלסטינים. ארה"ב אומנם לא שינתה את עמדת היסוד שלה בנוגע למדינה הפלסטינית, אבל עובדה שהיא נתנה לשרון מדי פעם לעשות את כל העולה על רוחו, הוא אף שם מצור על המוקטעה. ארה"ב הכיאה בעראפאת כטרוריסט, 11 ל9 שינה הרבה מאוד.

למעלה