___
הקטע שמגעיל אותי במהגרים היהודים לגרמניה, הוא העובדה שהם מתעלמים מההיסטוריה של יהודי גרמניה, וממשיכים לחיות בקרב עם שרצח אותם ללא רחמים רק לפני 60 שנה זה כבר עניין סובייקטיבי לחלוטין. נשאר מיעוט מזערי בקרב העם הגרמני, שעוד איכשהו השתתף במלחמה, וגם הוא יעלם תוך כמה שנים. ואם כבר אתה מקשר את זה למלחמת העולם השניה, אז למה אתה לא יוצא נגד יהודי ארה"ב? האם אתה צריך תזכורת לכך, שישר אחרי סיום המלחמה, ועם תחילת המלחמה הקרה, ארה"ב נתנה מחסה לנאצים, והעסיקה עשרות אלפי נאצים במודיעין המערב-גרמני? זה לא אמור להפריע ליהודים? הוא רצה למצוא אשם, לגרום לעם האמריקאי להאמין באיום הוירטואלי של עיראק, ובאותה הזדמנות להשיג את הנפט. תאמין לי, לבוש לא אכפת מעיראק. לבוש גם לא אכפת מהחיילים שנופלים במלחמה, הוא בעצמו עריק מהצבא. ואתה ראית איפשהו שכתבתי, שבוש באמת מעונין בלהגן על העם העירקי מפני "טיראנים"? אם תחפש את ההודעות האחרות שכתבתי בנושא (לאו דווקא בשרשור הזה) תראה שאף פעם לא הצדקתי את בוש, להיפך, בכל הודעה בנושא, הדגשתי שהמניע של בוש הוא כלכלי ומגלומני נטו. וכן, אני משוכנע שבן לאדן גר בוילה בארה"ב ושהוא מוגן ושבחיים לא ימצאו אותו. זאת כבר קונספירציה שאתה מאמין בה. באותה המידה, אני יכול לכתוב שבוש חייזר שרוצה להשתלט על העולם. רוב צמרת אל קאעידה לא נתפסה, רוב אלו שנתפסו לא היו השמנת. השמנת לא תיתפס לעולם, השמנת סעודית, ובערב הסעודית אמריקה לא נוגעת, עצוב, אני יודע. רוב צמרת אל קעידה נתפסה ע"י הפאקיסטנים, חלק גדול נהרג. הבכירים היחידים שנשארו, מתחבאים אי שם בעירק/אפגניסטאן ופאקיסטאן ומעבירים פקודות לשאר החבר'ה מהארגון. אבו מוסא על עזארקאווי הוא הדמות הבכירה ביותר אחרי בין לאדן, שעוד איכשהו מצליחה להסתתר ולהוציא לפועל מופעי זיקוקים גדולים בעירק. המהגרים היהודים הם מיעוט. הם לא ישפיעו. המהגרים המוסלמים הם הרוב, והם מתרבים מהר ומקבלים זכויות לאט לאט. ההתקוממות היחידה שתבוא בעתיד היא של הצרפתים האותנטיים, כנגד המוסלמים. תראה את נבחרת צרפת בכדורגל-כמה מהגרים מוסלמים וכמה מהגרים יהודים יש בה. תעשה את החשבון. אין לך על מה להתמרמר, צרפת נותנת אפשרות לעמי הקולוניות לשעבר, להתאזרח, זכותם המלאה. ההתקוממות כבר באה לפני שנה, אך להבדיל מההתקוממות שאתה מנבא, ההתקוממות הייתה נגד סממנים דתיים - תלמידים וסטודנטים לא יכולים לבוא למוסד החינוכי בו הם לומדים, עם רעלה/כיפה או צלב, יותר מאיסור כזה, לא הייתה שום התקוממות נוספת, אולי מצד הלאומנים הימניים, אבל כולנו ראינו שמנהיג הלאומנים הצרפתיים, לה-פאן, הובס בבחירות האחרונות, כשאף מנהיג המפלגה הקומוניסטית עבר אותו. בקשר לנבחרת צרפת, הפעם באמת הרגת אותי מצחוק. לנבחרת מגיעים כדורגלנים בעלי אזרחות צרפתית, וכמובן בעלי יכולת מספקת להופעה בנבחרת, זה שיש כדורגנלים -מהגרים טובים יותר מכדורגלנים צרפתים מקומיים, זה לא קשור בגרוש לנושא הויכוח. האזכור לגבי יהודים בנבחרת הצרפתית, הוא מגוחך עוד יותר, כי עד היום מס' השחקנים היהודים שעוד איכשהו התבלטו בכדורגל האירופאי הוא מזערי לחלוטין (רוזנטל, גינצנבורג,רביבו), אז איך אתה רוצה שיהיה יהודי בנבחרת צרפת, כשבכל העולם בקושי יש 5 שחקנים יהודים ברמה גבוהה? אני בטוח שאם יהיה אחד כזה בצרפת, הוא יזומן לנבחרת. ואגב, בכל נבחרת צרפת, יש רק 2 שחקנים שלא נולדו בצרפת - דויד טרזגה (נולד באלג'יר) ופאטריק ויירה (נולד בסנגל), כל השאר נולדו על אדמת צרפת (עד לא מזמן גם זידאן היה בנבחרת, והוא היה השלישי שלא נולד בצרפת). אז אתה מודה שזה גם שיקולים כלכליים. וגם בימי המלחמה הקרה ארה"ב הייתה מוצפת ביהודים. בקטע של האימפריאליזם, זה בולשיט, למה אמריקה צריכה פה תחנה??? בסיס צבאי?-לא. אנחנו די עצם בגרון פה, בין מיליארד מוסלמים. תגיד לי, ת'קורא רבע הודעה כל פעם? הרי בכל הודעה שדנה בנושא, כתבתי שהשיקולים של ארה"ב הם כלכליים ואימפריאליסטיים נטו. זה שהשיקול הכלכלי בקשר עם ישראל, משחק את התפקיד העיקרי, הוא ידוע לכל אחד. רק תראה את הצבא! ארה"ב מחייבת את ישראל לקנות ציוד צבאי החל ממדים ועד למטוסי קרב! אין לישראל אפשרות לפתח מטוסי קרב, כי ארה"ב תפסיק כל מימון ומכירת ציוד לישראל (כמו בימי פיתוח המטוס "לביא"), ובלי מימון אמריקאי, מישראל לא ישאר הרבה. בימי המלחמה הקרה רק התחילו להגיע גלי מהגרים יהודים לארה"ב, והשפעתם שם הייתה פחותה מהיום. ואימפריאליזם קשור מאוד למדיניות ארה"ב, לא רק שישראל היא כן תחנה עבור ארה"ב, בנמל חיפה באופן קבוע, עוגנות אוניות אמריקאיות, יש להם הוספיטל צבאי לא רחוק מחיפה, ולפני הפלישה לעירק, היו 3 אוניות תקיפה בנמל חיפה, משם הן המשיכו למפרץ. אתה בעצם ענית על השאלה שלך, כשאמרת שישראל היא כמו עצם בגרון בין מיליארד מוסלמים, כי בין מיליארד מוסלמים, ישראל היא הנציגות היחידה של ארה"ב במזרח התיכון, שכנועה לה ב100% (להבדיל ממצרים או סעודיה). ארה"ב מנהלת את העניינים שלה במזרח התיכון, בצורה עקיפה דרך ישראל. ללא קשר נוכחי עם ישראל, בוש יצטרך להתאמץ יותר כדי להיות מעורב בענייני האיזור.