טרוף טורף יוסף

מולוקו

New member
טרוף טורף יוסף

להקיץ במיטתך בין זרועותייך לקראת יום חדש ולחוש פיטמות שדייך נינעצות בבשרי החי , מתקשות לקראתי מחסיר פעימה נכוחן , כואב דיקרתן. אחר יצנחו פנייך על גופי , עטרתך תפרח ידייך ילטפו קלות את בשרי השותת ירגיעו את הגוף הדואב , בנוחם של לטיפה בטיפטוף שפתיים מרפרפות בכל הגוף החושק , נחשק. כל אוני לא יעמוד לי מול דרורי ותורן ספינה טרופה , ישקע בחום תשוקתך טרוף טורף יוסף , בתוך מערבולת יצרים סוד צניעותך אדע , אכאב מסרקות תאווה עד לי די , עד כי יבוא הרגע.

שמים1

New member
לרגע עצמתי את עיניי ../images/Emo79.gif

לרגע עצמתי את עיניי רסיסי ליל אמש נצצו על גופי כטיפות טל לוטפות יקום. כפרח מלבלב ליטפה אותי אהבתך תשוקתך ניגנה בנשמתי במיתרים כתומים. כולי עטופה בזוהר חשקים מרפרפת שפתותיי אליך בערגה, לרגע עצמתי את עיניי ללכוד את התחושה בתוכי לנצח.

מולוקו

New member
פרח בגני

פרח היה בגני , בערוגות הבושם הבליח ריחו למרחוק , ובשיא פריחתו האדימה עטרתו יום אחד כרעתי מראשותיו ונשמתי אותו בכל כוחי.

אשליה מתוקה../images/Emo18.gif

חלון פתוח אשאיר לאהובי שיעיר אותי במתיקות שפתיו ילטף את שערי הארוך בידיו הרכות ממשי צחור עיניו חודרות למחשבות ליבי ואני נופלת כנר לרגליו אהובי מבקר אותי בחלומותיי רק אבקש לא להתעורר כי אין הוא אלא אשליה מתוקה שרקמתי בראשי כי כל נסיכי האמת נכחדו מעולמנו

מולוקו

New member
חלום

אבוא בחלון ביתך , צח כשלג לעצב את דמותך , להיות לך לנסיך חלומות אהוב להדליק את הנר , לראות את דמותך נשקפת ומרחפת בצד המואר , בתוך חלום מתוק, נצחי ומתמשך.

מילים כדורבנות

מילים כדורבנות , מילים מילים הטה ספינתך ימינה שלא תיטרף טבול בים התכול כדי להיצטנן ותהנה מנוף עוצר נשימה ושלו.

מולוקו

New member
מילים ועוד

אנו שבויים של השפה כך אנו מביעים הגיגים צאי וחשבי שמילים הן לפעמים מעשים.

למעלה