טרור בלונדון!!!!

• פותח הנושא Janem
  • פורסם בתאריך

Drunk Bullet

New member
אנגליה קיבלה את העונש

עונש על פלישה למדינה לא עויינת לבריטניה, עונש על שיתוף הפעולה עם הפאשיסטים של המאה ה21 (ארה"ב מן הסתם), עונש על רצח של עשרות אלפי עירקים. בלייר ועמו צריכים להגיד תודה, על כך שמימדי הפיגועים לא היו כ"כ גדולים כמו בארה"ב ועירק.

לא הולך במוח, הולך בכוח!

עצוב שככה העולם אבל רק ככה מבינים. רק אלימות!
ביבי היה שם ונאם ויצא 5 דקות לפני שזה קרה. היה במכוון? יה! יה! יה!

Drunk Bullet

New member
רק אלימות?

רק אל תזייני את המוח כשאריאל תראה מופע זיקוקים מסוג שונה.

אריאל לא תראה דבר כזה

(אם אתה מתכוון למה שאני מתכוונת). וזה נכון אין מה לעשות. מבינים רק באלימות...

Drunk Bullet

New member
אם כך

את לא אמורה להתנגד לפיגועים בארץ, לא? הרי הטרוריסטים מנסים להשיג את מטרותיהם בכוח, כמו שאת חושבת שצריך/אפשר להשיג מטרות.

DyingBride

New member
נכון

ואנחנו צריכים להשיב מלחמה בכוח (כדי להשיג את מה שאנחנו רוצים). השאלה פה: מי יתיאש קודם?

GallaxY

New member
כן בואו נלחם עם אש באש/

ונדפוק את הראש בקיר
איזה כיףף,!!!

תשמעי...

אנחנו נלחמים על המדינה. זה לא צחוק. נדבר מחר כשני אהיה בנמיטיביע

הסכם שלום לא יהיה

צריך להלחם ואני מקווה שאנחנו לא אלה שנכנע ראשונים.

GallaxY

New member
כל מי שבעד הטרור בלונדון

תסלחו לי אבל אתם באמת לגמריי צבועים; הפצועים בבריטניה הם בני אדם בידיוק כמו כל אחד מאיתנו פה; תחשבו אם במקום אחר בעולם יושבים ואחרי כל פיגוע פה בישראל אומרים "אח, מגיע להם לישראלים האלה. שיראו מה זה לעשות פעולות צבאיות וחיסולים נגד הערבים המסכנים". טרור זה חרא; זה מעשה שנעשה על ידי חלאות אדם, האויבים שלנו ואויבי האנושות בכלל; אתם בעד הטרור? אתם בעד אל קעידה. תפסיקו להסתכל על "שיראו איך זה". לאויבים הכי גרועים שלי אני לא מאחלת מוות וש"יראו איך זה". להסתכל על זה ככה זה פשוט להיות באותה רמה של אותם טרוריסטים שיושבים וחוגגים את הצלחת המבצע. במילה אחת, תתביישו.

GallaxY

New member
ובאותה נימה אם יורשה לי להגיד

שהלב שלי יוצא אל לונדון , אל הנפגעים ומשפחות הנטבחים; משתתפת בצערם , ויהי זכרם ברוך.

למעלה