טרור בלונדון!!!!

• פותח הנושא Janem
  • פורסם בתאריך

Janem

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולן יש!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!! אל קאעידה 2:0...!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Janem

New member
מגניב שהכניסו

למדינה שיותר מכל אמרה לנו לא להגיב, כשלנו התפוצצו אוטובוסים... יש צדק!!!! שהם יתאפקו עכשיו...

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo4.gif

התגובה הזאת לא נראית לי כלכך אינושית =/ אבל מי אני שאגיד מה אנושי ומה לא כשיש בזה משו? =/ רק ממש חבל לי על האנשים....

Janem

New member
עובדה שאנשים עשו את זה, משמע זה

אנושי. הם לא קוסמים.

Janem

New member
למקום אין קשר...

אני לא אוהב את ההגדרה של אנושי. אנשים גם רוצחים, הם עדיין נשארים אנשים, הם פשוט אנשים לא שפויים, אין קשר להיותם בני אנוש.

DeAth ScrEaM

New member
בעעע..

אבל עדיין... לפעמים האנשים הופכים למפלצות <כן כאלה שעושות בו בחושך>.... לא כל מה שהאנושות עושה נחשב לאנושי. ואתה יודע למה אני מתכוונת.

Janem

New member
אני יודע למה הכוונה, אבל זה דבילי.

ההגדרה דבילית. למה כל דבר מזעזע שבן אדם עושה הוא 'לא אנושי'? כי החברה מצפה שכל בן אדם יהיה נורמלי???

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif

אנשים מתנהגים בצורה שונה מאוד מזו שתואמת את ההגדרה "אנושי", ככה שכנראה שצריך לשנות את ההגדרה...

DeAth ScrEaM

New member
אני לא יודעת

למה החברה מצפה... אבל בשבילי "לא אנושי" זה אכזריות ועוד דברים שדומים לזה. ובכלל אני לא יודעת מה זה נורמלי. ואם זה בכלל טוב =/ אבל עזוב. הבנתי את הנקודה שלך.

GallaxY

New member
זה לא

האנשים האלה זה לא אנשים מבחינתי מבחינתי הם חיות.

AeroSlash

New member
כולם בני אדם...

אחת הטעויות הגדולות שלנו זה לקחת ולהוציא אנשים מסוימים מההגדרה של בן אדם. לא שאני חושבת שיש הגדרה. תראו, כולנו נולדנו מהבטן של אמא [לא להיכנס לפרטים ולתפוס אותי על המילה עם ילדי מבחנות או ואטאבר, לא מבינה בזה]. בני האדם עושים הרבה טעויות. טעויות גורליות. זה שחלקם בוחרים ללכת בדרך כזו לא הופך אותם לחיות. אנחנו לא יכולים לקחת כל מי שלא 'מתנהג טוב' ולזרוק אותו מהקבוצה הזו שנקראת בני אדם. צריך לקבל את כולם כמו שהם - עם הטעויות שלהם. כי כולם בני אדם. צריך להעניש, צריך להעניש ועוד איך אפילו אבל לא בטענה שהם לא בני אדם ומגיע להם. אלא בגלל המעשים של אותם בני אדם. חוץ מזה, טעות מרה להשוות את הבני אדם האכזריים לחיות. לא צריך להעליב את החיות כי החיות לא עושות מלחמות בשביל הקטע. או שזה בגלל טריטוריה או שזה בגלל אוכל או כל מניע אחר - אבל לא הולכים והורגים אחרים בשביל הספורט. פעם היה פה בדיון עמוק על כל זה ואני לא הולכת לחזור עליו אבל את הנקודה שלי הבהרתי.

GallaxY

New member
אין לי כוח לפתח על זה דיון

גם כי באמת זהו לא הנושא... את לא לגמריי טועה, לדעתי, אבל גם לא לגמריי צודקת; אולי פעם נדבר על זה יותר לעומק. חיה זה מילת דוגמא לתאר פראיות; בעיקרון. לא השוותי אף אחד ל... שפן או משהו כן ? חח

למעלה