טרור בלונדון!!!!

• פותח הנושא Janem
  • פורסם בתאריך

GallaxY

New member
ייפי !! איזה כיף!! ../images/Emo4.gif

אולי קצת תמתן את השמחה שלך? זה בסופו של דבר אירוע עם הרבה נפגעים; האזרחים התמימים שנפגעו הם לא אלו שלקחו את ההחלטות ואמרו לנו לא להגיב; אלה היו הממשלה שלהם. זה פשוט לא מוצדק וזלזול בערך אלה שנטבחו שם.

Janem

New member
האנשים בחרו את הממשלה.

דעת הקהל באנגליה פרו ערבית. תראי את המדינה עצמה, מוצפת במהגרים פקיסטנים, גועל נפש.

GallaxY

New member
דעת הקהל

כמעט בכל מקום היא פרו ערבית; אז מה הלאה? נתחיל לאחל להם שיפוצצו גם אותם ?

Janem

New member
אם זה מה שדרוש כדי לשנות את

דעת הקהל האירופאית, הסנובית, המתנשאת, העיוורת, והאדישה, אז מצידי שתתפוצץ כל אירופה לעזעזאל... שיפסיקו להתחנף לערבים בגלל הכסף שלהם, הם מתעלמים מהעובדה שהכסף של אותן מדינות ערביות מאמן את המחבלים המתאבדים שמתפוצצים באוטובוסים. אני מאמין שהכל חייב להתחיל מהעם, אז שהעם יחטוף בראש.

SupermanZW

Well-known member
הידעת? פאקיסטאנים אינם ערבים.

לא רק ערבים מעורבים בטרור.

Janem

New member
הם קרובים להודים מבחינת מוצא לא?

אבל הם קיצונים מוסלמים בכל אופן...

SupermanZW

Well-known member
רוב המוסלמים אינם ערבים למרות שרוב

הערבים הם מוסלמים, ודרך אגב, גם בין המוסלמים הקיצוניים ביותר רבים אינם ערבים. הפאקיסטאנים הם הודים מבחינה אתנית, הם נפרדו מהודו מסיבה דתית בלבד, פאקיסטאן היתה בעבר חלק מהודו עד שמהאטמה גאנדי הסכים לתת למוסלמים המורדים את פאקיסטאן כדי שלא יפילו את שלטונו וכדי שלא תהפוך הודו למדינה מוסלמית בסופו של דבר, הריבוי הטבעי של המוסלמים בהודו היה כמעט תמיד גבוה מזה של ההינדים והם תמיד נחשבו לגורמי בעיות ופאנאטים שם, ויש לכך סיבות מוצדקות.

Drunk Bullet

New member
שטות מוחלטת

דבר ראשון, דעת הקהל באנגליה היא לא פרו ערבית, אחרת בלייר כבר מזמן היה מועף מתפקידו. ההיפך הוא הנכון, הממשלה הבריטית כנועה במלוא מובן המילה לממשלה האמריקאית, שרחוקה להיות מפרו ערבית. ובכלל, מדינה שטובחת בעשרות אלפי אזרחים חפים מפשע בעירק, לא יכולה להיות מונהגת ע"י ממשלה פרו ערבית. מוצפת במהגרים פקיסטנים, גועל נפש. למה גועל נפש? כי הם ערבים? האנשים האלה הם בעלי אזרחות וזכויות שוות לאלה של הבריטים ה"אמיתיים". ולמה שלא תגיד "גועל נפש" על 6 מיליון היהודים בארה"ב? כי הם יהודים? זאת לא הצפה של ארה"ב? ומה עם הכמות האדירה של היהודים בגרמניה?

Janem

New member
תשובה.

להזכירך, שלולא ה11 בספטמבר, בוש כבר מזמן היה מאלץ את ישראל להחזיר את כל השטחים לפלשתינאים. בוש, בגלל עסקי הנפט, עדיין פרו ערבי מבחינתי. המלחמה בעיראק היא רק כדי ליצור תדמית של נשיא פעיל שאכפת לו. האם בן לאדן נתפס? לא. האם רוב מנהיגי אל קאעדה חוסלו?-הם בני ביתו של הנשיא, זה מאוד פרו ערבי, תסלח לי. אולי כיום בלייר מתחזה, אבל הוא, כמו רוב אירופה, אמרו לישראל לשתוק ולא להגיב לשום פיגוע, על זה אני מדבר, ואני בטוח שאפילו היום, אם תעשה משאל עם בבריטניה לגבי הסכסוך במזרח התיכון, ישראל שוב תצא ככובשת בעיני הבריטים. הפקיסטנים באנגליה, כל המהגרים הערבים והמוסלמים בצרפת (שאגב הופכת למדינה מוסלמית), מבחינתי זה גועל נפש, כי כל המהגרים האלה עוד יכניסו לארופאים ע"י בקשת זכויות שוות (כמו שאתה אומר-יחי הדמוקרטיה). מבחינתי, הלוואי שזה יקרה, שהמהגרים יכתיבו לארופאים איך לחיות, ועוד יפוצצו את האוטובוסים שלהם. עד שלא נתאחד נגד האיום הפונדמנטליסטי האיסלמי, חרם עלינו. מה הקשר יהודי ארה"ב??? בתכלס, אני מאוד רוצה שהם יביאו את כל המיליארדים שלהם לישראל, אבל טוב שהם בארה"ב, אחרת, לארה"ב לא היה שום אינטרס במדינה חלשה כמו ישראל. יהודים בגרמניה-באמת גועל נפש, אנשים שרואים רק את טובתם, חסרי בושה לדעתי.

Drunk Bullet

New member
ולמה שיהודי גרמניה לא ירצו בטובתם?

אם אני לא טועה, אתה בעצמך אמרת פעם שהיית רוצה להגר לארה"ב, אז ההבדל בינך לבין יהודי שחי בגרמניה? מן הסתם גם אתה מחפש את הטוב ביותר בשבילך, אחרת מה המטרה בהגירה? ועוד להגיד "חסרי בושה", תגיד גם "חסרי בושה" ו"גועל נפש" על כל יהודי שלא נמצא בשטח ישראל, הרי אין הבדל בין מהגר יהודי לבין מהגר פאקיסטני, מרוקאי או הודי. בוש, בגלל עסקי הנפט, עדיין פרו ערבי מבחינתי. המלחמה בעיראק היא רק כדי ליצור תדמית של נשיא פעיל שאכפת לו. האם בן לאדן נתפס? לא. האם רוב מנהיגי אל קאעדה חוסלו?-הם בני ביתו של הנשיא, זה מאוד פרו ערבי, תסלח לי. אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. המלחמה בעירק היא לא כדי ליצור תדמית של מנהיג איכפתי, אלא כדי לזכות או יותר נכון, לגנוב את הנפט העירקי, זה שעל הדרך בוש מנסה בכוח להציג את עצמו, כ"שוטר" שדואג לסדר בעולם, זה כבר שקר שנוצר בדרך לנפט. מנהיגי אל קעידה בני ביתו של הנשיא?! על X-RAY CAMP שמעת? כנראה הכלא/מחנה השמור בעולם, הוקם במיוחד לחשודים אחרי ה11.9, ויושבים שם לא מעט חבר'ה מהצמרת של אל קעידה. אחד שמתחיל מלחמה נגד עירק, גורם למותם של עשרות אלפים מבני העם המקומי, גורם למלחמת אזרחים ובדרך מאבד קרוב ל3000 חיילים משלו, לא יכול להיות פרו ערבי, זה אבסורד להגיד על בוש שהוא פרו ערבי, כנ"ל על בלייר. הפקיסטנים באנגליה, כל המהגרים הערבים והמוסלמים בצרפת (שאגב הופכת למדינה מוסלמית), מבחינתי זה גועל נפש, כי כל המהגרים האלה עוד יכניסו לארופאים ע"י בקשת זכויות שוות (כמו שאתה אומר-יחי הדמוקרטיה). המהגרים המוסלמים בצרפת יכולים להכנס בצורה החוקים ביותר לצרפת ולקבל אזרחות ללא בירוקרטיה, כיוון שצרפת נותנת (בצורה מבוקרת) לבני העמים שחיו בקלוניות הצרפתיות, להתאזרח. לא מבין את ההתקוממות שלך, לאור העובדה שבצרפת יש לא מעט יהודים, למה אתה לא מזכיר אותם? שנאה סלקטיבית למהגרים? מבחינתי, הלוואי שזה יקרה, שהמהגרים יכתיבו לארופאים איך לחיות, ועוד יפוצצו את האוטובוסים שלהם הצהרה דבילית לחלוטין. אם מישהו באירופה היה מצהיר דבר כזה, היהודים היו זועקים "אנטישמיות" באקסטזה אופיינית. אבל טוב שהם בארה"ב, אחרת, לארה"ב לא היה שום אינטרס במדינה חלשה כמו ישראל טעות, לארה"ב יהיה אינטרס בישראל גם אם לא ישאר יהודי אחד על אדמת ארה"ב. ישראל היא מעין נציגות אמריקאית יחידה במזרח התיכון, שתעשה כל דבר שארה"ב תבקש (להבדיל ממצרים או סעודיה, שלמרות התמיכה האמריקאית, לא נתונות לשליטתה, כמו ישראל), ולכן לארה"ב יש אינטרס לשמור על קשר אדוק עם ישראל. אגב, בימי המלחמה הקרה עוד לא היו כ"כ הרבה יהודים בארה"ב, ובכל זאת ארה"ב ניסתה בכל הכוח לזכות בהשפעה על ישראל, אז זה היה בגלל החשש מבריה"מ, היום זה שיקולים אימפריאלסטיים-כלכליים.

Janem

New member
תשובה 2.

"אם אני לא טועה, אתה בעצמך אמרת פעם שהיית רוצה להגר לארה"ב, אז ההבדל בינך לבין יהודי שחי בגרמניה? מן הסתם גם אתה מחפש את הטוב ביותר בשבילך, אחרת מה המטרה בהגירה? ועוד להגיד "חסרי בושה", תגיד גם "חסרי בושה" ו"גועל נפש" על כל יהודי שלא נמצא בשטח ישראל, הרי אין הבדל בין מהגר יהודי לבין מהגר פאקיסטני, מרוקאי או הודי". -לא. אמרתי שאני רוצה להגר לקנדה, אבל זו לא הנקודה. הקטע שמגעיל אותי במהגרים היהודים לגרמניה, הוא העובדה שהם מתעלמים מההיסטוריה של יהודי גרמניה, וממשיכים לחיות בקרב עם שרצח אותם ללא רחמים רק לפני 60 שנה. . "אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. המלחמה בעירק היא לא כדי ליצור תדמית של מנהיג איכפתי, אלא כדי לזכות או יותר נכון, לגנוב את הנפט העירקי, זה שעל הדרך בוש מנסה בכוח להציג את עצמו, כ"שוטר" שדואג לסדר בעולם, זה כבר שקר שנוצר בדרך לנפט. מנהיגי אל קעידה בני ביתו של הנשיא?! על X-RAY CAMP שמעת? כנראה הכלא/מחנה השמור בעולם, הוקם במיוחד לחשודים אחרי ה11.9, ויושבים שם לא מעט חבר'ה מהצמרת של אל קעידה. אחד שמתחיל מלחמה נגד עירק, גורם למותם של עשרות אלפים מבני העם המקומי, גורם למלחמת אזרחים ובדרך מאבד קרוב ל3000 חיילים משלו, לא יכול להיות פרו ערבי, זה אבסורד להגיד על בוש שהוא פרו ערבי, כנ"ל על בלייר" -נכון. בוש רצה את הנפט-זה המניע האישי. אבל יש דעת קהל באמריקה על המנהיג שלהם, בתור מנהיג שכזה, בוש היה צריך למצוא אשמים למתקפה ב11 ל9, כל הצעדים שלו היו להסב את צומת הלב מהמבצעים העיקריים-אל קאעידה, אל סדאם, עוד סיבה טובה למלחמה. הוא רצה למצוא אשם, לגרום לעם האמריקאי להאמין באיום הוירטואלי של עיראק, ובאותה הזדמנות להשיג את הנפט. תאמין לי, לבוש לא אכפת מעיראק. לבוש גם לא אכפת מהחיילים שנופלים במלחמה, הוא בעצמו עריק מהצבא. וכן, אני משוכנע שבן לאדן גר בוילה בארה"ב ושהוא מוגן ושבחיים לא ימצאו אותו. הוכחה: ב12 ל9, במקום לחקור את משפחת בן לאדן, רובם נשלחו חזרה לארה"ב, ועוד כשכל הטיסות הוקפאו, סיבה: חברים של אבא בוש. רוב צמרת אל קאעידה לא נתפסה, רוב אלו שנתפסו לא היו השמנת. השמנת לא תיתפס לעולם, השמנת סעודית, ובערב הסעודית אמריקה לא נוגעת, עצוב, אני יודע. " המהגרים המוסלמים בצרפת יכולים להכנס בצורה החוקים ביותר לצרפת ולקבל אזרחות ללא בירוקרטיה, כיוון שצרפת נותנת (בצורה מבוקרת) לבני העמים שחיו בקלוניות הצרפתיות, להתאזרח. לא מבין את ההתקוממות שלך, לאור העובדה שבצרפת יש לא מעט יהודים, למה אתה לא מזכיר אותם? שנאה סלקטיבית למהגרים?" -המהגרים היהודים הם מיעוט. הם לא ישפיעו. המהגרים המוסלמים הם הרוב, והם מתרבים מהר ומקבלים זכויות לאט לאט. ההתקוממות היחידה שתבוא בעתיד היא של הצרפתים האותנטיים, כנגד המוסלמים. תראה את נבחרת צרפת בכדורגל-כמה מהגרים מוסלמים וכמה מהגרים יהודים יש בה. תעשה את החשבון. "הצהרה דבילית לחלוטין. אם מישהו באירופה היה מצהיר דבר כזה, היהודים היו זועקים "אנטישמיות" באקסטזה אופיינית.- -התכוונתי למהגרים המוסלמים. איך אנטישמיות קשורה??? "טעות, לארה"ב יהיה אינטרס בישראל גם אם לא ישאר יהודי אחד על אדמת ארה"ב. ישראל היא מעין נציגות אמריקאית יחידה במזרח התיכון, שתעשה כל דבר שארה"ב תבקש (להבדיל ממצרים או סעודיה, שלמרות התמיכה האמריקאית, לא נתונות לשליטתה, כמו ישראל), ולכן לארה"ב יש אינטרס לשמור על קשר אדוק עם ישראל. אגב, בימי המלחמה הקרה עוד לא היו כ"כ הרבה יהודים בארה"ב, ובכל זאת ארה"ב ניסתה בכל הכוח לזכות בהשפעה על ישראל, אז זה היה בגלל החשש מבריה"מ, היום זה שיקולים אימפריאלסטיים-כלכליים. -אז אתה מודה שזה גם שיקולים כלכליים. וגם בימי המלחמה הקרה ארה"ב הייתה מוצפת ביהודים. בקטע של האימפריאליזם, זה בולשיט, למה אמריקה צריכה פה תחנה??? בסיס צבאי?-לא. אנחנו די עצם בגרון פה, בין מיליארד מוסלמים.

Drunk Bullet

New member
___

הקטע שמגעיל אותי במהגרים היהודים לגרמניה, הוא העובדה שהם מתעלמים מההיסטוריה של יהודי גרמניה, וממשיכים לחיות בקרב עם שרצח אותם ללא רחמים רק לפני 60 שנה זה כבר עניין סובייקטיבי לחלוטין. נשאר מיעוט מזערי בקרב העם הגרמני, שעוד איכשהו השתתף במלחמה, וגם הוא יעלם תוך כמה שנים. ואם כבר אתה מקשר את זה למלחמת העולם השניה, אז למה אתה לא יוצא נגד יהודי ארה"ב? האם אתה צריך תזכורת לכך, שישר אחרי סיום המלחמה, ועם תחילת המלחמה הקרה, ארה"ב נתנה מחסה לנאצים, והעסיקה עשרות אלפי נאצים במודיעין המערב-גרמני? זה לא אמור להפריע ליהודים? הוא רצה למצוא אשם, לגרום לעם האמריקאי להאמין באיום הוירטואלי של עיראק, ובאותה הזדמנות להשיג את הנפט. תאמין לי, לבוש לא אכפת מעיראק. לבוש גם לא אכפת מהחיילים שנופלים במלחמה, הוא בעצמו עריק מהצבא. ואתה ראית איפשהו שכתבתי, שבוש באמת מעונין בלהגן על העם העירקי מפני "טיראנים"? אם תחפש את ההודעות האחרות שכתבתי בנושא (לאו דווקא בשרשור הזה) תראה שאף פעם לא הצדקתי את בוש, להיפך, בכל הודעה בנושא, הדגשתי שהמניע של בוש הוא כלכלי ומגלומני נטו. וכן, אני משוכנע שבן לאדן גר בוילה בארה"ב ושהוא מוגן ושבחיים לא ימצאו אותו. זאת כבר קונספירציה שאתה מאמין בה. באותה המידה, אני יכול לכתוב שבוש חייזר שרוצה להשתלט על העולם. רוב צמרת אל קאעידה לא נתפסה, רוב אלו שנתפסו לא היו השמנת. השמנת לא תיתפס לעולם, השמנת סעודית, ובערב הסעודית אמריקה לא נוגעת, עצוב, אני יודע. רוב צמרת אל קעידה נתפסה ע"י הפאקיסטנים, חלק גדול נהרג. הבכירים היחידים שנשארו, מתחבאים אי שם בעירק/אפגניסטאן ופאקיסטאן ומעבירים פקודות לשאר החבר'ה מהארגון. אבו מוסא על עזארקאווי הוא הדמות הבכירה ביותר אחרי בין לאדן, שעוד איכשהו מצליחה להסתתר ולהוציא לפועל מופעי זיקוקים גדולים בעירק. המהגרים היהודים הם מיעוט. הם לא ישפיעו. המהגרים המוסלמים הם הרוב, והם מתרבים מהר ומקבלים זכויות לאט לאט. ההתקוממות היחידה שתבוא בעתיד היא של הצרפתים האותנטיים, כנגד המוסלמים. תראה את נבחרת צרפת בכדורגל-כמה מהגרים מוסלמים וכמה מהגרים יהודים יש בה. תעשה את החשבון. אין לך על מה להתמרמר, צרפת נותנת אפשרות לעמי הקולוניות לשעבר, להתאזרח, זכותם המלאה. ההתקוממות כבר באה לפני שנה, אך להבדיל מההתקוממות שאתה מנבא, ההתקוממות הייתה נגד סממנים דתיים - תלמידים וסטודנטים לא יכולים לבוא למוסד החינוכי בו הם לומדים, עם רעלה/כיפה או צלב, יותר מאיסור כזה, לא הייתה שום התקוממות נוספת, אולי מצד הלאומנים הימניים, אבל כולנו ראינו שמנהיג הלאומנים הצרפתיים, לה-פאן, הובס בבחירות האחרונות, כשאף מנהיג המפלגה הקומוניסטית עבר אותו. בקשר לנבחרת צרפת, הפעם באמת הרגת אותי מצחוק. לנבחרת מגיעים כדורגלנים בעלי אזרחות צרפתית, וכמובן בעלי יכולת מספקת להופעה בנבחרת, זה שיש כדורגנלים -מהגרים טובים יותר מכדורגלנים צרפתים מקומיים, זה לא קשור בגרוש לנושא הויכוח. האזכור לגבי יהודים בנבחרת הצרפתית, הוא מגוחך עוד יותר, כי עד היום מס' השחקנים היהודים שעוד איכשהו התבלטו בכדורגל האירופאי הוא מזערי לחלוטין (רוזנטל, גינצנבורג,רביבו), אז איך אתה רוצה שיהיה יהודי בנבחרת צרפת, כשבכל העולם בקושי יש 5 שחקנים יהודים ברמה גבוהה? אני בטוח שאם יהיה אחד כזה בצרפת, הוא יזומן לנבחרת. ואגב, בכל נבחרת צרפת, יש רק 2 שחקנים שלא נולדו בצרפת - דויד טרזגה (נולד באלג'יר) ופאטריק ויירה (נולד בסנגל), כל השאר נולדו על אדמת צרפת (עד לא מזמן גם זידאן היה בנבחרת, והוא היה השלישי שלא נולד בצרפת). אז אתה מודה שזה גם שיקולים כלכליים. וגם בימי המלחמה הקרה ארה"ב הייתה מוצפת ביהודים. בקטע של האימפריאליזם, זה בולשיט, למה אמריקה צריכה פה תחנה??? בסיס צבאי?-לא. אנחנו די עצם בגרון פה, בין מיליארד מוסלמים. תגיד לי, ת'קורא רבע הודעה כל פעם? הרי בכל הודעה שדנה בנושא, כתבתי שהשיקולים של ארה"ב הם כלכליים ואימפריאליסטיים נטו. זה שהשיקול הכלכלי בקשר עם ישראל, משחק את התפקיד העיקרי, הוא ידוע לכל אחד. רק תראה את הצבא! ארה"ב מחייבת את ישראל לקנות ציוד צבאי החל ממדים ועד למטוסי קרב! אין לישראל אפשרות לפתח מטוסי קרב, כי ארה"ב תפסיק כל מימון ומכירת ציוד לישראל (כמו בימי פיתוח המטוס "לביא"), ובלי מימון אמריקאי, מישראל לא ישאר הרבה. בימי המלחמה הקרה רק התחילו להגיע גלי מהגרים יהודים לארה"ב, והשפעתם שם הייתה פחותה מהיום. ואימפריאליזם קשור מאוד למדיניות ארה"ב, לא רק שישראל היא כן תחנה עבור ארה"ב, בנמל חיפה באופן קבוע, עוגנות אוניות אמריקאיות, יש להם הוספיטל צבאי לא רחוק מחיפה, ולפני הפלישה לעירק, היו 3 אוניות תקיפה בנמל חיפה, משם הן המשיכו למפרץ. אתה בעצם ענית על השאלה שלך, כשאמרת שישראל היא כמו עצם בגרון בין מיליארד מוסלמים, כי בין מיליארד מוסלמים, ישראל היא הנציגות היחידה של ארה"ב במזרח התיכון, שכנועה לה ב100% (להבדיל ממצרים או סעודיה). ארה"ב מנהלת את העניינים שלה במזרח התיכון, בצורה עקיפה דרך ישראל. ללא קשר נוכחי עם ישראל, בוש יצטרך להתאמץ יותר כדי להיות מעורב בענייני האיזור.

Janem

New member
...

ואם כבר אתה מקשר את זה למלחמת העולם השניה, אז למה אתה לא יוצא נגד יהודי ארה"ב? האם אתה צריך תזכורת לכך, שישר אחרי סיום המלחמה, ועם תחילת המלחמה הקרה, ארה"ב נתנה מחסה לנאצים, והעסיקה עשרות אלפי נאצים במודיעין המערב-גרמני? זה לא אמור להפריע ליהודים? -קודם כל, מי אמר לך שכל יהודי ארצות הברית, או חלק גדול מהם ידע את זה. איפה הם ראו את זה, בטלוויזיה של שנת 46'??? בCNN???? ואם כבר, יש עשרות ארגונים בארה"ב שפועלים נגד הנאצים, ארגונים יהודים, וארגונים כלליים. זאת כבר קונספירציה שאתה מאמין בה. באותה המידה, אני יכול לכתוב שבוש חייזר שרוצה להשתלט על העולם. זו קונספירציה, אבל יש לה בסיס. אתה רוצה להגיד שאין הגיון מאחוריה? אם הם היו רוצים לתפוס את בן לאדן, הם היו תופסים. אגב, זה גם הגיוני שבוש רוצה להשתלט על העולם. אפילו הגיוני שהוא חייזר. רוב צמרת אל קעידה נתפסה ע"י הפאקיסטנים, חלק גדול נהרג. הבכירים היחידים שנשארו, מתחבאים אי שם בעירק/אפגניסטאן ופאקיסטאן ומעבירים פקודות לשאר החבר'ה מהארגון. אבו מוסא על עזארקאווי הוא הדמות הבכירה ביותר אחרי בין לאדן, שעוד איכשהו מצליחה להסתתר ולהוציא לפועל מופעי זיקוקים גדולים בעירק. את זה שמעת בCNN. מי אמר לך שהם סיקרו אובייקטיבית את המלחמה באפגניסטאן? צמרת אל קאעידה היא סעודית, היא לא באפגניסטאן, ולא בפאקיסטאן, היא בסעודיה, בטוחה ומוגנת, ועוד תשמע על אל קאעידה. עובדה, שאם כל הבכירים נלכדו, אז איך יש עדיין טרור? אל תגיד לי שאלו מנהיגים חדשים. ההתקוממות הייתה נגד סממנים דתיים - תלמידים וסטודנטים לא יכולים לבוא למוסד החינוכי בו הם לומדים, עם רעלה/כיפה או צלב, יותר מאיסור כזה, לא הייתה שום התקוממות נוספת, אולי מצד הלאומנים הימניים, אבל כולנו ראינו שמנהיג הלאומנים הצרפתיים, לה-פאן, הובס בבחירות האחרונות, כשאף מנהיג המפלגה הקומוניסטית עבר אותו. -אולי אני טועה. אם אחוז גדול מהצרפתים סובלים את המהגרים בארצם, אז יתכן והם ימשיכו לחשיב אותם כצרפתים גם בעתיד, גם שמספרם יגדל, במיוחד שאותם המהגרים ישתקעו בצרפת ויגדלו בה את ילדיהם. אם צרפת רוצה להפוך לקולוניה של אלג'ריה, סבבה, שיחנקו. כנ"ל גם לגבי הכדורגל. רק רציתי להראות את המגמה של צרפת. היהודים ישארו מיעוט ביחס לאוכלוסיית המהגרים שתציף את צרפת. בסופו של דבר הרוב בצרפת יהיו אנשים לא ממוצא צרפתי. אגב, זה צפוי גם לישראל, בקטע שהערבים יהיו פה רוב בעתיד ז"א. ולגבי הזכות שצרפת העניקה למהגרים-היא יכלה גם לא להעניק אותה. ימי המלחמה הקרה-זו תקופה של 46 שנה, בתקופה ארוכה שכזו, ברור שמספר היהודים עלה דמוגרפית בארה"ב, בלי קשר לעליות אליה מבריה"מ ומשאר העולם. לגבי הנשק המיושן שאנחנו קונים ביוקר מארה"ב-הם חוגגים על זה, אנחנו די מפסידים מזה. אנחנו בסיס צבאי מוגבל, ארה"ב מנסה להסתיר את המצאותה כאן כאשר היא נלחמת במדינות ערביות מחשש לתסיסה. עובדה שבמלחמת המפרת 1, ישראל הותקפה בסקאדים בגלל שהייתה בסיס צבאי. באינטרס הכלכלי שהזכרתי, לא הכי התכוונתי לעסקאות הנשק, התכוונתי לרצונה של ארצות הברית לספק את היהודים העשירים בה, וכן, תאמין או לא, ידידות עם ישראל היא אחת הדרכים לעשות את זה.

Drunk Bullet

New member
___

קודם כל, מי אמר לך שכל יהודי ארצות הברית, או חלק גדול מהם ידע את זה. איפה הם ראו את זה, בטלוויזיה של שנת 46'??? בCNN???? על עיתונים ורדיו שמעת? וגם אם לא ב46, בשנות ה50-60 כל העולם ידע מי מופעל ע"י ארה"ב במודיעין המערב גרמני. וזה בכלל לא קשור לתקופה, אתה עכשיו אומר שזה "גועל" שיהודי חי בגרמניה, כי הגרמנים רצחו יהודים, לא מפריע לך שלגרמנים היום אין קשר למלחמת העולם השניה, פרט לעובדה שהם צאצאי החיילים דאז. אז הנה, אני טוען טענה נגדית, שיהודים בארה"ב, לפי צורת החשיבה שלך, אמורים להיות "גועל" גם כן, כי ארה"ב נתנה מחסה לנאצים. את זה שמעת בCNN. מי אמר לך שהם סיקרו אובייקטיבית את המלחמה באפגניסטאן? צמרת אל קאעידה היא סעודית, היא לא באפגניסטאן, ולא בפאקיסטאן, היא בסעודיה, בטוחה ומוגנת, ועוד תשמע על אל קאעידה. עובדה, שאם כל הבכירים נלכדו, אז איך יש עדיין טרור? אל תגיד לי שאלו מנהיגים חדשים. מה הפכת אותי לחסיד של ארה"ב? CNN זה הערוץ האחרון שאני אעדיף לצפות בו, מאלפי הערוצים שבהם אני יכול לצפות, ידוע שCNN רחוקים מלהיות אובייקטיביים, כנ"ל גם FOX NEWS. צמרת אל קעידה היא אולי סעודית, אבל טרור יש לא כי כל אל קעידה ניצלה, להיפך, אל קעידה אף פעם לא הייתה ארגון רב מימדים כמו החיזבאללה למשל, היום יש מאות אם לא אלפי תת-ארגונים טרוריסטיים, שמשייכים את עצמם לעל-ארגון, שהוא אל קעידה. עובדה שלאל-קעידה לא הייתה שום נציגות ופעילות בעירק, ועכשיו כמעט כל ארגון טרור עירקי, מקשר את עצמו לאל קעידה. עובדה שבמלחמת המפרת 1, ישראל הותקפה בסקאדים בגלל שהייתה בסיס צבאי ישראל תמיד הייתה מטרה ראשונה בעיני סאדאם, ללא קשר לנוכחות אמריקאית באיזור. עובדה שהוא לא התקיף את דרום מערב ערב הסעודית, שם היו בסיסים אמריקאים גם אז.

Janem

New member
...

על עיתונים ורדיו שמעת? וגם אם לא ב46, בשנות ה50-60 כל העולם ידע מי מופעל ע"י ארה"ב במודיעין המערב גרמני. וזה בכלל לא קשור לתקופה, אתה עכשיו אומר שזה "גועל" שיהודי חי בגרמניה, כי הגרמנים רצחו יהודים, לא מפריע לך שלגרמנים היום אין קשר למלחמת העולם השניה, פרט לעובדה שהם צאצאי החיילים דאז. אז הנה, אני טוען טענה נגדית, שיהודים בארה"ב, לפי צורת החשיבה שלך, אמורים להיות "גועל" גם כן, כי ארה"ב נתנה מחסה לנאצים. -בשנות ה50 ו60 לא היו ארגונים מסודרים שפעלו כנגד הנאצים. גם אם אנשים ידעו, המקסימום שהם יכלו לעשות הוא לצאת להפגנות. עיתונים ורדיו-לא כל מה שמדווחים הוא 100% מדויק, גם אם אנשים השתכנעו בליבם שארצות הברית נותנת מחסה לנאצים, הם פחדו לפעול, העדיפו להדחיק את השמועה הזאת. הדבר דומה לימים שלפני מלחה"ע 2, אנשים ידעו שהמלחמה בפתח, הנאצים התעללו ביהודים עוד לפני פריצת המלחמה, אבל אנשים הדחיקו את המחשבות האלו, לא חשבו לצאת נגד, או לברוח. אני גם לא מבין איך אתה יכול להשוות בין שני הדברים. אני אדייק את הכוונה שלי: צאצאים ליהודי אשכנז שחוו את השואה וחוזרים לגרמניה, מעלים אצלי תמיהה, אני לא הייתי יכול לחיות במדינה של הצאצאים שרצחו את סבא שלי (לדוגמה). אתה מדבר על יהודים בארה"ב שלא חוו את השואה, אין להם רגש כלפי אותם נאצים, אולי זה מסביר את האדישות שלהם. צמרת אל קעידה היא אולי סעודית, אבל טרור יש לא כי כל אל קעידה ניצלה, להיפך, אל קעידה אף פעם לא הייתה ארגון רב מימדים כמו החיזבאללה למשל, היום יש מאות אם לא אלפי תת-ארגונים טרוריסטיים, שמשייכים את עצמם לעל-ארגון, שהוא אל קעידה. עובדה שלאל-קעידה לא הייתה שום נציגות ופעילות בעירק, ועכשיו כמעט כל ארגון טרור עירקי, מקשר את עצמו לאל קעידה. -אל קאעידה התפתחה, זה נכון. אבל קשה להאמין שזה היה ארגון שפעל נטו מאפגניסטאן. קשה להאמין שזה ארגון צנוע שקיבל תנופת על בעקבות 'ההצלחה' שלהם ב11 ל9. זה ארגון שממומן ע"י משפחות מלכותיות בערב הסעודית ובמדינות המפרץ, ארגון שצבר כוח עוד כשהאמריקאים התנגדו לסובייטים עם אל קאעידה בשנות ה80. עובדה שאותו ארגון ניסה לפוצץ את התאומים עוד ב93, אז הם ניסו לפוצץ את הבסיס של המבנה, סימן שהיו להם כוחות בארה"ב, לא רק באפגניסטאן. אז נראה לי שזה ארגון גדול כבר הרבה זמן. הם רק תכננו את הפריצה שלהם הרבה זמן. ישראל תמיד הייתה מטרה ראשונה בעיני סאדאם, ללא קשר לנוכחות אמריקאית באיזור. עובדה שהוא לא התקיף את דרום מערב ערב הסעודית, שם היו בסיסים אמריקאים גם אז. סאדאם ידע שהוא מפסיד, הוא לא חיפש לתקוף את הבסיסים הצבאיים, הוא הלך על מקסימום נזק מצד אחד, וגם כנראה רצה לגרום לסכסוך בין ארה"ב לישראל, כי ע"י תקיפת ישראל, ברור שישראל תרצה להגיב, וארה"ב לא רצתה להתסיס עוד יותר את האזור (מלחמה בין ישראל לעירק). אז ארה"ב אמרה לישראל לשתוק-סיבה לקונפליקט. אני לא בטוח שסאדאם היה מתחיל במלחמה כנגד ישראל. הוא סה"כ רצה את הנפט של כווית, כדי לעזור לעם שלו לצאת מהמשבר הכלכלי (כתוצאה מהחרם על עיראק), וגם כדי לחגוג בעצמו. לאבא בוש זה הפריע, כי כידוע, אבא בוש בעסקי הנפט, וכנראה הייתה לו מנייה בטוחה על הנפט בכווית, או שהוא רצה לכבוש את המקום. בכל מקרה, סדאדם עצבן אותו בזה שכבש את כווית (ושרף את שדות הנפט כשיצא משם). -אגב, בלי קשר, לא הרבה זוכרים, אבל בסיום מלחמת המפרץ, ירד גשם שחור מערב הסעודית עד עיראק ,ובישראל ירד גשם נקי.

Drunk Bullet

New member
__

צאצאים ליהודי אשכנז שחוו את השואה וחוזרים לגרמניה, מעלים אצלי תמיהה, אני לא הייתי יכול לחיות במדינה של הצאצאים שרצחו את סבא שלי (לדוגמה). אתה מדבר על יהודים בארה"ב שלא חוו את השואה, אין להם רגש כלפי אותם נאצים, אולי זה מסביר את האדישות שלהם. הרוב המוחלט של יהודי ארה"ב הם צאצאים למהגרים אירופאים מתקופת מלחמת העולם השניה, כך שהקשר שלהם לשואה/מלחמה לא חלש יותר מהקשר של יהודים שעדיין חיים באירופה. ואני בטוח, שהיהודים שחיים דורות בארה"ב, גם כן שונאים את הנאצים לא פחות מיהודי אירופה. אז נראה לי שזה ארגון גדול כבר הרבה זמן אם אתה משווה את הגודל של אל קעידה לפני 11.9 לגודלו הנוכחי, ההבדל עצום, כי כמו שכבר אמרתי, פעם הוא היה ארגון קטן בהרבה עם "נציגויות" לא מוכרות באפריקה, ודרום אמריקה. עכשיו הוא ארגון יותר גדול, אבל לא כי הארגון עצמו הגדיל את מס' חבריו, אלא כי המוני ארגונים קטנים, שאף אחד לא הכיר, צירפו את עצמם לאל קעידה. למעשה, לאל קעידה המקורית, אין בכלל שליטה מלאה על כל הארגונים החדשים שהצטרפו.

Janem

New member
...

גם אם הם הרוב, לקח להם זמן להתארגן כנגד הנאצים, היו הרבה פליטים ממדינות רבות, הם הגרו אחרי המלחמה, וארה"ב התחילה לתת מחסה לנאצים אז לפי מה שאתה אומר. אני גם לא יודע אם היהודים נשארו אדישים למקרה הזה, אבל אם כן, זה לא בגלל שלא אכפת להם, לא צריך לשפוט אותם באופן כזה חד משמעי. לגבי אל קאעידה. אתה צודק שבהשוואה לפעם, הארגון גדל למימדי ענק. אבל גם הארגון המקורי היה חזק, הם הוציאו לפועל פעולות טרור ענקיות.

Drunk Bullet

New member
אז למה את הגרמנים צריך לשפוט?

זה אבסורד! הרי בגרמניה הרוב המוחלט של האוכלוסיה מורכב מדור שני ושלישי למשתתפי המלחמה. בוא ניקח את זה למקום קרוב יותר, לישראל- האם לנצח תסלוד מקרובי משפחה של פושע מקומי? תנדה כל מי שמקורב לרוצח, שכבר נעלם מהעולם? לפני כמה ימים הייתה כתבה על "פרחי הטיס" של המחזור האחרון, צוין כי ביניהם נמצא גם בנו של ברוך גולדשטיין, שיתהפך בקברו לנצח. המעשה המתועב של גולדשטיין לא פחות חמור מכל רצח אחר שבוצע, ועובדה שחיילים הסכימו ללמוד בקורס טיס במחיצתו, ולשרת יחד איתו. נקודה למחשבה..

Janem

New member
באמת נקודה למחשבה...

אבל שם מדובר על לא בן אדם אחד, זה קנה מידה של יחס עם לעם. זה גם מאוד אישי, יש כאלה שמוכנים לסלוח ויש כאלה שלא, אז בעצם אין כל כך מה להמשיך להתווכח כי כ"א רואה את זה שונה. אישית, אני לא מוכן לא לסלוח ולא לשכוח. לגבי השאלה שלך?-מבני משפחה של פושע מקומי-לא. מבני משפחה של פושע שפשע כנגדי, כן. אולי הייתי סולח להם, אבל לא שוכח. אבל שוב, זה אישי.

למעלה